|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: جناب خان کیه دیگه؟
در برنامه خندوانه است شبکه نسیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ق.ظ
خندوانه همونیه که رامبد جوان مهمون میاره؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خندوانه همونیه که رامبد جوان مهمون میاره؟
آره همونه..بعضی وفتها جناب خان هم می آد یه عروسکه
یک سری از کلیپ هاش در آپارات هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ
من تازه پست های دیشب خواندم حالا هم اگه خانما محترم حاضر رخصت بدن بنده یک غذای بسیار چندش اور واسه اقایون درست کنم به عنوان صبحانه صرف کنند
پ.ن: اقایون تلاش نکنید من از جکوجونور نمی ترسم تو خوابگاه جانوران موذی از من می ترسیدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
من موندم چرا خانم ها با سوسک مشکل دارن ... قاعدتا شما ها موجوداتی حد اقل ۱۵۰ سانتی متری هستید سوسک خودشو بکشه ۱۰ سانتی متره ... شما حد اقل ۴۵ کیلوگرم هستین سوسک به کیلوگرم نمی رسه ... این سوسکه که از شما می ترسه شما عملا حکم گودزیلا رو برای سوسک های عزیز دارین مخصوصا با اون صدای جیغ عجیبی که با دیدن سوسک انجام میدین آدم دقیقا یاد نعره های فیلم گودزیلا میوفته .. واقعا فکر کردید سوسک های عزیز اون لحظه چه حسی دارن ؟؟؟ یه گود زیلا که داره نعره میکشه و پا میکوبه زمین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ق.ظ)hatame نوشته شده توسط: من تازه پست های دیشب خواندم حالا هم اگه خانما محترم حاضر رخصت بدن بنده یک غذای بسیار چندش اور واسه اقایون درست کنم به عنوان صبحانه صرف کنند
پ.ن: اقایون تلاش نکنید من از جکوجونور نمی ترسم تو خوابگاه جانوران موذی از من می ترسیدن
آخ جون غذای لذیذ
مثلا چی میخوان درست کنین؟
دو ساعت رفتیم خوابیدیم، تاپیکو اشغال کردن
آماده میشیم واسه باز پس گیری
خانم مدیر هم لطفا توصیف ماکارونی رو بذارن، متاسفانه من ندیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
از سوسک نمی ترسیم چندشمون می شه 
ولی جدا من از گربه خیلی می ترسم هم خیلی چندشه هم می ترسم چنگی چیزی بزنه من رو...کسی راه حلی داره که من دیگه نترسم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: من موندم چرا خانم ها با سوسک مشکل دارن..
شوخی میکنین؟! ۱۵۰ که قد دختربچه های کلاس ششمیه! شما سوسکای پروازی رو فراموش کردین؟؟ تا هر ارتفاعی مثه جت میپرن این عزیزان
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ
فرصت پیش اومد ملخ رو حتما با دست بگیرید. خیلی با نمکه. قشنگ زور داره. آدم باورش نمیشه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ
خیلی تلاش نکنین بانو ها که حال ما بد بشه .. اصولا آقایون نقطه ضعف هاشون چیز های عجیب غزیب هستن که هرچقدر هم فکر کنید نمیتونین پیدا کنین و از این جور چیزها اصلا حالشون بد نمیشه ...
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فرصت پیش اومد ملخ رو حتما با دست بگیرید. خیلی با نمکه. قشنگ زور داره. آدم باورش نمیشه!
از ملخ بدتر مار هست .. مار دست گرفتین تاحالا ؟؟؟ خیلی زورش زیاد کل بدن ماهیچست ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: از ملخ بدتر مار هست .. مار دست گرفتین تاحالا ؟؟؟ خیلی زورش زیاد کل بدن ماهیچست ...
متاسفانه هنوز سعادت نشده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: من موندم چرا خانم ها با سوسک مشکل دارن..
شوخی میکنین؟! ۱۵۰ که قد دختربچه های کلاس ششمیه! شما سوسکای پروازی رو فراموش کردین؟؟ تا هر ارتفاعی مثه جت میپرن این عزیزان
خب دیگه بدتر ... کلاس ششمی شما هم حکم گودزیلا رو داره برای سوسک بدبخت .. اون سوسک های بالدار هم حکم هلیکوپتر هایی که به گودزیلا حمله میکردن و با یه اشاره خوردشون می کرد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ب.ظ
نه دیگه با مار شوخی نکنین، حالا مارهایی که زهرشونو گرفتن طوری نیست
یه بار دوستم با یکیشون شوخی کرد نزدیک دو نفرمونو بفرسته اون دنیا، فقط شانس آوردیم رسیدیم به رودخونه و مار نیومد تو آب
تو یک ثانیه میتونه دخلتونو بیاره دچار اعتماد به نفس کاذب نشین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Densike - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: نه دیگه با مار شوخی نکنین، حالا مارهایی که زهرشونو گرفتن طوری نیست
یه بار دوستم با یکیشون شوخی کرد نزدیک دو نفرمونو بفرسته اون دنیا، فقط شانس آوردیم رسیدیم به رودخونه و مار نیومد تو آب
نه من با مار آبی شوخی کرده بودم .. بی بخار هستن ... ولی بازم زورشون خیلی زیاده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (13 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: نه دیگه با مار شوخی نکنین، حالا مارهایی که زهرشونو گرفتن طوری نیست
نه من با مار آبی شوخی کرده بودم .. بی بخار هستن ... ولی بازم زورشون خیلی زیاده
آهان. اونا که عددی نیستن
مار ما، مار صحرا بود که صداشم آدمو میترسوند
|