گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sa.ghasemi - 17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: دوباره باز خواهم گشت دره گلخانه هارا باز خواهم کرد تمام اسمان را ابی پرواز خواهم کردجمله ی من کجاش بد ه منفی دادین؟هدف روحیه دهی به بچه های کنکور بود بخونین بعد نظربدین |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: بچه ها کامپایلر اون سوال تقدم عملگر چی میشد؟ ) , ( , a جواب سوال هم میشد: a و ) که تداخل شیفت (>) ،کاهش (<) داشت. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bayanh - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ب.ظ)emranvfd نوشته شده توسط: سوال های زبان با پاسخنامه کنکور ارشد کامپیوتر ۹۵سپاس لینک سوالات بخش درک مطلب رو ندارید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Paraande - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ق.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: بچه ها کامپایلر اون سوال تقدم عملگر چی میشد؟ منم همینو در آوردم. ولی به نظرم lastterm S فقط پرانتز باز و a میشد. البته تو جواب نهایی مث اینکه تاثیر نذاشته. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sh-n - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ق.ظ
باسلام و خسته نباشید نظر من در مورد سوالات: ریاضیات گسسته که دو تا سوالاتش نخونده هم میشد جواب داد مشترک: منطقی و نظریه و سیستم عامل بنظر من خوب بودن معماری متوسط و داده هم سخت دروس تخصصی سخت افزار بنظر من سخت بودن قابل مقایسه با سالهای قبل نبودن با اینکه بیشتر روی تخصصی کار کرده بودم نتونستم خوب بزنم دوستان سخت افزاری نظرشون در مورد سوالات سخت افزار بدن ممنون (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۹ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: معماری: سلام آیا تعداد جمع ها در روش بوت ۶ تا نمیشد؟ چون ۶ تا ۰۱ داشتیم و ۷ تا ۱۰ و کل جمع و تفریق ۱۳ بود که ۶ تا برای جمع |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ ق.ظ
سخت افزار را سخت داده بودن |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ
کلا کنکور امسال چه از لحاظ دروس مشترک و چه از لحاظ دروس تخصصی سخت و مشکل بود خداییش شما نگاه سوالات کنکور های سالای قبل کنی خیلی آسونتر بودن تا این کنکور |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abolfazl pepco - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ
ظاهر سوالات اسون بود و ادمو قول میزد ولی وقتی حل میکردی دیکه جواب نداشتن.البته نمی تونستی جواب را پیدا کنی. امسال سخت افزار هم فکر کنم کم بودن.تو حوضه ما که اکثرا نرم . ه.ش زده بودن.غایب هم زیاد داشتیم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - digicom - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق.ظ)Eagle 72 نوشته شده توسط: سلام دوستان دوتا سوال داشتم از درس طراحی الگوریتم گرایش هوش : سلام در مورد سوال اول حس میکنم هردو درست بودند، البته با احتمال بیشتری میگم اولی درست بود. درمورد سوال دوم چون اعداد نامنفی بودند اولی برقرار هست (درخت پوشای کمینه یکسان است) ولی دومی لزوما خیر. (عینا از ۶۰۰ مسئله بود) موفق باشید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sh-n - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: ظاهر سوالات اسون بود و ادمو قول میزد ولی وقتی حل میکردی دیکه جواب نداشتن.البته نمی تونستی جواب را پیدا کنی. امسال سخت افزار هم فکر کنم کم بودن.تو حوضه ما که اکثرا نرم . ه.ش زده بودن.غایب هم زیاد داشتیممسلما رتبه های خوب سخت افزارا نرم افزاریا پر میکنن چون درصد مشترک بالایی را میزنن |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehrdad1372 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
دوستان کسی جمع ممیز شناور رو میدونه چی میشد؟ اون سوال سیستم که تعداد منابع رو میخواست چی؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sh-n - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۸ ق.ظ
دوستان من تازه عضو شدم آیا گروه تلگرامی وجود داره که در مورد سوالات بحث کنند؟ چون اینجا خیلی خلوت یکی دوستانم که از قبل اینجا بود میگف دیگ تا ی روز بعد کنکور بچه ها کلید سوالاتم میذاشتن |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ
اولین سوال پایگاه داده میشد Abd یا میشد bcd؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - user99 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ
مـن که امیـدی به سـراسـری نـدارمم دیگه! احتمـالـا قبـول نشم. هر کی میخـواد آزاد شـرکت کنه بیـاین یک گـروه بـزنیم یا همینجـا یک تـاپیک بـزنیم و در مورد آزاد بحث کنیم. مثلا من یکی از دوسـتام یک رشتـه دیگه گفت چندروز قبل آزمـون نشستم سـوالای سالهای قبل رو نگاه کردم دیدم چندمدل سـوال هست که طراحها همش ازش سوال میدن همونا رو خوب یادگرفتم زبان هم خوب زدم راحـت قـبول شدم! حالا سوال من اینه که سـوالهای آزاد سالهای قبل رو از کجا گیربیارم؟ یک سـایتی پیدا کردم ولی فـروشی بود، فقط هم مال ۲سال رو داشت، جـواب هم نداشت! |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mohamad moo - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ب.ظ
امسال مانشت خیلی بی احساس شده پارسال بعد از امتحان ارشد اینجا غوغا بود پس کو سؤالات ارشد |