|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: کسی از دوستان میدونه چطوری میشه این yahoo daily stories که هر روز میفرسته تو ایمیل غیرفعال کرد؟ کشت مارو یاهو با این celebrity های مسخرش! من واقعا موندم چرا باید واسه یه عده مهم باشه فلانی وفلانی نمیدونم ازدواج کردن! فلانی بچه دار شد؟؟؟!!!! خیلی مسخرس! اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید !
ته همون ایمیل unsubscribe نداره؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanaz777 - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ
اکثر آقایون کلا از هم جنساشون دفاع میکنن تحت هر شرایطی! دیگه بحث نداره ! هر کسی، هر جنسی که قصد آزار و اذیت دیگران و داره اونم این نوعش اصلا جز انسان به حساب نمیاد که رفتارشم تحلیل کنیم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: همین الان می خواستم اینو بنویسم. دل به دل داره 
ولی یه انتقادی دارم. بعضی وقتا خدا نکنه سوال تکراری یا ساده بپرسی سریع ۱۰ نفر میان رای میدن سوالت بسته میشه بعد از یه مدت هم دیگه حق سوال پرسیدن رو ازت میگیرن 
ولی این بخششو خیلی دوست دارم
math.stackexchange.com
مهربونن خیلی
اره دقیقا".
یادم نمیره دفعه اولی که سوال پرسیدم اینقدر منفی گرفتم که میخواستم از دنیای نت خداحافظی کنم البته منفی گرفتن هام بیشتر به خاطر گرامر انگلیسیم بود فک کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: کسی از دوستان میدونه چطوری میشه این yahoo daily stories که هر روز میفرسته تو ایمیل غیرفعال کرد؟ کشت مارو یاهو با این celebrity های مسخرش! من واقعا موندم چرا باید واسه یه عده مهم باشه فلانی وفلانی نمیدونم ازدواج کردن! فلانی بچه دار شد؟؟؟!!!! خیلی مسخرس! اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید !
ته همون ایمیل unsubscribe نداره؟
خیلی ممنون کلی گشتم دیگه داشتم ناامید میشدم که در انتها یه جای خیلی دور از ذهنی بود اخیش خدا خیرتون بده !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: در تاکسی من که اینقدر بعضی وقتها مجبور می شم خودم رو جمع و جور کنم تا بهم نخورن دست و پاهام درد می گیره...بعضی هاشون که اینقدر پستن خودشون رو الکی می زنن به خواب.
ای بابا شماها چرا اینقدر به خودتون سخت میگیرید همون لحظه است که باید بهش بگی اقا کرایه یه نفر دادی اندازه دونفر نشسته، جــــــــــم کن خودتو من یه بار چنان چسبیده بودم به در ماشین که داشتم له میشدم خیلی رک و عصبانی به بغل دستیم گفتم راننده هم بهش تذکر داد .
من یه بار اینکارو کردم، طرف حالت طبیعی نداشت نزدیک بود با چاقو بزنتم راننده که حسابی ترسیده بود تنها کاری که کرد این بود که ایستاد تا من پیاده بشم
متاسفانه بی عفتی تو جامعه ما فارغ از جنسیت افراد رو به افزایشه و ریشه های اجتماعی زیادی داره که یکیشون عدم اموزش مناسبه، همچین رفتارهایی تو جوامعی که ادعای اعتقادات مذهبی ندارند قبیحه چه برسه به یه جامعه مسلمون، واقعا تاسف برانگیزه
فقط می تونم بگم همه ماها به عنوان قشر تحصیل کرده باید در حده خودمون تلاش کنیم تا یکم از شدت این مشکلات کم شه و یکم فرهنگ اجتماعی جامعه بالاتر بره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ
ﺍﻣﺎﻧﻮﺋﻞ ﮐﺎنت :
ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻔﮑﯿﮏ ﺟﻨﺴﯿﺘﯽ ﺍﺯ
ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﯿﺮﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﭘﺴﺮﺍﻧﺶ ﺭﺍ ﮔﺮﮒ
ﺗﺼﻮﺭ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﭘﺴﺮﺍﻧﺶ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺭﺍ ﻃﻌﻤﻪ ...
ﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﮔﺮﺍﯾﺶ ﻭ ﮐﺸﺶ ﺑﺎ ﭘﯿﺶ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺍﯼ ﺁﻟﻮﺩﻩ
ﻋﺎﺷﻖ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ، ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ...
ﻋﺸﻖ ﻣﯿﻤﯿﺮﺩ ﻭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻧﺎﺑﻮﺩ ، ﻣﺮﺩﺍﻧﺶ ﺗﻨﻮﻉ
ﻃﻠﺐ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﻭ ﺯﻧﺎﻧﺶ ﻣﺮﺩ ﺳﺘﯿﺰ .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ﺍﻣﺎﻧﻮﺋﻞ ﺩﮐﺎﺭﺕ
این امانوئل دکارت کی هست؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: ﺍﻣﺎﻧﻮﺋﻞ ﺩﮐﺎﺭﺕ
این امانوئل دکارت کی هست؟؟؟؟
ببخشید گویا اشتباه نوشتم. منظورتون این بود که کانت درسته؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۵۳ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ...بارها شدن خانم کلا خوابش برده و افتاده روی بنده.
خندم گرفت این حرف شمارو خوندم .
اوه اوه خوبه به سرقت نرفتینا
بعدش شما چی گفتین و چیکار کردین؟
خنده چرا مگر آقا با شما برخورد داره خطر به سرقت رفتنتون به وجود می آد 
من سعی کردم اروم خودمو تکون بدم تا خودشون بیدار بشن اما قطعا نمیام با داد و بیداد شخصیت یه نفر رو لگدمال کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hamedio - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ ب.ظ
خسته شدم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ
دوستان مانشنی لطفا در زمان افطار و سحر من رو دعا کنید که خیلی نیازدارم : s. انشاالله که با دعای شما مشکلم برطرف شه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
هیچی دردش مثل وقتی نیست که به یکی اعتماد می کنی و در حق اعتمادت خیانت می کنه...
به خدا هیچی دردش مثل این نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: ایول ست اول رو بردیم!
ایول ست دُیُم هم بردیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: هیچی دردش مثل وقتی نیست که به یکی اعتماد می کنی و در حق اعتمادت خیانت می کنه...
به خدا هیچی دردش مثل این نیست.
وقتی بعد چند سال میفهمی تمام مدت روو صورتش نقاب داشته...!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 30 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ
بّچه ها یه سوال
برای استفاده از امتیاز دانشجوی ممتازی چه زمانی باید اقدام کرد ؟
قبلا تو همین سایت خونده بودم ولی سرچ زدم پیدا نکردم
|