|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
ببخشید مگر بهترین آشپز های دنیا آقا نیستن ؟؟
همشون هم از تخم مرغ شروع کردن .. استعداد منو کور نکنین بزارین به آشپزیم برسم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: میثم ها حسسسسسوووود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه نه دچار اشتباه نشین![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
الان کلاس آشپزی با کلاس شخصیت شناسی از روی اسم قاطی شده، شما دارین اشتباه میکنین![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
همش تقصیر بچه هاست که شلوغ کردن و باعث شد مطالب مخلوط بشه![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
مگه خودتون نگفتین من حسودم ؟! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: ببخشید مگر بهترین آشپز های دنیا آقا نیستن ؟؟
همشون هم از تخم مرغ شروع کردن .. استعداد منو کور نکنین بزارین به آشپزیم برسم
اینم یه چیزه که آقایون از خودشون در آوردن ! شما به طیف سنجیتون برسین !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ق.ظ
من وقتی اشپزی بلد نبودم غذاهام خوشمزه تر میشد
الان ک بلدم هیچ کدومش خوب نمیشه:|
کاربر دنسایک یاد نگیرید بهتره ها
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
اصن یه چلنج واقعی!! من همه کسایی که فک میکنن تهران قبول میشن یا الان تهران هستن رو واسه مهر امسال دعوت به مسابقه آشپزی میکنم ! افروز هستی دیگه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: مگه خودتون نگفتین من حسودم ؟! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
آهان، یعنی حسودیم![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
خب تقصیر خودشه، فک نمکنه بابا بقیه هم دل دارن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: اصن یه چلنج واقعی!! من همه کسایی که فک میکنن تهران قبول میشن یا الان تهران هستن رو واسه مهر امسال دعوت به مسابقه آشپزی میکنم ! افروز هستی دیگه؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
با قلب من بازی میکنی؟؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من دستیارت میشم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
چقد توقعت از من زیاااااده اخه )))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: مگه خودتون نگفتین من حسودم ؟! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
آهان، یعنی حسودیم![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
خب تقصیر خودشه، فک نمکنه بابا بقیه هم دل دارن![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
نه نیستید خدایی ! ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ایشالا خدا یه خوبشو نصیب خودتون کنه !
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: (14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: اصن یه چلنج واقعی!! من همه کسایی که فک میکنن تهران قبول میشن یا الان تهران هستن رو واسه مهر امسال دعوت به مسابقه آشپزی میکنم ! افروز هستی دیگه؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
با قلب من بازی میکنی؟؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من دستیارت میشم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
چقد توقعت از من زیاااااده اخه )))![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
افرووز اینجا بروز نده )) اعتمماد بنفستو بالا نشون بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: اصن یه چلنج واقعی!! من همه کسایی که فک میکنن تهران قبول میشن یا الان تهران هستن رو واسه مهر امسال دعوت به مسابقه آشپزی میکنم ! افروز هستی دیگه؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نمیشه ثابت کرد غذا ها کار خود افراد بوده
دختر ها ممکنه بدن پدرانه گرامیشون براشون درست کنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: (14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: اصن یه چلنج واقعی!! من همه کسایی که فک میکنن تهران قبول میشن یا الان تهران هستن رو واسه مهر امسال دعوت به مسابقه آشپزی میکنم ! افروز هستی دیگه؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نمیشه ثابت کرد غذا ها کار خود افراد بوده
دختر ها ممکنه بدن پدرانه گرامیشون براشون درست کنن
من حاضرم یه پیک نیک بیارم رو اون غذا بپزم !
پدر؟؟؟
مادرم نه ! من دیگه حرفی ندارم :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
ما که رفتیم بخوابیم، ساعت ۶ صبح باید برم اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هر کسی گل محمدی تازه خواست تعارف نکنه، بگه ما در خدمتیم میخرم براش میارم و پولشو ازش میگرم بعلاوه کرایه حمل
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
خب داور کی باشه؟؟؟؟
میخواین من داور بشم؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ما که رفتیم بخوابیم، ساعت ۶ صبح باید برم اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هر کسی گل محمدی تازه خواست تعارف نکنه، بگه ما در خدمتیم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کلی خوش بحالتون ...
بجای ما هم کلی بو کنید... ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: خب داور کی باشه؟؟؟؟
میخواین من داور بشم؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
عزیزم بحث مسابقه که میشه هم میپیچونن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ
من که نپیچوندم گفتم اگر پدران گرامیتون توی آشپزی کمکتون نکنن من هستم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ق.ظ
مدیونید اگه داوری جز من انتخاب کنین![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 14 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
حله...آشپزی باید همونجا انجام شه اصن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خب دیگه ما بریم بخوابیم
شب همگی بخیر.
|