|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: اینقدر مانتو مانتو نکنید دلم خون شد 
منم یه مانتو خنک تابستونی میخوام. یکی بره برام بخره. خودم وقت نمی کنم برم خرید.
قبول به شرطی که پول مانتویه منم بدی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: را نیز دوست دارم. خروجیش تر و تمیز تره از نوت های خودم. ضمن اینکه حساب و کتاب داره. واسه گیت هابم به کار میاد.
ماشالله آقای بلک هر روز یه چی جدید...دیگه داره حسودیم میشه.....
یه راهنمایی بدید چه جوری هر روز سراغ یه چی جدید میریدمن که به هیچی نمیرسم دچار رکود شدم
انگیزه میخواد جانم، انگیزه قوی.
انگیزه کاربر بلک هم قطعا دق دادن ما بچه های مانشت هست. شک نکنید 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
:|
عجب! دوباره حس میکنم باید بشم خانوم مارپل! یک چیزهایی خیلی خیلی مشکوکه!
خدایا صبر ویژه ای به من عطا کن در حد ناسا!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: ماشالله آقای بلک هر روز یه چی جدید...دیگه داره حسودیم میشه.....
یه راهنمایی بدید چه جوری هر روز سراغ یه چی جدید میریدمن که به هیچی نمیرسم دچار رکود شدم
از راه های زیادی.
اگه فایل های ًREADME رو تو گیت هاب دیده باشید پسوندشون md هست. حالا اگه بهش در حالت raw نگاه کنید میبینید یه سینتکسی داره که همانا مارک داون می باشد.
ببینید مثلا شما یه کتابخانه رو از گیت هاب پیدا می کنید بعد میخواید نصبش کنید. میبینید تو قسمت نصب نوشته با bowerاینطوری نصب می کنن، با npm اینطوری نصب می کنن... خب شما براتون سوال نمیشه bower و npm چیه؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: ماشالله آقای بلک هر روز یه چی جدید...دیگه داره حسودیم میشه.....
از راه های زیادی.
اگه فایل های ًREADME رو تو گیت هاب دیده باشید پسوندشون md هست. حالا اگه بهش در حالت raw نگاه کنید میبینید یه سینتکسی داره که همانا مارک داون می باشد.
قیافه ی ما بعد از پست های آقای بلک!       
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: قیافه ی ما بعد از پست های آقای بلک!        
ای بابا!
البته همون طور که گفتم راه ها زیاده. مثلا طریقه آشنایی من با زی شل از طریق یه فیلم آموزش جنگو و یکی از دوستان بود یا sublime رو از قدیما باهاش کار می کنم و یه مجموعه اموزشی دیدم برای کار کردن موثر باهاش.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این که شما با تکنولوژی های جدید آشنا میشید، خیلی علاقه دارید؟
کلا دلیل موفقیت شما چیه؟
(انگار که دارم مصاحبه می کنم )
منم خیلی دلم می خواد بدونم!لطفا با جزئیات توضیح بدید!
وقتی سرچ می زنم ی عالمه منبع هست! نمی دونم از کجا شروع کنم!
پ.ن: چطور میشه اصول برنامه نویسی رو یاد گرفت؟آشنایی با زبان برنامه نویسی یه چیزه،اصول برنامه نویسی یه چیز دیگه؛من سی شارپ کار می کنم؛چطور می تونم برنامه نویسی حرفه ای رو شروع کنم؟منظورم رعایت اصول حرفه ای است.
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: شاید اشتباه باشه. ولی من فکر میکنم سیستم کلی آقای بلک این باشه که هر جا نامی ناآشنا ببینند میروند دنبالش تا کشفش کنند. حالا میخواد اون نام ناآشنا توی یک آگهی بازرگانی باشه. یا فیلم آموزشی یا کتابخانه یک زبان خاص.
بعد یک اشنایی اولیه متوجه میشن به درد کارشون میخوره یا نه. اگه بخوره که دیگه تا اون موضوع رو نجویده و آماده هضم نکرده رهایش نخواهند کرد.
کاربر بلک تکذیب می فرمایید یا تایید 
چنین روشی زمان،انرژی،بی خوابی! و اینترنت زیادی را می طلبد!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: منم دلم خرید می خواد مخصوصا مانتو تابستونه وااااااااااااای
ازدست تولید کنندگان لباس 
این مانتوهای تاستونی خیلی بی خودن .
یه سریاشون که پلاستیکی اند یا خیلی کوتاه 
من که میخوام بدوزم  (۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از راه های زیادی.
ببینید مثلا شما یه کتابخانه رو از گیت هاب پیدا می کنید بعد میخواید نصبش کنید. میبینید تو قسمت نصب نوشته با bowerاینطوری نصب می کنن، با npm اینطوری نصب می کنن... خب شما براتون سوال نمیشه bower و npm چیه؟!
جلوترنرید .........تازه همین یه ساعت پیش سایت git hub را برای اولین بار باز کردم و میخوام عضوش بشم.
یعنی میشه به آرزوی دیرینه ام که همون تخصصه برسم
///
ولی خیلی خوبه که از چیزای جدید که یاد میگیرید برای ما هم به به اشتراک میذارید شاید چیری باشه که کسی دنبالش بوده..
منتظر بقیه موفقیت ها تکنولوژی ها و.....شما هستیم
تا بیشتر از حسودی بمیریم !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - didar - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ
اعتماد به نفسمو از دست دادم . در حدی که نمیتونم خودمو جمع کنم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: جلوترنرید .........تازه همین یه ساعت پیش سایت git hub را برای اولین بار باز کردم و میخوام عضوش بشم.
یعنی میشه به آرزوی دیرینه ام که همون تخصصه برسم
///
ولی خیلی خوبه که از چیزای جدید که یاد میگیرید برای ما هم به به اشتراک میذارید شاید چیری باشه که کسی دنبالش بوده..
منتظر بقیه موفقیت ها تکنولوژی ها و.....شما هستیم
تا بیشتر از حسودی بمیریم ! 
یه کار جالب اینه که ریپو هایی که بیشترین تعداد ستاره رو دارن ببینید، چه کلی چه به تفکیک زبان. اینطوری میفهمید چیا رو بورسه.
به badge هایی که بعضی از ریپو ها دارن دقت کنید. اطلاعات جالبی در اختیارتون قرار میده. مثلا badge مربوط به travis-ci رو خیلی از ریپو ها دارن. منظور از badge همون ایکون هایی هست که بالای بعضی از ریپو ها هست و اطلاعات عددی داره بعضی وقت ها.
اگه خواستید گیت رو یاد بگیرید شاید بهتر باشه اول svn رو یاد بگیرید چون ساده تره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ب.ظ
تودنیای عدم وقتی خدا داشت شانسو پخش میکرد
من یه لحظه رفتم واسه خدا چایی دم کنم
که خدا بعد از خلقت این دنیا بشینه اون چایی رو حین تماشای این عروسک های گلیش نوش جان کنه
تا رسیدم رفتم ته صف ولی همینکه نوبت من شد کفگیر شانس هم خورد ته دیگ
و اینطوری شد که ما بی بهره موندیم از این معجزه بهشتی! 
+و به قول فروغ:
و لال شوم اگر دروغ بگویم...
+دیگ؟گیر ؟ سوتی پشت سوتی! هوش و حواس واسه آدم نمونده : ))))
اون از انگشت پام که داغون شد امروز و شانس آوردم نشکست پام
و این هم از این : ))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ب.ظ
صفحه ۱۳۹۴/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ
از اونجایی که مطالبی که آقای بلک می فرمایند در حد سواد ما نیست ما میریم رو سکوت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: از اونجایی که مطالبی که آقای بلک می فرمایند در حد سواد ما نیست ما میریم رو سکوت 
ای بابا! خوب دیگه نمیگم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hatame - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
نه بگید خوبه اینا یه بار به گوشمون خورده باشه
لطفا چیزهایی که میذارید با زیرنویس فارسی باشه
|