تالار گفتمان مانشت
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ

دوستانی که تا به امروز مارو تو جریان کارشون قرار دادن [تصویر:  114091_1_1379090821.gif]
WeCan
parva
آفتاب
saharp
zeinab
eris229
somayeh kashefi
ماه بانو
fatemeh85
Ghasedake_raha
banou
Mahbanoo313
Aurora
ghaderiyaser
انرژی مثبت
mohsen_4050
Helmaa
jafarir
mamani
ali reza
shobair87
از بقیه دوستان هم خواهش داریم زودتر اعلام کنن تا خدایی نکرده اگه نتونستن بخونن سریعتر فکری به حال اون گروه ها کنیم.[تصویر:  114091_2_1379090821.gif]

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Aurora - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ

حزب ۲ از جز ۱تا ۳۰ تموم شد. گروه سوم هستم.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - WeCan - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ

حزب ۴ از جزء شیشم به یاری خدا خوانده شد
حزب ۴ از جزء هفتم خوانده شد
التماس دعاااا

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ

گروه دوم:حزب ۱ از جزء هفتم هم خوانده شد(یک روز جلوتر بودم).

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - ghaderiyaser - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ

جزء ۵ حزب ۳ خوانده شد. درست خواندم؟

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - banou - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ

حزب ۱ از جزء ۶ و ۷ خوانده شد.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Parva - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ

(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ)parva نوشته شده توسط:  یه مطلبی که باید بگم اینه که بعضی از دوستان واسه هر جزء یه پست میزنن، لطفا همون پست اولی رو ویرایش کنید و قرائت هر روز رو اعلام کنین.
مثلا حزب چهار از جزء های ۱و۲و۳و....خونده شد.

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  جزء ۵ حزب ۳ خوانده شد. درست خواندم؟
نه متاسفانه، حزب ۲ هر جزء برای شماست.
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:  گروه پنجم:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - انرژی مثبت - ۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ

من تا امروز حزب اول همه جز ها رو خوندم درسته دیگه انشا الله؟

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mohsen_4050 - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ

سلام منم تا امروز حزب دوم همه جزء هارو خوندم تا جزء ۲۳

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ

بچه هاالتماس دعا.
منم تا امروز حزب اول همه جزءها تا۸راخوندم.(گروه ۲هستم)

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Helmaa - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ

سلام دوستان.
تا امروز حزب سه و چهار همه جزء ها رو خوندم(تا جزء هفتم).

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - jafarir - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ

سلام به همه دوستان
التماس دعا از همگی
من امروز حزب ۳ جزء ۷ رو خوندم
تقبل الله از همگی
Smile

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Msccom - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ

گروه پنجم
تاحزب اول ۳۰جز خوانده شده
التماس دعا

شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - mamani - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ

خوب طبق قرارمون من حزب اول هر جزء را دارم میخونم
لازمه هر روز بیام بگم؟

RE: شرکت در ختم قرآن دسته جمعی در ماه مبارک رمضان - Sunshine Off - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ق.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)mamani نوشته شده توسط:  خوب طبق قرارمون من حزب اول هر جزء را دارم میخونم
لازمه هر روز بیام بگم؟
باید به هم گروهی خودتون اطلاع بدید اگه یک زمان نتونستید بخونید جای شمابخونند.التماس دعا