قبولی های ارشد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - sherlock holmes - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
همکلاسی تبریک... فک کنم یه بار به شما گفتم احتمالن هم کلاسی میشیم درسته؟؟؟!!! :دی (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: رتبه ۱۵۲ آی تی |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - sarehkar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)arian_61 نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:پردیس انتخاب ۱۰۰ام من بود گفته بودن با رتبه معماریم شبانه اصفهان میارم که نشد الان دیدم یکی با همین رتبه صنعتی کرمان آورده(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)arian_61 نوشته شده توسط: من با رتبه ۷۵۶ نرمافزار پردیس دانشگاه تهران توی کیش قبول شدم. :.(خیلی برام سواله چرا با رتبه ۳ رقمی پردیس زدی ؟! غیرانتفاعی بهتر از پردیس نیست؟ آخه میخوایم با مدرک ارشد چیکار کنیم که این همه پول خرجش بشه مطمئنا شهرستان می آوردین حالا مهم نیست صبر کنید تکمیل ظرفیت نشد همون پردیس نهایت نخواستی سال دیگه با یه رتبه عالی تر من اگه رتبه شما رو داشتم الان روزانه تربیت دبیر رجایی بودم(سهمیه داشتم البته) واسه همین خیلی ناراحت شدم واسه نتیجتون تخصصی ها رو ۴۶ زدم اما امان از استرس موقع مشترک ها که منو به باد داد هییییییییی |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - yahyazahedi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)baharan20 نوشته شده توسط: کسی امام رضا قبول نشده؟؟/تنها نیستی ۴۶۲ فناوری اطلاعات - امنیت |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - itmanesh - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
تبریک به همه ی قبولی ها منم امنیت مالک اشتر قبول شدم با کی همکلاسیم؟ |
قبولی های ارشد ۹۳ - saeidkhan - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام و تبریک به همه با رتبه ۲۶۲ گرایش شبکه امنیت دانشگاه فردوسی مشهد شبانه البته من بعد از تهران فقط شبانه ها رو زدم |
قبولی های ارشد ۹۳ - Riemann - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
رفیق منم با ۱۳۲ الگوریتم تهران روزانه اورده یه بنده خدایی هم آی تی خواجه نصیر آورده |
قبولی های ارشد ۹۳ - arian_61 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: غیرانتفاعی بهتر از پردیس نیست؟ آخه میخوایم با مدرک ارشد چیکار کنیم که این همه پول خرجش بشهاون که نه بهتر نیست البته به این که چرا میخوای ارشد بگیری هم بستگی داره با ارشد غیر انتفاعی، دکترا نمیآری چه برسه به اینکه ب رو بورسیه دکترا بشی (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: من اگه رتبه شما رو داشتم الان روزانه تربیت دبیر رجایی بودم(سهمیه داشتم البته) واسه همین خیلی ناراحت شدم واسه نتیجتونتخصصیها رو عالی زدی، اگه میشد رتبهام رو میبخشیدم بهت چون برای خودم کارایی نداره انشالله سال دیگه زیر ۵۰ بشه رتبهات اگه امسال نرفتی جایی |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)akilis نوشته شده توسط: ۱۰۷ آی تی مبارک باشه.....من هم دانشکده ای تونم اما نه هم رشته ای .... سیستم چند رسانه ای قبول شدم ....ثبت نام کی هست؟؟ادرسشو بلدید؟ |
قبولی های ارشد ۹۳ - Amalthea - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
چه تعداد کمی دانشگاه تهران قبول شدن...از خانوم ها کی دانشگاه تهران قبول شده؟ |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - happy07 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط: چه تعداد کمی دانشگاه تهران قبول شدن...از خانوم ها کی دانشگاه تهران قبول شده؟یکی از دوستان بنده آیتی قبول شدند، رتبه شوم بالای ۱۰۰ بود، خودشون میان و پستش رومیذارن ایشالا |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط: چه تعداد کمی دانشگاه تهران قبول شدن...از خانوم ها کی دانشگاه تهران قبول شده؟ مننم تهرانم |
قبولی های ارشد ۹۳ - Amalthea - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط:تبریک(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط: چه تعداد کمی دانشگاه تهران قبول شدن...از خانوم ها کی دانشگاه تهران قبول شده؟مننم تهرانم چه گرایشی؟ هم دانشگاهی شدیم |
RE: قبولی های ارشد ۹۳ - narjesk - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط: مننم تهرانمالجوریتم؟ سیستم چند رسانه ای ....علوم فنون (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)narjesk نوشته شده توسط:تبریک(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ)sevdaaa نوشته شده توسط: چه تعداد کمی دانشگاه تهران قبول شدن...از خانوم ها کی دانشگاه تهران قبول شده؟مننم تهرانم شما چی؟؟؟؟مبارک باشه |
قبولی های ارشد ۹۳ - admin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
با سلام و تبریک به پذیرفته شدههای عزیز. نتایجتون رو میتونید در تالار اختصاصی سال ۹۳ به آدرس زیر ارسال بفرمایید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موضوع موقتا بسته میشه. |