|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خیلی چیز باحالیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۷ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: حجم اینترنت من چرا بیشتر شده؟ دیروز همینجا گفتم ۱/۰۸ گیگ دیگه دارم. الان زده ۳/۳۴ گیگ!!! کلی هم دانلود کردم. وا!
از شاتل سرویس داری 
به خاطرجبران نقص sla شاتل به کاربران اکو دو گیگ هدیه داده 
چرا بیخودی شاتل رو تبلیغ میکنید میخواین دوباره دچار عذاب الهی بشید
اگه ۱/۰۸ رو با ۲ گیگی که شاتل هدیه داده جمع کنیم بازم به ۳/۳۴ نمیرسه، تازه میگن کلی هم دانلود کردن
بعدم اسم اینو که نمیشه گذاشت هدیه، شاتل داره خراب کاری خودشو میپوشونه 
نکنید این کارارو بترسید از روز قیامت
خسارت وارد شده به مشترکان اینترنت پرسرعت شاتل ناشی از اختلالات رخ داده در شبکه روز پنجشنبه گذشته براساس توافقنامه سطح خدمات (SLA) جبران میشود.
به دلیل وجود یک رخداد غیر قابل پیشبینی و نامعلوم در زیرساختهای مخابراتی شاتل، سرویس اینترنت پرسرعت عمده¬ی کاربران شاتل ساعاتی دچار اختلال شد. در همین راستا همکاران فنی تلاشهای فراوانی برای رفع این مشکل در سریعترین زمان ممکن کردند و هر چند مدت زمان این اختلال در چارچوب SLA استاندارد ارایه سرویس است اما مغایر با استانداردهای داخلی شاتل و بیسابقه در همه سالهای فعالیت این مجموعه بوده است که موجب شرمساری این خانواده نسبت به کاربران شد.
گفتنی است پیگیری و برنامهریزی دقیق برای دستیابی به راهکارهایی که دیگر بار شاهد این مشکل نباشیم همچنان توسط همکاران فنی شاتل ادامه دارد. اما برای جبران خسارت وارد شده به مشترکان سرویسهای آرت معادل دو روز شارژ سرویس مورد استفاده به صورت رایگان در تاریخ سوم تیر ماه به این دسته از مشترکان تخصیص خواهد یافت که به طور خودکار در صورتحساب بعدی آنها قابل استفاده خواهد بود.
افزون بر این، به مشترکان سرویسهای اکو و اکوآفیس یک گیگ ترافیک رایگان و به مشترکان سرویسهای اکولایت ینز نیم گیگ ترافیک رایگان در روز سوم تیر ماه تخصیص خواهد یافت.

البته sla شده یک گیگ . 
تولدش بوده شاید و البته که هدیه تولد ۳ گیگ هست . شاید مابقی شو مصرف کرده نمیدونسته  
بعدشم شاتل که نیاز به تبلیغ نداره
شاتل در چهارمین دوره جشنواره ملی فاوا در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برترین اپراتور ارایه دهنده اینترنت پرسرعت شد.
چهارمین دوره جشنواره ملی فاوا ٢۷ اردیبهشت ماه به مناسبت روز جهانی ارتباطات از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اجلاس سران با حضور حسن روحانی رییس جمهور، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و صدها نفر از مدیران ارشد دولتی و خصوصی با معرفی برترین شرکت های فعال حوزه ICT کشور برگزار شد.
برهمین اساس، طبق ارزیابی های صورت گرفته از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و کمیته راهبردی جشنواره ملی فاوا در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گروه شرکت های آریا رسانه تدبیر (شاتل) برای چندمین دوره متوالی با کسب بالاترین امتیاز، به عنوان رتبه اول در میان ارایه کنندگان اینترنت پرسرعت (ADSL) در ایران معرفی شد و لوح تقدیر و تندیس این جشنواره از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شاتل اهدا گردید.
شاتل این موفقیت را به خانواده بزرگ کاربران خود در سراسر کشور که با اعتماد و همراهی خود در به دست آوردن این موفقیت غرور آفرین سهیم بودهاند، تقدیم میکند و امیدواریم که با تداوم این اعتماد و ارتباط بتوانیم هر روز شاهد موفقیتهای بیشتر برای خانواده بالنده شاتل باشیم.
گفتنیست که شاتل در تمام دوره های برگزاری این جشنواره توانسته است رتبه اول اینترنت پرسرعت کشور را به خود اختصاص دهد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: شایسته جان، دیلیجنت از شاتل استفاده نمیکنه الان نت نداره بیاد بگه
خب دیگه بدتر 
اگه از شاتل سرویس داشت الان اینترنت داشت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سرویس دهنده ی اینترنت ما فرت و فورت قطع میشه خیلی لطف کنه پیام میده : اهای مشترک فردا از ساعت فلان تا فلان اینترنت نداری ها! بعدم سرعت جذب گیگش حیرت ااوره یه هویی هورت میکشه! هیچ وقتم هدیه مدیه نمیده!    اخه فاصله طبقاتی تا چه حد !!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: سرویس دهنده ی اینترنت ما فرت و فورت قطع میشه خیلی لطف کنه پیام میده : اهای مشترک فردا از ساعت فلان تا فلان اینترنت نداری ها! بعدم سرعت جذب گیگش حیرت ااوره یه هویی هورت میکشه! هیچ وقتم هدیه مدیه نمیده!    اخه فاصله طبقاتی تا چه حد !!!!!
هی خواستم جواب ندم نتونستم
یکی دو هفته دیگه شاتل جشنواره میزاره پیگیر باش
sla شاتل ۹۸ درصده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
خوشم میاد اصلا هم حاضر نیستید قبول کنید که شاتل مشتری نداره 
خوبه حالا خانم vesta گفتن اینترنتشون مال شاتل نبوده
آخه اگه شاتل مشتری داشت که دیگه اینقد جشنواره مشنواره برگزار نمیکرد که
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ
اینو چطوری دانلود کنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فیلتره، با افزونه کروم نشد، با سایفون هم الان امتحان کردم، نشد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ
شاید باورتون نشه ولی توو شرکت همه از اقای خدماتیمون میترسیم و ازش حساب میبریم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: خوشم میاد اصلا هم حاضر نیستید قبول کنید که شاتل مشتری نداره 
اینو بخون
بیشترین بازار شاتل در میان شرکت های PAP
جشنواره گذاشتن یک سیاسته که ...................................        
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: اینو چطوری دانلود کنم
فیلتره، با افزونه کروم نشد، با سایفون هم الان امتحان کردم، نشد
حیف که شاتل ندارید وگرنه الان خود به خود دانلود میشد
مینویسه فایل مشکل داره یا پاک شده. آدرس کاملش چیه؟
من روش کلیک میکنم اینو باز میکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ
فکرش بکنبد اینترنت ۱ گیگ بر ثانیه داشتید چه قدر رویایییییی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: خوشم میاد اصلا هم حاضر نیستید قبول کنید که شاتل مشتری نداره 
اینو بخون
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: خوشم میاد اصلا هم حاضر نیستید قبول کنید که شاتل مشتری نداره 
اینو بخون
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
شما تو isp کا رمیکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ ب.ظ
نه. ولی شما منو یاد خانمایی میندازین که تو شاتل کار میکردن و فقط میخواستن هر جور شده آدمو متقاعد کنن 
منم که میدیدم هرچی میگم اونا یه چیز دیگه میگن، فقط سرمو تکون میدادم
البته تو دلم بهشون فحش میدادم ولی به شما فحش نمیدم چون دیگه از شاتل ندارم 
واقعا بازاریاب بودنا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: نه. ولی شما منو یاد خانمایی میندازین که تو شاتل کار میکردن و فقط میخواستن هر جور شده آدمو متقاعد کنن 
منم که میدیدم هرچی میگم اونا یه چیز دیگه میگن، فقط سرمو تکون میدادم
البته تو دلم بهشون فحش میدادم ولی به شما فحش نمیدم چون دیگه از شاتل ندارم 
واقعا بازاریاب بودنا 

|