ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ)fateme001 نوشته شده توسط: بله رسید |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - محمد حبیب پور - ۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ب.ظ
سلام ببخشید گروه جدید چند نقر دیگه داره تکمیل شه؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - یاسین رضایی - ۰۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ
سلام اینجانب یاسین رضایی درخواست عضویت در ثبت نام گروهی مانشت را دارم |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - Milad52 - 02 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
دوست عزیز منم ثبت نام کردم این تخفیف شامل تمام مراحل هست تو تبریز که ثبت نام کردم گفتن باید اینترنتی را هم ثبت نام کنی دوما سی یا سی وپنج تومن ک چیزی نیس ثبت نام کن اینترنتی را نده دا چه اشکالی دا ولی واقعا طرح خوبی هست من از مسول قبلی اقای دهنوی و دوست جدید عزیز هم تشکر میکنم البته توضیحم راجب سوال دوستمون بود واسه ثبت نام ازمون اینترنتی |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - v.i.d.a - 02 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
سلام. یه سوال .ممنونم. اگر راهنماییم کنین. اسم من و همکارم (خانم امیدی )تو لیست اولی که اقای دهنوی ارسال کردن هست. طبق توضیحی که مسئول مدرسان شریف گفتن تا ۱۱وم مهر برای استفاده از این تخفیف وقت هست. من و همکارم تا ۱۲ مهر ماموریت جنوب هستیم و نمیتونیم حضورا به نمایندگی مراجعه کنیم. ایا امکان ثبت نام غیر حضوری هست؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 02 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)v.i.d.a نوشته شده توسط: سلام. یه سوال .ممنونم. اگر راهنماییم کنین. سلام. با موسسه تماس بگیرید و بپرسید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - miss maryam - 02 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام. سلام چرا تاییدیه اعلام نشده؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 02 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ب.ظ)miss maryam نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام. سلام. احتمالا تا یکشنبه اعلام بشه. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - mnpe - 03 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ ق.ظ
سلام.امکان ثبت نام تو لیست جدید هست آیا؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 03 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۷ ق.ظ)mnpe نوشته شده توسط: سلام.امکان ثبت نام تو لیست جدید هست آیا؟ بله هستش. دوستان تا وقتی اعلام نشه که دیگه وقت برای ثبت نام نیست میتونید ثبت نام کنید هر وقت خواستید. |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - h@mid - 03 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم این تخفیف شامل خرید بسته آموزشی هم میشه؟؟؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - m.es - 03 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام.سلام چرا موسسه این لیست را هنوز تایید نکرده اخه؟ |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - erfan_m_j - 03 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ)m.es نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)erfan_m_j نوشته شده توسط: سلام.سلام تأخیرشون برای من هم سواله. فردا با موسسه تماس میگیرم |
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - modaresan sharif - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ
سلام دوستان عزیز اسامی گروه ششم برای تخفیف ۵۰ درصد آزمونهای آزمایشی به شرح ذیل است: ۱ -علیرضا غلامی ۲ -حمیده شهسواری ۳ -علیرضا عبداللهی ۴ -عاطفه باقری ۵ -ابراهیم عادلی لاهیجان ۶ -حسین فرنیا ۷ -محمدعلی شفیع آبادی ۸ -محمد پورشفیعی ۹ -حجت عزیزی نژاد ۱۰ -آرش امیدی ۱۱ -مژگان اسماعیلی ۱۲ -هاجر عابدینی ۱۳ -آسیه مرادی ۱۴ -محمد ملااحمدی ۱۵ -ریحانه آشکارکلائی ۱۶ -آوا باکوئی ۱۷ -زهرا صحابی ۱۸ -سحر حیاتی ۱۹ -فرنام فتحی زاده ۲۰ -احسان حسین پور *این عزیزان می توانند تا ۱۸ مهرماه به نمایندگی شهر خود مراجعه کنند و ثبت نام خود را انجام دهند. موفق باشید |
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - reyhanehashkar - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ)modaresan sharif نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز سلام کد تخفیف نمیدین بهمون؟؟؟؟ |