|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 09 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ
چرا امروز اینطوری بود...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - یاس رازقی - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
یعنی انقدر سرگرم باشی که یادت بره شام تا ساعت ۹ میتونی بخوری
بعد بی شام بمونی و ساعت ۱۱ بری یه ماست و خرما بخوری
اصلا تجربه کردید؟مــــــــــــــــــــــــــــاست و خرما
درست متوجه شدید
یه شام سبک و سالم
بدون نون خوردم فک نکنید رژیمما
نه
نون نداشتیم
دیگه هم نمیشد بری نون بخری :|
میایید آش دوغ آش دوغ میکنید نمیگید یه نفر دلش بخواد
اما
توانشو نداشته باشه بخوره
۱۳۹۱
شد همش پست
مـــــــــــــــن )))))))))))))))))))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: باشه. پس من برم تا سانس اقایون بشه (البته اگه سانسی داشته باشن!)
ای بابا..
آقای بلک اینجا که سانسی نیس .. :/
اینجا متعلق به ریش سفیدهای مانشته
(اصلا سانس چیه :دی )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
دلم قارا خواست.. بههه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ق.ظ
سر شب با یکی از دوستان مانشتی گفتگوی خوبی داشتم
راضی ام ازت
.................
بضی وقتا نمیخوام از آدما توقع داشته باشم ولی نمیدونم چرا توقع دارم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
مردادی ها مردادی ها  (۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ![[تصویر: 364904_05334311277941296154.jpg]](https://img.manesht.ir/364904_05334311277941296154.jpg)
مردادی ها مردادی ها 
قبلا تو ارس بهتون گفتم بازم میگم که شهاب حسینی تو سوپراستار یه دیالوگ جالبی داره
ایشون میگن که آدما دو جورن
اونایی که مردادین
اونایی که دوست داشتن مرداد به دنیا بیان
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته. 
+ راستی به طالع بینی ماه ها و اینا اعتقاد داری؟
من ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: مردادی ها مردادی ها  (۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:
مردادی ها مردادی ها 
قبلا تو ارس بهتون گفتم بازم میگم که شهاب حسینی تو سوپراستار یه دیالوگ جالبی داره
ایشون میگن که آدما دو جورن
اونایی که مردادین
اونایی که دوست داشتن مرداد به دنیا بیان
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته. 
+ راستی به طالع بینی ماه ها و اینا اعتقاد داری؟
من ندارم 
ولی من تقریبا همیشه هرچی که درمورد طالع یه ماهی میدونستم با شخصیتش جور بوده البته واسه بعضی ماها آمارشونو دارم قشنگ میتونم بفمم چجور آدمیه چه کیفی میده دستشو میخونی مخصوصن اگه تجربه داشته باشی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ولی من تقریبا همیشه هرچی که درمورد طالع یه ماهی میدونستم با شخصیتش جور بوده البته واسه بعضی ماها آمارشونو دارم قشنگ میتونم بفمم چجور آدمیه چه کیفی میده دستشو میخونی مخصوصن اگه تجربه داشته باشی 
در مورد من از قبل میتونستی حدس بزنی مردادیم؟
+آخه چطور میشه ماه تولد تاثیر میذاره رو شخصیت
یعنی یه چیزایی مینویسن مثلا من ِ مردادی بخونم طبیعتا اونو تطبیق میدم با خودم
چون میدونم این طالع بینی مرداده!
ولی فرض کن بیان طالع بینی مثلا خرداد رو بدن بهم ولی نگن این مال خردادیاس و من فکر میکنم طالع بینی مرداده
من دقیقا همون تعاریف رو دوباره با شخصیت خودم تطبیق میدم.
یعنی یه چیزاییه که به نظرم سرکاریه ... یه زمانی یه بابایی تو چین و یه بابای دیگه تو هند اومدن اینا رو نوشتن واسه دلخوشی خودشون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
راستش پونه جان مردادماهی از گونه های غریبه واسم یعنی تا حالا اصلا با مردادماهی برخورد نداشتم اتفاقا واسم سوال هم بود که چرا مردادماهی اونم دختر تاحالا ندیدم ولی مثلا ماهای دیگه حالا نمیگم چه ماهی تقریبا با شخصیتشون جور بوده ولی خب همیشه هم درست از آب در نمیاد اینو من هم قبول دارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ali136750 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: (10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط: ولی من تقریبا همیشه هرچی که درمورد طالع یه ماهی میدونستم با شخصیتش جور بوده البته واسه بعضی ماها آمارشونو دارم قشنگ میتونم بفمم چجور آدمیه چه کیفی میده دستشو میخونی مخصوصن اگه تجربه داشته باشی 
در مورد من از قبل میتونستی حدس بزنی مردادیم؟
+آخه چطور میشه ماه تولد تاثیر میذاره رو شخصیت
ولی فرض کن بیان طالع بینی مثلا خرداد رو بدن بهم ولی نگن این مال خردادیاس و من فکر میکنم طالع بینی مرداده
یعنی یه چیزاییه که به نظرم سرکاریه ... یه زمانی یه بابایی تو چین و یه بابای دیگه تو هند اومدن اینا رو نوشتن واسه دلخوشی خودشون 
من هر وقت امدم این پوونه مانشتی ما در حال حباب بازی بودیا پراونه گرفتن ..... کمک می خوای بگو تا بچه های مانشتی براتون پروانه بفرستن البته اگه کلکسیون پروانه می خواین درست کننین...!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: +آخه چطور میشه ماه تولد تاثیر میذاره رو شخصیت
یه مقداری (و فقط یک مقداری) میتونه تأثیر داشته باشه، به هر حال اینکه هر مرحله از رشد جنین توو چه فصل و چه شرایط محیطی بوده میتونه توو بعضی رفتارا مثل رودرنج بودن و ... تأثیر داشته باشه، اما تأثیر ژنتیک (ارثبری از والدین) و صفات اکتسابی (نوع تربیت و خانواده و محیطی که بچه تووش رشد میکنه) اونقدر زیاد هست که اثر ماه تولد در مقابلش نزدیک به صفر هست.
این فالها و ... الکی هستند. یه بار یه مطلب روانشناسی در این مورد میخوندم که نوشته بود توو حالت عادی ۵۰ درصد چیزهایی که نوشتن درست در میاد (به هر حال مثلاً طرف یا زودجوش هست یا calm، یا مهربون هست یا نیست)، اما نکتهش اینجا بود که حتی اگه ۳۰ درصد مطالبی که نوشته درست باشه هم، طرف اون ۳۰ درصد رو bold میکنه و حتی به صورت لحظهای خودش رو با اون ۷۰ درصد نادرست تطبیق میده! برام جای سؤاله که بیشتر مشتریهای این چیزا و فال و ... هم خانمها مخصوصاً دخترها هستند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ق.ظ
پوونه من اوایل اعتقاد نداشتم ولی دیدم انصافن درسته!
دست کم راجع ب خودم ک درست بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ق.ظ)ali136750 نوشته شده توسط: من هر وقت امدم این پوونه مانشتی ما در حال حباب بازی بودیا پراونه گرفتن ..... کمک می خوای بگو تا بچه های مانشتی براتون پروانه بفرستن البته اگه کلکسیون پروانه می خواین درست کننین...!
نــُــــچ 
نمیخوام من هیچ حیوونی رو اسیر نمیکنم حتی یه حشره ریزه میزه مثل پروانه 
فقط دارم سر به سر پروانه میذارم
حباب بازیمون هم واسه تبلیغ شامپوی جدید گلرنگه که چشمو نمیسوزونه 
چی میگم اصلا! : )))
================================================================
+میگن دست بالای دست بسیار است اینو میگن : ))))
بعد از چند روز صدرنشینی یکی داره جایگاهم رو تهدید میکنه و مثل اینکه عزم کرده همین امشب فاتحه صدرنشینی ما رو بخونه 
از حفظ کردن و مرور کردن لغت خسته شدم خب کاش بره بخوابه که منم برم بخوابم دو شبه درست حسابی نخوابیدم و دارم از حال میرم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ali136750 - 10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ
نقل قول: +میگن دست بالای دست بسیار است اینو میگن : ))))
بعد از چند روز صدرنشینی یکی داره جایگاهم رو تهدید میکنه و مثل اینکه عزم کرده همین امشب فاتحه صدرنشینی ما رو بخونه 
از حفظ کردن و مرور کردن لغت خسته شدم خب کاش بره بخوابه که منم برم بخوابم دو شبه درست حسابی نخوابیدم و دارم از حال میرم 
مگه مسابقه ست ؟ مسابقه کی با کی ؟ یکی باید گزارشگری (البته گزارشگر با سابقه ۱۰۰۰ سال مفید)کنه ؟
+حالا با وجود گذشت این همه سال از این ویژگی ها باز هم هنوز طرفدارهای خاص خودشون رو دارن .....شاید به خاطر ویژگی های رویایی ...
بقول به اون بازیگر که وقتی یکی ازش تعرف می کنه یهو میگه همه ساکن فقط تو صحبت کنن.....حالا واقعا دلنشین این فالا
|