|
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - blackhalo1989 - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ
منظور من این بود که ماه رمضون چون خیلیها شل میگیرن میشه با جدی خوندن جلو افتاد |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - hadi_m - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منظور من این بود که ماه رمضون چون خیلیها شل میگیرن میشه با جدی خوندن جلو افتاد حق باشماست اما من کلی گفتم ![]()
|
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ
فکر کردم مانشت از دست رفت!!!! دیگه داشتم خودمو اماده میکردم که به درس خوندن بدون مانشت ادامه بدم.... |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - popp - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: فکر کردم مانشت از دست رفت!!!! وای نگو تو رو خدا من بدون مانشت نمیتونم. چرا خراب شده بود؟ وای این گسسته مبحث ترکیبات داره خیلی وقت میگیره از کتاب گریمالدی دارم میخونم. میترسم از برنامم عقب بیافتم. تا اخره شهریور باید تموم کنم نظریه و گسسته رو مهر منطقی و امار و کامپایلر آبان معماری محاسبات و برنامه سازی آذر سیستم عامل و پایگاه رو باید تموم کنم ساختمان و طراحی هم میرم کلاس از مهر. میرسم بچه ها؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Xilinx - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)popp نوشته شده توسط:توصیه میکنم سریالی درسها رو نخونید.اینطوری که آذر ماه دیگه گسسته و نظریه یادتون نمیاد !!!(25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: فکر کردم مانشت از دست رفت!!!! |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - mat - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: فکر کردم مانشت از دست رفت!!!! اتفاقا منم همین فکر رو کردم اما ۱ لحظه دیدم برای معاتدین (معتادان) به مانشت مثل من چقدر هم خوبه!! ![]() ۱ فرصت ترک اجباریه طلایی محسوب میشد..
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - popp - 26 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:ممنونم از نظزتون(26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ)popp نوشته شده توسط:توصیه میکنم سریالی درسها رو نخونید.اینطوری که آذر ماه دیگه گسسته و نظریه یادتون نمیاد !!!(25 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۰ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: فکر کردم مانشت از دست رفت!!!! البته خلاصه برداری کردم .هر درسو حداکثر در دو روز میتونم دور کنم. هر ماه نظریه و گسسته رو دور میکنم. |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پشتکار - ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ
بچهها از روی کتاب اصلی کامپایلر آهو اگه بخواهیم بخونیم باید ۴ فصل اولش فقط خونده شه یا بیشتر؟ واسه زبانهای برنامه سازی سبستا چی؟ چه فصولی باید خونده شه؟ پیتر لینز چی؟ سیستم عامل سیلبرشاتز ۹ فصل اول کافیه یا باید تا اخر فصل ۱۵ (اول سیستمهای توزیع شده خوند؟) همه از روی زبان اصلی رو میخوام مرسی از همتون |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - موج - ۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط: توصیه میکنم سریالی درسها رو نخونید.اینطوری که آذر ماه دیگه گسسته و نظریه یادتون نمیاد !!!ممنونم از نظزتون اتفاقا من خودم هم با این روش خیلی راحتتر هستم فقط به نظر من کمی دور خوندن رو باید توی این روش بالا برد که زودتر به اول سیکل برگردی |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Pegasus - 27 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان من هم چند روزی یه سفر اجباری رفتم، اما الان اومدم و خوشحالم که همتون میخونین. بیچاره من که کلی عقب افتادم. به هر حال برای همه آرزوی موفقیت میکنم ; ) شما clrs رو از کدوم ترجمه میخونین؟ ممنون. |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - پشتکار - ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ق.ظ
? (۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها از روی کتاب اصلی کامپایلر آهو اگه بخواهیم بخونیم باید ۴ فصل اولش فقط خونده شه یا بیشتر؟??? |
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - narges_r - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:اتفاقا من هم عادت دارم تا مثلا دوتا درسو نخونم و نگذارم کنار درس دیگه ای را شروع نکنم(26 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط: توصیه میکنم سریالی درسها رو نخونید.اینطوری که آذر ماه دیگه گسسته و نظریه یادتون نمیاد !!!ممنونم از نظزتون و خیلی هم نگران این موضوع هستم که درسهایی را که خوندم فراموش کنم و تمام زحمتهام به هدر بره پیشنهادتون برای این روش درس خوندن چیه؟ باید چکار کرد تا در این روش درس خوندن مطالب گذشته را فراموش نکنیم؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - fatemeh-r - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
اخه پارسه اسم نوشتم الان فقط مفهومی میخونم و تست نمی زنم من پایهام ضعیفه و ۲ ۳ ساله درسم تمام شد معدلم هم خیلی کمه همه جوره وضعم خرابه مجبورم بیشتر از بچه های دیگه مایه بزارم تا مهر یه کم به بچه های عادی نزدیک بشم . وگر نه اونقدرا از این وضیت خوشحال نیستم راستی اقای موج شما مگه قبول نشدین ؟ |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - Helmaa - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ب.ظ
بچهها یه سوال داشتم ،شما هر فصل یا مبحث رو که می خونید تست هم کار میکنید یا اینکه نه فعلا فقط درسها رو میخونید با حل تمرین ؟؟ ممنونم. |
|
گروه درسی مانشت مرداد ماه -ماه دوم( برنامه ریزی برای خواندن گروهی) - moha - 29 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ
من تقریبا گیح شدم... |