|
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - Xilinx - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ق.ظ)rahil_free نوشته شده توسط: سلام دوستان بله درست دیدین
|
RE: کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - maryami - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ق.ظ)rahil_free نوشته شده توسط: سلام دوستان من از یه مشاور شنیدم که می گفت واسه آزاد باید از مهر شروع کنین وگرنه دیره. خودم نمی دونم فکر نمی کنم دیر باشه. البته بستگی به پایه خودتون و دانشگاهی که می خواین قبول بشین هم داره. به هرحال از الان به بعد فرصتاتونو از دست ندین. ![]() در مورد تغییر دروس هم بله درست متوجه شدین. متاسفانه این کارو کردن.
|
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - mehranbak - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ
سلام . من برای ارشد ازاد می خوام بخونم منابع پیشنهادیتون برای درس سیستم عامل چی هست؟ من کمی کتاب پارسه دکتر حقیقت رو خوندم به نظرم مطالب خیلی اضافی گفته شده. به نظر شما سیستم عامل مقسمی خوب هست ؟ برای ازاد جواب می دهد ؟ ممنون از کمکتون . |
RE: کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - stucom - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ)mehranbak نوشته شده توسط: سلام . من برای ارشد ازاد می خوام بخونم منابع پیشنهادیتون برای درس سیستم عامل چی هست؟ آره (۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: من مشکلم فقط تهیه منابع و زدن استارته است الان اول ماه رمضان من هنوز شروع نکردم نه فقط پوران زیاد جالب نیست
|
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - hamidkhl - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
دوستان وقتی می خواید جواب بدین به تاریخ ارسال توجه کنید stucom عزیز، پست alaydyn مربوط به سال پیشه
|
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - khorshidasemoon - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ
سلام آقا شما که داری کمک می کنی در مورد کتابهای مرجع ساختمان گسسته ، معماری ، زبان تخصصی و عمومی چی بخونیم؟ |
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - hadimaleki - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
سلام به همه دوستان کسی هست که بتونه دروس رو به تفکیک فصل های مهم و در عین حال ساده تقسیم بندی کنه؟<یعنی بتونه بگه کدوم فصل از هر درس مهم هست وبیشتر سوال میاد |
|
کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - doc_shf90 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
آقایmass2009 ببخشید میشه کارنامه تونو لینکشو بذارید؟ کدوم قسمت از این سایت گذاشتید؟نتونستم پیداش کنم..... آقایmass2009 ببخشید میشه کارنامه تونو لینکشو بذارید؟ کدوم قسمت از این سایت گذاشتید؟نتونستم پیداش کنم..... |
|
RE: کمک به دوستان و متقاضیان ارشد ۹۱ - mohammad900 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
معمولا ابتدای بعضی جزوات کنکوری مشخص شده |