تالار گفتمان مانشت
روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - Densike - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ

زیاد رو بچه های تهرانی هم حساب نکنین ... پارسال نصف بچه ها از شهرستان اومده بودن ... حتی یه خانمی با مادرشون از اصفهان اومدن و هر ۲ روزی که اونجا بودیم اومدن .. یکی از دوستان از تبریز اومدن شب تو راه بودن اومدن وزارت از همونجا هم برگشتن تبریز ... یکی از دوستان از رشت .. یکی از یزد .. از قم
منظورم بیشتر رو به کسایی هست که ساکن تهران نیستن .. پاشین بیاین اگر تونستید .. از تهران بیشتر از ۵ ۶ نفر نمیاد

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - balghoor - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ق.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۳ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط:  زیاد رو بچه های تهرانی هم حساب نکنین ... پارسال نصف بچه ها از شهرستان اومده بودن ... حتی یه خانمی با مادرشون از اصفهان اومدن و هر ۲ روزی که اونجا بودیم اومدن .. یکی از دوستان از تبریز اومدن شب تو راه بودن اومدن وزارت از همونجا هم برگشتن تبریز ... یکی از دوستان از رشت .. یکی از یزد .. از قم
منظورم بیشتر رو به کسایی هست که ساکن تهران نیستن .. پاشین بیاین اگر تونستید .. از تهران بیشتر از ۵ ۶ نفر نمیاد

خوب یکی از دلایل منم همینه که بندازم بعد از ماه رمضون.
اینجوری دوستان شهرستانی شاید براشون راحت تر باشه که بیان! حداقل یه خورده زمان رو بیشتر میخریم.خود وزارتی ها هم اعلام کردن صبر کنید.
تنها راهکار واسه این روزایه بلا تکلیفی خوندن درس هایه مشترک بین دو گروه هست.
همین

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - samzm - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ق.ظ

آقایون و خانوما همش زنگ بزنین بهشون، همش تو سایت سنجش ازشون بپرسین که قراره وضعیتش چی بشه... ینی در کل برین رو اعصابشون تا سریعتر جوابگو باشن... Big Grin

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - HamiGuard - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ

بچه ها بالاخره دقیقا چه روزی قراره بریم؟
من میام هر روزی باشه چون شاغل نیستم

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 17 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ

دوستان گرامی بالاخره چی شد؟؟
چیکار کنیممممممممممممممم ؟

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - عزیز دادخواه - ۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ ب.ظ

(۱۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  دوستان گرامی بالاخره چی شد؟؟

فکر کنم نقشه عملیات عوض شده. قراره اعلام کنن شنبه حمله میکنیم ولی شب جمعه شبیخون بزنیم.

تو رو خدا دارین چکار میکنین؟ عملیات شکست حصر آبادان اینقدر مقدمه چینی و تدارکات نداشت. یه نفر پاشه بره ببینه تکلیف چیه خلاص

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 18 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ

(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط:  
(17 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  دوستان گرامی بالاخره چی شد؟؟

فکر کنم نقشه عملیات عوض شده. قراره اعلام کنن شنبه حمله میکنیم ولی شب جمعه شبیخون بزنیم.

تو رو خدا دارین چکار میکنین؟ عملیات شکست حصر آبادان اینقدر مقدمه چینی و تدارکات نداشت. یه نفر پاشه بره ببینه تکلیف چیه خلاص

شاید فرمانده رو از دست دادیم
اگه از دست دادیم معاونت اعلام حضور کنه لطفا

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - kambiz - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ق.ظ

من چندروز پیش با دکتر خلیلی فر صحبت کردم گفت تا آخر این ماه قراره که سایت سنجش طی اطلاعیه ای رسما تکلیف رو مشخص کنه که شبکه میره زیر گروه کامپیوتر یا آی تی
یه ماهه که همش دم از نامه و روز اعتراض می زنین اما هیچ بخاری ازتون بلند نمیشه...Angry
اما حداقل بچه های تهران و اطراف تهران تا تصمیم قطعی نگرفتن تورو خدا یه کاری کنین یه روز قطعی رو مشخص کنین و برین مگه یه نصف روز بیشتر وقت میبره ؟؟؟

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 19 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ق.ظ

تا قبل از عید امسال میگفتن تا ماه دوم و سوم سال جدید مشخص میکنند ولی کووووووو؟
حالا هم اینا نشستن یه قل دو قل بازی میکنن، کی نظرشون با مای چشم انتظار بیفته خدا میدونه
من بعید میدونم که تا آبان ماه چیزی مشخص بشه

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - Densike - 19 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ

تقصیر خودتونه
با این وضعیت به نظر من شروع کنین درس های مهندسی کامپیوتر رو شروع کنین آخه دیگه الان باید درس خوندن رو شروع کنین دیر میشه

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - erfan_icyhell - 31 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ

سلام خدمت تمام دوستان . وضعیت اعتراض به تغییر گرایش شبکه و امنیت چی شد؟ لطفا هرکس خبری داره اطلاع رسانی کنه ممنون

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 31 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ

متاسفانه اینجور که معلومه تاپیک رها شده

روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - erfan_icyhell - 03 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ

الان تکلیمون چیه یعنی؟ من میخوام شبکه شرکت اکنم .دروس نرم افزار رو بخونم یا آی تی؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کنکور میخوایم بدیم توروخدا ببینید چه به روزمون آوردن مدیران شایسته ی سازمان سنجش

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - sixsixsix - 03 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ)erfan_icyhell نوشته شده توسط:  الان تکلیمون چیه یعنی؟ من میخوام شبکه شرکت اکنم .دروس نرم افزار رو بخونم یا آی تی؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کنکور میخوایم بدیم توروخدا ببینید چه به روزمون آوردن مدیران شایسته ی سازمان سنجش

معلوم نیست
شما دروس مشترک بین دو نرم افزار و آیتی رو بخون
تا ببینیم کی حال میکنن برامون تصمیم بگیرن

RE: روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - LEA3C - 03 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:  
(03 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ق.ظ)erfan_icyhell نوشته شده توسط:  الان تکلیمون چیه یعنی؟ من میخوام شبکه شرکت اکنم .دروس نرم افزار رو بخونم یا آی تی؟؟؟؟؟؟؟؟

معلوم نیست
شما دروس مشترک بین دو نرم افزار و آیتی رو بخون
تا ببینیم کی حال میکنن برامون تصمیم بگیرن
من چند روز پیش رفتم وزارت علوم دفتر برنامه ریزی
واقعا اینا خودشونم نمیدونن میخوان چه کار کنن
یه خانم جوونی رو گذاشتن اونجا که معلوم نیست با کدوم پارتی رفته اونجا به عنوان جوابگو که سرنوشت این همه دانشجو باید معلوم بشه
راجبه شبکه و امنیت پرسیدم گفتن نظر دفتر برنامه ریزی اینه که بره زیر مجموعه کامپیوتر ولی هنوز چیزی قطعی نیست سعی میکنیم تو مرداد اعلام بشه
من فکر میکنم اگه ده بیست نفر برن اونجا برای اعتراض میتونن امسال هم شبکه و امنیت رو تو ایتی نگه دارن ولی با این اوضاعی که من دیدم هیچکدوم از کنکوریهای امسال اراده ای برای این موضوع ندارن و باید بشینیم بیبینیم سرنوشت ما رو به کدوم سمت میبره