تالار گفتمان مانشت
چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - mt_saman - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.
وا ! مگه همچین چیزی شدنیه؟!!!!
منظورت جابه جاییه؟ آره خوب نمی دونستی مگه؟

جابه جایی با هر دانشگاهی؟مثلا روزانه با شبانه یا غیر انتفاعی؟فکر نکنم بشه!

اینایی که میگی راجع به انتقال درسته ولی جابه جایی میشه.

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ق.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  سلام. من روزانه علوم کامپیوتر قبول شدم ولی حاضرم با یکی جا به جا کنم به شرطی که محرومیتم رو بردارن. اگه محرومیتم رو برندارن اینکار سودی برام نداره... هرکی تمایل داره پیام خصوصی بده.
وا ! مگه همچین چیزی شدنیه؟!!!!

من بازم متوجه نشدم! یعنی من میتونم با شما جا به جا شم و من برم روزانه شما بری غیر انتفاعی؟!!! Smile

Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  وا ! مگه همچین چیزی شدنیه؟!!!!

من بازم متوجه نشدم! یعنی من میتونم با شما جا به جا شم و من برم روزانه شما بری غیر انتفاعی؟!!! Smile

آخه طبق کدوم قانون؟؟؟
ایشون دارن واسه سازمان سنجش شرط میزارن!! نمیشه که!
:دیگه انقدرم هرکی هرکی نیست!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  
(21 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط:  منظورت جابه جاییه؟ آره خوب نمی دونستی مگه؟

آخه طبق کدوم قانون؟؟؟
ایشون دارن واسه سازمان سنجش شرط میزارن!! نمیشه که!
:دیگه انقدرم هرکی هرکی نیست!

ولی اگه بشه من زودتر دیدما من میرم Big Grin

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ

تازه از یه رشته به یه رشته دیگه؟!!! مثلا علوم کامپیوتر به نرم افزار؟!!!! واقعا میشه؟

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  تازه از یه رشته به یه رشته دیگه؟!!! مثلا علوم کامپیوتر به نرم افزار؟!!!! واقعا میشه؟

نه بابا امکان نداره همچین چیزی!

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ

تکمیل ظرفیت کیه زمانش؟

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - npour - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  تکمیل ظرفیت کیه زمانش؟

آخر شهریو ر

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ

دوستان! تکمیل ظرفیت اومد به منم خبر بدین!

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ

یه دوستی اینجا رتبمو پرسیده بود کوشی! Big Grin

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ

بچه ها تکمیل ظرفیت اعلام نشده یا من نمیبینم؟کمک کنین Sad

Re: RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  بچه ها تکمیل ظرفیت اعلام نشده یا من نمیبینم؟کمک کنین Sad

اعلام نشده! شایدم اصلا امسال تکمیل ظرفیت نداریم!

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:  
(01 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  بچه ها تکمیل ظرفیت اعلام نشده یا من نمیبینم؟کمک کنین Sad

اعلام نشده! شایدم اصلا امسال تکمیل ظرفیت نداریم!

شما مشغول درسین؟

چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - Mohammad.K - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ

بیکاریم دیگه! دورهم با سنجش نشستیم تا تکمیل ظرفیت اعلام بشه!!!!

تکمیل ظرفیت ۲۷/۷/۹۳ !!!! واقعا که...

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  شما مشغول درسین؟

نه خواهر من کی حوصله داره!

RE: چرا اگر ارشد غیر انتفاعی بخونم ، قبولی دکتری سخت یا غیر ممکن میشه؟! - sahar_rostami2 - 12 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ

منم کنکوری شدم Big Grin Sleepy