در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - S - Is - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)hadis123 نوشته شده توسط: lanat be in konkor lanati ,chand mah khondim ,chandmaham bayad bemonim bebinim natijash chi mishe akhar saram rootbie miarim ke omdi be ghaboli nist , badam baz chand mah montazer mimoni ke shayad mojezi shevo ghabol shiam akharesham nemishim ,1-2 sal az omremonam alaki bar fana mire,lanat راست میگه !!!!!!!!!!! متنو اصلاً نخوندم ..... امااااااااااااا ...آخرین بارت باشه !! و گر نه !!!!!!!! شوخی کردم اما دختره خوبی باشو از این به بعد اینجوری ننویس |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: اوه مامور مخفی مدیر بزرگ پیداش شد من هشدار دهنده ای بیش نیستم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - tayebe68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. فکر می کنم کسی که باید ناراحت باشه خانوما هستند که جهت گیری ها و سیاست گذاری ها علیه شونه... تا دبیرستان که هیچ، ولی از زمانی که می خوان برای کنکور سراسری آماده بشن باید تلاششون رو دو چندان کنن تا علاوه بر سد کنکور از سد سهمیه بندی های جنسیتی هم عبور کنند. سهمیه هایی که با هدف کاهش ورود دختران به دانشگاه تصویب شدند و متاسفانه دارند به کارشناسی ارشد هم تعمیم پیدا می کنند بعد از فارغ التحصیل شدن باید علاوه بر تخصص، صبر و استقامت بسیار هم داشته باشند، چون در اکثر غالب مشاغل خوب فقط آقایون رو می پذیرند و آزمون هایی هم که برای خانم و آقا پذیرش دارند، در مصاحبه اولویت جذب رو به آقایون می دن (این شنیده با یک واسطه من از فرایند جذب یک ارگان است) این قالب فکری سوغات یک فرهنگ دیگست، که از قدیم الایام به ما رسیده و همین طرز تفکر باعث پذیرش تصویب این سهمیه ها در جامعه شده... با احترام ، بهتره موضوعات منطقی تر و موثق تری رو برای خالی کردن خودتون پیدا کنید |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال کاملا بیربط به بحث اینجافکر کنم تهران هنر تهران بهشتی علم صنعت مدرس |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sixsixsix - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید. واسه این تو کارها خانم ها رو نمیگیرند که دست به هر کاری میزنند خراب میشه، نمیدونم چرا ولی میشه کی بود کی بود، من نبودم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: از چ نظر اینطور فک می کنی؟ از لحاظ رشته ی کامپیوتر به اون شکل بود که گفت فقط هنر تهران میمونه که چون اختصاصا هنر کار می کنه باید جایگاه خوبی داشته باشه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - maxwel - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ
اقا ماشاالله به این انرژی تون این کنکور لامصب کلا انرژی رو از من گرفته، کلماتمم واسه حرف زدن تموم شده البته به جز ایناااا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: یعنی مدرس بهتر نیست من که خیلی تعریفشو شنیده بودم؟!!!!درصد هات مگه چطوری هست که فقط روی دانشگاه های تهران حساب باز کردی ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - virtual girl - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
باتوجه به صحبتهای بالاییا قابل توجه دوستان اینکه من فخط و فخط شریف میزنم اصنم راه نداره اصرار نکنید ! یونی های دیگه توش اصن انگیزه یوخ ! خخخخخخخ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: باتوجه به صحبتهای بالاییا قابل توجه دوستان اینکه من فخط و فخط شریف میزنم اصنم راه نداره اصرار نکنید ! یونی های دیگه توش اصن انگیزه یوخ ! خخخخخخخ شریف هم فقط و فقط شما رو فریاد میزنه |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: یعنی مدرس بهتر نیست من که خیلی تعریفشو شنیده بودم؟!!!! فکر نکنم مدرس بهتر از بقیه باشه (البته هر رشته ای یه جوره) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: نه اشتباه نکن برادر من رشتم غیر کامپیوترهآها ... مگه غیر کامپیوتری ها هم میان اینجا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: منظورتون اینه نیام الان ؟دیگه اومدید , خوش آمدید |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: فردا یا پس فردا معلوم میشه که فیس بوک رو میشه آپ دیت کرد در چند ماه آینده به یه جای آبرو دار!!!! من می خوام بزنم پیام نور سر چات |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - neda_Network - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بـــــــعـــع : یاد ببعی کلاه قرمزی جان می افتم (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: خانمها یه چیز میگم فقط جنبه انتقاد داشته باشید.ازشما انتظار این حرفا نداشتم انقدر که برای ماردتون ارزش قایلید چقدره؟ زن همونقدر با ارزشه نباید به کسی تو هین بشه بقول دوستمون واژه ی انسان مقدسه زن و مرد نداره همه مخلوق خدا و آدمیم من در مورد مردای مانشت یجور دیگه فکر میکنم تصورم را بهم نریزید لطفا دوسندارم فکر کنم فکرتون مثل کسایی که اصلا هیچی براشون مهم نیست جز خودشون |