در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - msalami - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۳ حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار میگیرد. حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار میگیرد. وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شوند میتوانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که در روز دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد از روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشتماه برای انتخاب رشته اقدام کنند. توکلی ادامه داد: داوطلبان تا روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه فرصت دارند تا ۱۰۰ کدرشته تحصیلی از میان کدرشته مجاز یا کدرشتههای مجاز انتخاب کنند. منبع: فارس |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - eh3an2010 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
بیاین رو راست باشین شمام منتظر معجزین؟ البته حتما توجیهشم کردین و امید هم دارین؟ بهش فک کردین درصداتون حتما با حذف سوال غلط و جابه جا شدن چن تا از کلید هایی که غلط زدین قرار خیلی بهتر بشه؟؟ اینقد نتیجه واستون مهم هست که بد اخلاق شدین ولی به همه میگین اصلا واسم مهم نیست؟ باید بدونین از هر ۱۳۳ نفری که دوشنبه میرن سایت سنجش رو ببین فقط ۱ کیش خوشحال میشه!!!(۴۰۰۰۰/۳۰۰=۱۳۳) خیلی پرو نیستیم؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)msalami نوشته شده توسط: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۳ فکر کنم هر دو نفر در میون یه بار این خبر را میزارن بابا داغون شدیم اصلا له له تو را خدا میدونیم دیگه نزارید این خبر را خوا هشن |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - RMO - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
تا قبل از خوندن مطالب این تاپیک فکر میکردم دچار بسی توهمات و تفکرات غیر عادی شدم. اما الان میبینم نرمال نرمالم خداوند به همه ما شفای عاجل عنایت فرماید اندکی صبر ، سحر نزدیک است... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mohammad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: خیلی پرو نیستیم؟؟نه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: بیاین رو راست باشین۳۰۰ نفر شاد هستن ۳۰۰ نفر خیلی زیاده توقع بودن جزء این ها خیلی غیرطبیعی نیست مخصوصا وقتی به خودت اعتماد داشته باشی حداقل کلید نهایی رو نمی زنن خودمون تقریب رتبه بزنیم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
خیلی جالبه من گفتم ۹۵ درصد از خانمها از دادن کنکور ارشد هدف خاصی ندارن دقیقا ۹۵ درصد خانمهای فروم به خودشون گرفتند. باو خانم گرامی شما اگه هدف داری جز اون ۵درصد حساب میشی باریکلا اجرتم با خداس.چقد خوبه بعضی مواقع بعضی چیزا رو که درسته قبول کنیم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
یه نفر از دوستان گفته زیر ۲۰۰ میاریم ذهنم درگیر شده! شما بگین نمیارم برم سر درسم! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - RMO - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
من نمیارم خیالت راحت |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)RMO نوشته شده توسط: من نمیارم خیالت راحت اگه من بیارم چی! خیالم ناراحته! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
قابل توجه دوستان سریال بین سریال ۲۴-live another day دو قسمتش اومده پ ن: در ادامه همون سریال ۲۴ معروفه. جک باور-کلویی اوبراین و ... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - RMO - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
ما که بخیل نیستیم. ایشالا شما تک رقمی میشین و به همه شیرینی میدین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - akilis - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سال پیش یه روز قبل از اینکه نتایج اولیه اعلام بشه پاسخنامه نهایی رو منتشر کردن اتفاقا چندتایی از سوالا هم گزینه های سنجش عوض شد!!!!!!!!!!.....امسال انگار خبری نیس که نیس.... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خیلی جالبه من گفتم ۹۵ درصد از خانمها از دادن کنکور ارشد هدف خاصی ندارن دقیقا ۹۵ درصد خانمهای فروم به خودشون گرفتند. درصدش برا من مهم نیست خود بیان مطلبتون مشکل داره دوست عزیز |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Elena_71 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
به به ۱مدت مدید که نبودیم خوشحالم دوباره می بینمتوون ^_^ |