|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخهی قابل چاپ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
دوستانی که تا به امروز مارو تو جریان کارشون قرار دادن ![]() WeCan parva آفتاب saharp zeinab eris229 somayeh kashefi ماه بانو fatemeh85 Ghasedake_raha banou Mahbanoo313 Aurora ghaderiyaser انرژی مثبت mohsen_4050 Helmaa jafarir mamani ali reza shobair87 از بقیه دوستان هم خواهش داریم زودتر اعلام کنن تا خدایی نکرده اگه نتونستن بخونن سریعتر فکری به حال اون گروه ها کنیم.
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Aurora - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
حزب ۲ از جز ۱تا ۳۰ تموم شد. گروه سوم هستم. |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
حزب ۴ از جزء شیشم به یاری خدا خوانده شد حزب ۴ از جزء هفتم خوانده شد التماس دعاااا |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
گروه دوم:حزب ۱ از جزء هفتم هم خوانده شد(یک روز جلوتر بودم). |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ghaderiyaser - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ
جزء ۵ حزب ۳ خوانده شد. درست خواندم؟ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
حزب ۱ از جزء ۶ و ۷ خوانده شد. |
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: یه مطلبی که باید بگم اینه که بعضی از دوستان واسه هر جزء یه پست میزنن، لطفا همون پست اولی رو ویرایش کنید و قرائت هر روز رو اعلام کنین. (۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: جزء ۵ حزب ۳ خوانده شد. درست خواندم؟نه متاسفانه، حزب ۲ هر جزء برای شماست. (۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: گروه پنجم: |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
من تا امروز حزب اول همه جز ها رو خوندم درسته دیگه انشا الله؟ |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mohsen_4050 - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
سلام منم تا امروز حزب دوم همه جزء هارو خوندم تا جزء ۲۳ |
|
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
بچه هاالتماس دعا. منم تا امروز حزب اول همه جزءها تا۸راخوندم.(گروه ۲هستم) |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
سلام دوستان. تا امروز حزب سه و چهار همه جزء ها رو خوندم(تا جزء هفتم). |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - jafarir - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
سلام به همه دوستان التماس دعا از همگی من امروز حزب ۳ جزء ۷ رو خوندم تقبل الله از همگی
|
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
گروه پنجم تاحزب اول ۳۰جز خوانده شده التماس دعا |
|
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mamani - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
خوب طبق قرارمون من حزب اول هر جزء را دارم میخونم لازمه هر روز بیام بگم؟ |
RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط: خوب طبق قرارمون من حزب اول هر جزء را دارم میخونمباید به هم گروهی خودتون اطلاع بدید اگه یک زمان نتونستید بخونید جای شمابخونند.التماس دعا |