تالار گفتمان مانشت
چی بگم واقعا ؟؟!! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - alidata - 28 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ق.ظ

ما که گرایش دیگه میخوایم شرکت کنیم اینو به صورت ۱۰ ۲۰ ۳ ۱۶ میزنیم شاید درصدمون خوب شدBig Grin

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - luxe - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ

این تغییر قطعی شده است از سوی سازمان سنجش؟ انتقال داده رو بخونیم برای ارشد سال بعد یا نه؟
از کجا میشه جواب قطعی گرفت؟

RE: قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - Innocence - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ)luxe نوشته شده توسط:  این تغییر قطعی شده است از سوی سازمان سنجش؟ انتقال داده رو بخونیم برای ارشد سال بعد یا نه؟
از کجا میشه جواب قطعی گرفت؟
قطعیه،سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به بچه هایی که این سوال رو مطرح کرده بودن پاسخ داد و اعلام کرد که این تغییر قطعیه و توی دفترچه به زودی اعلام میشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - عزیز دادخواه - ۰۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ

یه سوال. این تغییر تاریخ کنکور امسال بخاطر انتخابات بود و موقته یا کلا واسه همیشه افتاد اردیبهشت؟

RE: قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - so@ - 05 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۰۵ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط:  یه سوال. این تغییر تاریخ کنکور امسال بخاطر انتخابات بود و موقته یا کلا واسه همیشه افتاد اردیبهشت؟
دلیلش رو سرما و به تعویق افتادنهای ناگهانی و از قبل تعریف نشده کنکور اعلام کردن .

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - sixsixsix - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ

بچـــــــــــــــــــــه ها
چی شده دوباره؟؟؟
شبکه که زیرمجموعه آیتی هست همچنـــــــــــــان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه من اشتباه فهمیدم

RE: قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - mahshidminj - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ

(۱۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  بچـــــــــــــــــــــه ها
چی شده دوباره؟؟؟
شبکه که زیرمجموعه آیتی هست همچنـــــــــــــان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه من اشتباه فهمیدم

بله طبق دفترچه ی سازمان سنجش، امنیت و شبکه گرایش های آیتی هستند

RE: قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - Innocence - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ

فکر کنم دیگه وقتشه این تاپیک موضوعش عوض بشه
خخخ

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - sixsixsix - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ

یکی این عنوان رو عوض کنه Big Grin

RE: قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - Innocence - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ

Big Grin

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - ahmad.mhi1991 - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ

ما رو یاد قضیه مردن مرتضی پاشایی میندازن که تا وقتی هم که مرده بود بازم یه عده شایعه درست کرده بودن که زنده شده . ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد

قطعی شد !! شبکه و رایانش امن : زیرگروه مهندسی کامپیوتر - MasMad_ - 16 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ

خبر خوبیه اگه واقعا درست باشه و فردا نخوابن و بیدار بشن بگن نه برای آی تی شیک تره!!!
و هرچه سریعتر اصلاحیه بزنن...
چون همه موسسات بجز مدرسان بر اساس زیر شاخه کامپیوتر بودن جلو رفتن و اکثر بچه ها با این دید درساشونو جلو بردن، از جمله خودم که سنجش امروز یه شک بزرگ بهم وارد کرد و بر پایه حرف شما فعلا آروم شدم !!!

RE: چی بگم واقعا ؟؟!! - سلطانی - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ب.ظ

خیلی جالبه .... به خاطر اینکه سورپرایز نشم و با خیال راحت درسمو بخونم اینهمه پیگیر شدم و ۱۰ مرتبه به وزارت علوم زنگ زدم .... ۲۰ دفعه هم از سیستم پاسخگویی سنجش پرسیدم .... این هم نتیجه اشSadSadSad