![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - Potential - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
شاید هم مسئولین فکر کنن که ورزشکارای ما استعدادش رو دارن ولی مربی خوب و امکانات نداشتن تا حالا و متدهای کشتی فرنگی رو برای سایر ورزش ها پیاده کنن. هر ۲ احتمال، وجود داره ... |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - sina_bhh - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: شاید هم مسئولین فکر کنن که ورزشکارای ما استعدادش رو دارن ولی مربی خوب و امکانات نداشتن تا حالا و متدهای کشتی فرنگی رو برای سایر ورزش ها پیاده کنن. هر ۲ احتمال، وجود داره ... البته خدایش استعداد هست. ولی اینکه مسئولین پز بدن و با این مدالها ضعف خودشون رو بپوشونن بده. مصاحبه با سه تکواندو کارو ببینید.به زور گزارشگره میخواست بگه که باقری معتمد باید اون داور در لحظه آخر امتیاز بهش میداد.ولی معتمد گفت که نه اصلا اینطوری نیست و داوری کامل درست بوده |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - berkeley - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:(21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اگه بانوان نصف آقایان تو المپیک مدال میگرفتن الان ایران میتونست ۱۱ام باشه. مهندس کم لطفی نکن!!! اینی که میگی امکاناتشون کمه قبول دارم. حرفت درست ولی ما تو وزنه برداری مدال آوردیم(چین بیشتر وزنه بردارهای مدال آورش زن بودند) پرتاب دیسک و دو هم همینطور و تکواندو رو هم که دیدین!!! من تکواندو رو دیدم انصافا هم یوسف کرمی و هم اون خانمه کارشون خیلی خوب بود ولی درد اون خانم تکواندو کار کشورمون بخوره تو سر بعضی از ورزشکارهای کشورمون(برا این من این حرفو زدم که خیلیاشون اون چیزی که داشتن رو رو کردن ولی بعضی هاشون معلوم بود که کلا نصف توانشون رو هم رو نکردن ولی انصافا کار این خانم تکواندو کار عالی بود. دستش درد نکنه. واقعا عالی بود.افرین بهش) |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: منم گفتم که حضور خانم ها تو المپیک با وجود اینکه مدال هم نگرفتند جای تقدیر داره.این حرف یعنی خانم های ایران خودشون رو در حد مدال المپیک نمیدونن؟ |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
وقتی یک سالن تخصصی ورزش هم برای خانم ها نیست (منظورم سالن ایروبیک و اینا که یه سوله با یه سری تشک ابری،نیست!) وقتی تمام سالن ها در روز ۲ ساعت هم برای خانم ها اختصاص نمی دن. زمانی هم که اختصاص می دن صبح ها هست - که انگار نه انگار خانم ها هم سر کار می رن درس می خونن. وقتی مثلا ماه رمضون که استخر ها افطار به بعده رو کلا به آقایون اختصاص می دن. وقتی تو دانشگاه همون تایم کمی که اختصاص داده شده به ورزش خانم ها رو هم می دن به آقایون. من خودم به شخصه به عنوان کسی که ۱۵ ساله ورزش تقریبا حرفه ای (که اصلا حرفه ای معنی نداره برای ورزش خانم ها) می کنم تک تک این مشکلاتو حس کردم. به هر حال محروم کردن نصف جمعیت کشور از امکانات ورزشی نتیجه ای بجز این نداره. تا همین حد هم که سهمیه گرفتن و پیش رفتن دست و پای ورزش کارای خانم رو می بوسم به شخصه. |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ
من تفاوت امکانات رو در حد تفاوت عملکرد نمیبینم. |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من تفاوت امکانات رو در حد تفاوت عملکرد نمیدونم. اتفاقا برعکس . چون شما حس نکردین این تفاوت امکانات رو. مثلا تکواندو خانم ها کلا ۶-۷ سال هست که رسمی شده شرکت در مسابقات. حالا با همین ۶-۷ سال ما سهمیه المپیک می گیریم . و اینکه مدال های ایران هم همش وزنه برداری و کشتی هست! ورزش هایی که خانم ها کلا امکان شرکت در اون رو ندارن. و ورزش های دیگه ای که امکاناتشون چندین برابر خانم ها هست، آقایون هم همون اول حذف می شن. لازم به ذکر نیست که ورزش کشتی و وزنه برداری سنگین کلا در ایران ریشه ی تاریخی داره. |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
این منفی ها که میدن یعنی من از نظر اونها من حق اظهار نظر یا مخالف بودن با نظرشونو ندارم یا اصلا مخالف باید منفی بگیره؟ |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این منفی ها که میدن یعنی من از نظر اونها من حق اظهار نظر یا مخالف بودن با نظرشونو ندارم یا اصلا مخالف باید منفی بگیره؟ شاید از نظرشون مخالفت شما بر پایه ی منطق صحیح نیست. در هر حال این منفی گرفتن نمک مانشته ![]() |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:هر نظری که ذره ای به مذاق خانم های سایت خوش نیاد منفی باران میشه! و البته دلایلی رو هم ذکر شد و من هم قانع نشدم کما اینکه مسائلی هم هست که آقایون روش حساسن ولی منفی بارونش نمیکنن.(21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این منفی ها که میدن یعنی من از نظر اونها من حق اظهار نظر یا مخالف بودن با نظرشونو ندارم یا اصلا مخالف باید منفی بگیره؟ پ.ن: پیشاشیش منتظر منفی های گرمتان(و البته بی منطقتان)هستیم |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: و البته دلایلی رو هم ذکر شد و من هم قانع نشدم خب یه سوال . شما به شخصه انتظار داشتین در کدوم ورزش ها خانم ها مدال بگیرن؟ با توجه به اینکه سابقه ی ورزش خانم ها کمتر هست و مربی های اولیه اونها طبیعتا آقایون. اگر مثلا در رشته ی دو میدانی از این همه مدال توزیع شده آقایون اقلا چند مدال می گرفتن یا ورزشی مثل پینگ پونگ و بدمینتون کلا ورزش های راکتی که امکان شرکتش برای خانم ها هم هست. در مورد تکواندو به نظرم با چند سال مهلت به خانم ها اگر بهتر از آقایون نشن نتایج بدتر نمی شه ![]() |
المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
تیراندازی و قایقرانی هم ورزشکار داشتن. چرا وزنه برداری نباید بانوان شرکت کنن؟ اون تیکه هم که از حرفای من گذاشتید هیچ ربطی به حرفاتون نداره. |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تیراندازی و قایقرانی هم ورزشکار داشتن. تیر اندازی و قایق رانی آقایون چیکار کردن با وجود اینکه امکاناتشون خیلی بیشتر از خانم هاست؟ وزنه برداری اصلا در ایران برای خانم ها نیست! چراشو برین از مسئولین ورزش بپرسین. |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:پس یعنی هر ورزشی که آقایون توش مدال میگیرن خانم ها هم اگه همه چیز سرجاش باشه میتونن مدال بگیرن؟(21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تیراندازی و قایقرانی هم ورزشکار داشتن. |
RE: المپیک لندن ۲۰۱۲ - Bache Mosbat - 21 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پس یعنی هر ورزشی که آقایون توش مدال میگیرن خانم ها هم اگه همه چیز سرجاش باشه میتونن مدال بگیرن؟ انشاءالله که می تونن. |