تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ

خبر گزاری های دیگه وخود دانشگاه آزاد چرا پس اعلام نکردن؟

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ

ای بابا ای بابا تو خونه بیکار باشی همینه دیگه ما که مثه اقای حامد کار نداریم شرکت نداریم ک لیست خرید دادن رفتیم خرید اومدیم کلی غرغر چرا این میوه کجه چرا هندونه دایرست ولا بخدا... میگم خودتون گفتین من برم خرید خب میگه بگیم تو هنوز بلد نیستی خرید کنی میخای بری ارشد بگی چی منم موندم ج چی بدم سکوت مطلق.

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ

من که نوبت دکتر داشتم اصلا حوصله رفتنش نبود
رفت برای ۱۹ شهریور

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  من که نوبت دکتر داشتم اصلا حوصله رفتنش نبود
رفت برای ۱۹ شهریور
ولی من داشتم رفتمم دکتر گفت خوب شدی افرین خیلی خوب ، خوبه خواستیم بریم دانشگاه سالم میریم حداقل
هی خدا دیدین من گفتم حس ششمم میگه پنج شنبه جمعه شاید بخاطر اینکه حس ششم منو ضایع کنن بگن اون شنبه ...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ

شبکه خبر اعلام کرد : نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جمعه ۱۴ شهریور اعلام خواهد شد

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  شبکه خبر اعلام کرد : نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جمعه ۱۴ شهریور اعلام خواهد شد
دکتری پس چی نکنه ب ظرفیت دکترایم اضاف شده دکتری کی اعلام میشه؟

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ

دانشگاه ازاد مشکوک میزنه امسالDodgy

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  
ای بابا ای بابا تو خونه بیکار باشی همینه دیگه ما که مثه اقای حامد کار نداریم شرکت نداریم ک لیست خرید دادن رفتیم خرید اومدیم کلی غرغر چرا این میوه کجه چرا هندونه دایرست ولا بخدا... میگم خودتون گفتین من برم خرید خب میگه بگیم تو هنوز بلد نیستی خرید کنی میخای بری ارشد بگی چی منم موندم ج چی بدم سکوت مطلق.
این نیز میگذرد...
منم اگر قبول نشم به وضعیتی شبیه شما گرفتار میشم
خوده خدا به ما جوونا کمک کنه

Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - negar.v - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  من که نوبت دکتر داشتم اصلا حوصله رفتنش نبود
رفت برای ۱۹ شهریور
ولی من داشتم رفتمم دکتر گفت خوب شدی افرین خیلی خوب ، خوبه خواستیم بریم دانشگاه سالم میریم حداقل
هی خدا دیدین من گفتم حس ششمم میگه پنج شنبه جمعه شاید بخاطر اینکه حس ششم منو ضایع کنن بگن اون شنبه ...

من که از حالا به اندازه یه پیرزن کمر درد دارم ،دکتر هم نرفتم تنبلی کردم

Sent from my ME172V using Tapatalk

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ

خبری نیست فعلاAngryDodgyAngry

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  دانشگاه ازاد مشکوک میزنه امسالDodgy
بدجور موافقم اینو بدجور مشکوک میزنه ...

(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  خبری نیست فعلاAngryDodgyAngry
نداجان انقد حرص نخور حرص بخوریم درست میشه باید دستامونو بزاریم روهم واستیم جمعه اوووووووووه پنج شنبه بیادوبره بشه جمعه تازه جمعه صبح یا بعدازظهر معلوم نیست کی از اون خبر قبلیشون یک هفته تاخیر داشت معلوم نیست این چقد ی چی بگم یکی نیست بگه خب بابا شما ک هرسال ۱۵ شهریور نتایج و اعلام میکردید همون موقع اعلام کنید بلد نیستی ی برنامه میریزی بهش عمل کنی چرا زود میای میگی دهم ای بابا...

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ

دقایقی قبل معاون سنجش دانشگاه آزاد در گفتگوی تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به دلیل افزایش رشته محل‌های جدید، نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تا قبل از ۱۵ شهریور اعلام می‌شود.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ

انگار امروزم خبری نشد.
شاید این جمعه بیاید...شاید!

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - hnarghani - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ

إن شاء الله فردا...