تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ

زندگیمون شده کنکور!!!
دیروز حالم بد بود چون تستای زمانبندی رو نمیتونستم جواب بدم، امروز حالم خوبه چون مشکلم با این تستا حل شده!
اخه اینم شد زندگی؟!

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - SarahArshad - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:  زندگیمون شده کنکور!!!
دیروز حالم بد بود چون تستای زمانبندی رو نمیتونستم جواب بدم، امروز حالم خوبه چون مشکلم با این تستا حل شده!
اخه اینم شد زندگی؟!
موقته تمام میشه این دوران یادته کنکور لیسانس رو دیدی تمام شد وساها هم ازش گذشت!!!!!!!!!!!!!

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mamat - 20 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:  زندگیمون شده کنکور!!!
اخه اینم شد زندگی؟!
اتفاقا با اینکه پر مشقت ترین دوران زندگی من دوران پشت کنکوری بوده اما چون هر روزم مثل روز قبلم نیست، کیف میکنم و هر روز چالشی جدید منو به مبارزه میکشونه
چی گفتم!!!

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - shimahdi - 21 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ

سلام
راستش من میخوام تازه شروع کنم به درس خوندن اونم بعد ۵ سال فاصله و روزی هم تقریبا ۱۲-۱۱ ساعت که سرکارم - با احتساب رفت و آمد میشه ۵:۳۰صبح تا ۵ عصر
برنامه‌ام اینه که انشاالله عصرا از ۷ - ۱۱ بخونم
رشته هم هوش
این چند روزم همش تویه مانشت دنبال منابع بودم

شاید امکان قبولی من پایین باشه اما من پارسال هم شرکت کردم اما نتونستم بخونم ولی نخونده رفتم ریاضیات رو با رد گزینه ۲۸ زدم و اختصاصیم غایب بودم مجاز شدم - اون آخرا البته - فکر کنم امسال با یه مطالعه درست بتونم یه چیزی بشم
امیدوارم دوستانی که این مدت ۴ ماه درس خوندن به من بگن چه کار کنم که وقت کمتر تلف بشه
قبلا از توجهتون ممنونم

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 21 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:  
(20 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ)Narges_r نوشته شده توسط:  زندگیمون شده کنکور!!!
اخه اینم شد زندگی؟!
اتفاقا با اینکه پر مشقت ترین دوران زندگی من دوران پشت کنکوری بوده اما چون هر روزم مثل روز قبلم نیست.
کیف میکنم و هر روز چالشی جدید منو به مبارزه میکشونه
چی گفتم!!!
بیشتر منظوره من این بود که زندگی ای که به فهمیدن چندتا تست خوش میشه و به نفهمیدنش ناخوش زندگی نیستDodgy
زندگی باارزشتر از این حرفاست!

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mim - 21 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ق.ظ

زندگی هر چی که هست با نگاه و دید ما رنگ و لعاب می گیره.
نگاهتونو به زندگی عوض کنید یا حداقل مطلوب کنید.
به کاری که می کنید عشق بورزید و لذت ببرید چون خودتون انتخابش کردید و این خیلی مهمه
نظر همتونو دوست داشتم

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fateme66 - 22 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ

سلام دوستان
یه سوال از دوستانی که آزمون های پارسه شرکت کردن دارم، پارسه آزمون ارزیابی برگزار کرده؟؟؟؟؟؟
چه تاریخی؟؟؟؟؟؟؟؟
من آزمون های پارسه رو شرکت کردم اما از این موضوع بی خبر بودم تا اینکه تو قسمت آپلود سوالا،سوالای ارزیابی پارسه رو دیدم.

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - zahraseyedi - 22 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ

من بعد ۲ سال شروع کردم به خوندن....امیدوارم که بتونم

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - marry20 - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ب.ظ

دوستان عزیز مانشتی یک عدد سوال: پوران کتاب تست تالیفی داره اگه اره همان کتاب هاست که رنگشون بنفشه؟

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Mansoureh - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ب.ظ)marry20 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز مانشتی یک عدد سوال: پوران کتاب تست تالیفی داره اگه اره همان کتاب هاست که رنگشون بنفشه؟

در بعضی از کتاب های پوران دیدم که در کنار تست های کنکور سراسری و آزاد، تست تالیفی هم دادند... مثلا کتاب هوش مصنوعی پوران که نویسنده اش یه خانمه، نه اون کتابی که نویسنده اش رامین رهنمونه... یا کتاب ریاضیات گسسته پس از تست های کنکورهای سراسری و آزاد یه بخش داره به اسم تست های تکمیلی که تقریبا همه اش تست های تالیفی هستند...

ولی اینکه کتاب جدایی داشته باشه که فقط تست تالیفی باشه، نه نداره...

بله همون کتاب هایی که رنگشون بنفش و آبی و سورمه ایست.

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mim - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ب.ظ)zahraseyedi نوشته شده توسط:  من بعد ۲ سال شروع کردم به خوندن....امیدوارم که بتونم

حتما می تونید.بزن بریم.Big Grin

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - MDP - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ

(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:  اولا درست نیست که از همین حالا این طور حرف بزنید و بگید وقت نمیکنم و غیره... دو واحد عمومی که چیزی نیست.
ثانیا اینکه نرم افزار ۱۱۰ نفر میخواد به این معنی نیست که فقط ۱۱۰ یا ۱۵۰ نفر اول دانشگاه قبول میشن... تا رتبه‌ی ۴۰۰ هم نرم افزار قبول شدند... پس از این لحاظ خیلی امیدوار باش...
در ضمن بچه های علوم کامپیوتری انگیزه‌ی بالاشون همیشه باعث شده که بهترین دانشگاه‌ها در رشته های گروه مهندسی کامپیوتر قبول بشن... علوم کامپیوتریا امتیازی که دارن اینه که ریاضی و درس هایی مثل نظریه رو عالی جواب میدن.

حرف شما درست دوست من‌، ولی من شاغلم و همراه با ۱۰ ساعت کار در روز ۶ ساعت مطالعه هم دارم.
به همین خاطر عرض کردم که برای سراسری غیر ممکنه.واقعیت اینه‌، وگرنه منم تمام تلاشم رو می کنم.همونطوری که شما گفتید ما ریاضیات بسیار قوی داریم، آمار ما ۲ تا کتاب به چه عظمتی بود‌، یا ساختمان گسسته رو بسیار سنگین‌تر یاد گرفتیم. Smile

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - firouzi.s - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ)MDP نوشته شده توسط:  حرف شما درست دوست من‌، ولی من شاغلم و همراه با ۱۰ ساعت کار در روز ۶ ساعت مطالعه هم دارم.
دوست عزیز مهم این نیست که چند ساعت در روز درس می خونی مهم اینه که کیفیت خوندن بالا باشه
با عمق مناسب .یه جایی مانشت خوندم که درس خوندن مثل شخم زدن زمین میمونه باید درسارو با عمق مناسب شخم زد.Big Grin

گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - ana9940 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ

میگن آمار زیاده‌، من از روی مدرسان شروع کردم به خوندن، کلا ۲۰۰ صفحه است و به نظرم خوبه‌، کسی نظری نداره راجع به این کتاب؟

RE: گروه درسی مانشت مهرماه -ماه چهارم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - firouzi.s - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ

(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:  میگن آمار زیاده‌، من از روی مدرسان شروع کردم به خوندن، کلا ۲۰۰ صفحه است و به نظرم خوبه‌، کسی نظری نداره راجع به این کتاب؟
منم از رو مدرسان میخونم تا الان که راضی بودم