|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hasangharib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
علوم کامپیوتر اطلاعات ندارین...۴۵۲ شبانه کجا قبول میشم؟؟؟ برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرم؟؟؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - rz.gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:تبریییک ، دیدی بهت گفتم زیر پنجاه میشی(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: اوووووووووووومد ![]() ![]() ولی از همه فیکس چهار پنج درصد کم کردن ، معلوم نیست چه غلطی تو پاسخنامه ها سنجش کرده !!!! ![]() ![]()
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
۳۷۰ نرم کجا قبولم که معماریم داشته باشه تغییر گرایش بدم ؟
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hatame - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)rz.gh نوشته شده توسط:اره واقعا مرسی شما چه کردین؟(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:تبریییک ، دیدی بهت گفتم زیر پنجاه میشی(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: اوووووووووووومد البته همه درصدام کمتر از اون چیزیه که حساب کردم عجباااااااااااااااا |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بچه ها بیاین بگین چیکار کردینتو چند شدی؟ ۳۱شبکه ۹۲تجارت ۲۸۸معماری ![]() (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط: ۳۷۰ نرم کجا قبولم که معماریم داشته باشه تغییر گرایش بدم ؟ بقیه کو؟؟ راستی منم ۲۸۸معماری شدم ب درد میخوره؟؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - shamim_70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوشبحالتوننننننن...تبریک میگم!! فقط من یکی انگار خراب کردم!!... ۴۲۲گرایش ۱و۴/ ![]()
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط: ۳۷۰ نرم کجا قبولم که معماریم داشته باشه تغییر گرایش بدم ؟احتمالا باید یزد و قزوین بیاریم نمیدونم معماری دارن یا نه |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بقیه کو؟؟ آره اهل معامله هم هستم اگه عوض میکنید؟
|
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
تو رو خدا صنعتی شیرازو نزنید هرکی شهر خودشو بزنه
|
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: احتمالا باید یزد و قزوین بیاریم هیچ کدوم معماری ندارن، کرمانم نرم نداره که بزنم
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - rz.gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط: اره واقعا مرسی شما چه کردین؟من هم خدا رو شکر ۲۷۰ شدم ، راضیم.. از من هم مشترک ۵ درصد کم کردن تخمین نرم افزار هم برام ۲۶۶ بود ![]() ![]() دو اشتباه الکی تو تخصصی کردم که شاید باورت نشه !!! ، اگه این نبود احتمالا حدود ۱۰۰ میشدم. |
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - s-nowrozi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ ب.ظ
من هم ۳۰۵ معماری اوردم |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تو رو خدا صنعتی شیرازو نزنید هرکی شهر خودشو بزنه به نظر میات هم کلاسی شدیم
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sarah.arshad94 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بچه هاااااااااااااااااا تبریک میگم واقعا. عزیزم لطف میکنی درصداتو بذاری؟ |
|
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ
تبریک به همه بچه هایی که رتبه ی خوبی آوردن درصدای ما که این رو اون رو شده، با کلید خودشون حساب کردیم تازه،بازم ۱۰ تا از همش کم شده،مسخرره ست |