گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: از دوستان عزیز آقا محمد و آقا حمید و بقیه دوستان سلام به نظر من ۴ تا ۴ تا برو جلو روزای فرد ۲ تا درس روزای زوج ۲تا درس شب هم زبان بخون این نظر منه موفق باشین |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - پرین۱۹۳ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
سلام بچه ها من امروز پک کامل کتابای پارسه رو خریدم ولی اکثر کتابا چاپ ۹۱ هستن مثل: محاسبات، منطقی، مدارالکتریکی، هوش، الگوریتم و ساختمان سوالی که دارم اینه که این کتب چاپ جدید نشدن یا اینکه چاپ جدیدشون به دست موسسه شهر ما نرسیده؟؟ ممنون میشم جواب بدین. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: از دوستان عزیز آقا محمد و آقا حمید و بقیه دوستان من این روش رو تاحالا نشنیدم ! خوبه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: از دوستان عزیز آقا محمد و آقا حمید و بقیه دوستان همون روشی که آقای مجید زرین کلاه گفتن این لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
جرا کسی اعلام وضعیت نمیکنه!؟ بجه ها فصل اخر مدار یوسفی رو هم باید بخونیم؟ کلا یه دونه تست داره که اونم کفته سنجش تستشو حذف کرده. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: از دوستان عزیز آقا محمد و آقا حمید و بقیه دوستان بله روش خوبیه من که فعلا راضیم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ
بچه ها من clrs انتشارات نص رو تازه گرفتم جلد اولش کفایت میکنه برا ما یا جلد دومش رو هم بخرم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:عجیب این حرفتون تو ذهنم اثر خوب گذاشت"تلقین":D خیلی ممنونمممممم(05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: دوستان. جواب ندادید!چطوری بیشتر یه ساعت یخونم تا یه ساعت میخونم انگار باید استراحت کنم کتابو میبندم حتی اگه تو اوج درس باشم!! امروز تونستم ۴ ساعت بخونم با اینکه کمه اما قبلا ۲ ساعت بود!شایدم کمتر دوستان شما چند ساعت میخونید؟ من شبکه اصلا میترسم بخونمش چیکار کنم ؟! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - eh3an2010 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: جرا کسی اعلام وضعیت نمیکنه!؟جواب سوال قبلتریش!! واسه حافظه ها (معماری) اصلا پوران فقط یه خلاصه خوبه !! باید برین سراغ پترسن یا جزوه استاد *** که گفتن اسمشو تو مانشت نگین!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sarehkar - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: جرا کسی اعلام وضعیت نمیکنه!؟فکر کنم اون فصل حذف باشه نیازی به خوندن نیست |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - par par_92 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
گسسته فصل ۶و۸ پوران مونده فقط پایگاه فصل ۷و۸ مقسمی مونده سیستم ۳ فصل اول پارسه رو خوندم هوش ۶ فصل اول راهیان مدیریت ۴ فصل اول پوران از شنبه ایشالا جدی تر میخونم... |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
فصل بن بست سیستم عامل تا اینجا که خوندم تستاش از بقیه سخت تر بوده !!! حدود ۵۰% درست زدم. فک کنم باید یه دور دیگه خونده بشه. اگه هم حسش نبود بره برای بعد دیگه (۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: جرا کسی اعلام وضعیت نمیکنه!؟اعلام وضعیت : - معماری تموم شده. ساختمان هم تقریبا تمومه - هوش ۶ فصل - سیستم عامل تا آخر فصل بن بست - نظریه ۴ جلسه ویس دکتر کارگهی |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ق.ظ
والا وضعیت من خیلی خرابه همه درس ها واسم جدیدن و تو کارشناسی اصلا نخوندمشون(حالا دیگه وارد جزییاتش نشین) فعلا من دارم یه دور سرسری میرم جلو ببینم چند چندن از طرفیم میخوام یه جا استخدام بشم . یه ذره سرد شدم ولی..................!!! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: بچه ها من clrs انتشارات نص رو تازه گرفتم جلد اولش کفایت میکنه برا ما یا جلد دومش رو هم بخرم؟ کسی نمیدونه؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - explorer - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
سلــــــــام من اومدم راند دوم DB شاید گسسته رو هم اضافه کنم |