|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asusx59sr - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: .......نرم افزار ناظمی انتشارات جلوه رو بنا ب توصیه دوستم گذاشتم واسه آخرا و جمع بندی --- --چطوره بنظرت؟ منم همینکارو میکنم احتمالا. فکر خوبیه. این انتشارات حرکت نو (پارسه) اینهمه کتاباش گرونه ، نمیاد یه ذره چسب بیشتر به این کتاباش بزنه. |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ۸Operation - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: من پرسمن سالخورده رو خوندم ......خوب بود ----- ی خلاصه سامرویللم خوندم ------ این ترو هم نرم۲ دارم رفرنس پرسمنه و توکلاس ی دوره میشه فصول ۱۲-۲۲ و همینطور واسه کوئیزا و امتحاناش .......نرم افزار ناظمی انتشارات جلوه رو بنا ب توصیه دوستم گذاشتم واسه آخرا و جمع بندی --- --چطوره بنظرت؟ اگه اینجوری باشه که عالیه...مقسمی رو بهم بیاری کنارش بهترم میشه...چون بعضی جاهارو ناظمی ناقص گفته... اما واسه کسی مثه خودم که پرسمنو نخونده من اول خوندنشو توصیه نمی کنم!کلا کتابای مرجع یه مشکل اساسی دارن و من اسمشو گذاشتم غرق شدن! آدم اول میگه می رم یه تنی به آب می زنم حسابی هم شناگر خوبی میشم!اما اگه غفلت کنه سریع غرق میشه! و خب اگه غفلت نکنه خب بالطبع مرجع عالیه!(در کل مرجع باعث میشه آدم در دریایی از اطلاعات غوطه ور بشه،اما اگه قبلش مباحث مهم رو از یک کتاب خلاصه آدم بخونه مرجع خونیش با مدیریت بهتری خواهد بود و بهروری هم بهتر میشه!) ولی من در این مورد ریسک نکردم! |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - alireza.ghp - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
سلام بچه ها یه مساله ای فکرمو در مورد مهندسی نرم افزار خیلی عذاب میده ویرایش پنجم کتاب پرسمن رو که من دارم می خونم بعضی مباحثش تو ویرایش هفتم حذف شده(مثلا مفاهیم مدیریت پروژه) یا مطالب جدیدی در ویرایش ۷ (مثلا agile development) هست که در ویرایش پنجم نیست. بنظرتون همه ی مطالب رو باید خوند؟!!
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mohammadali1990 - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ)alireza.ghp نوشته شده توسط: سلام بچه ها فک کنم ویرایش ۵ , ۷ هردو معیاره کنکوره اگه اشتباه نکنم --- همشو بخون بنظرم |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: نرم افزار ک خیلی جیگرهههههههههه :دی دقیقاً جیگره!!!! البته این قلبه! ولی اون همون جیگره!
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mohammadali1990 - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(03 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: نرم افزار ک خیلی جیگرهههههههههه :دی ی کبابی راه انداختیا ........ ی نیم کیلو خوش گوشت و چربی بزن تنگش شام مارو مهمون کن با دوغو نون گرم ترجیحا --- دونگمم میدماااا
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - jameshenas - 03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
سلام بچه ها...خوبین؟من امروز درس نخوندم حتی یک کلمه ![]() عوضش تا دلتون بخاد کلی بهم خوش گذشت...دلم جنگل و رودخونه میخاست خیلی وقت بود که تفریح درست و حسابی نکرده بودم...جاتون خالی یه موقعیتی پیش اومد و با یه توری که همکلاسی ها هماهنگ کرده بودند رفتیم چالوس... جای همتون آب بازی تو رودخونه ی سرد کنار آتیش خالی...الانم کلی با روحیه برگشتم کتاب ها رو تیکه تیکه کنم ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ
وای بحثه داغه مهندسی نرم افزار!!!!!!! من هیچ کتاب مرجعی براش نخوندم!!! پارسال ۲ تا کتاب کنکوری خوندم براش یکیش کتاب پارسه بود که پیشنهاد میکنم اصلاً ورق هم نزنید! خیلی مزخرف و چرت نوشتن! واه واه.... یادم افتاد من چه عذابی کشیدم سر این کتاب! هر چی هم قبلاً از مهندسی نرم افزار می دونستم یادم رفت با خوندنش! امسال مال مدرسان رو می خونم نسبتاً بهتره.... ولی پارسال با اینکه هیچ کتاب مرجعی نخونده بودم از ۶ تا سوال به جرات میگم ۴تاشو درست جواب داده بودم. کتابای مرجع خیلی وقت گیره ذهن آدمم آشفته می کنه!! یه نگاه به سوالات بندازید می بینید واقعاً درس ساده ای هست! نیازی نیست این همه براش وقت بزارید و کتبای مرجع بخونید! حداقل من که تجربه ام اینه! هیچ کتاب مرجعی نخوندم ولی تو آزمونای آزمایشی و کنکور تست کردم که سه چهار تا رو درست جواب میدم!! تازه جالب اینجاست این آقای علیرضا تفاوت ویرایش پنجم و هفتم رو هم پیدا کرده!!! به نظر من مثلاً در مورد همین متدولوژی agile یه سرچ تو اینترنت بکنی و یکم مطالب در موردش بخونی واسه کنکورش هم کافیه!!!! ![]() یاد جوونیای خودم افتادم! من پارسال که واسه کنکور می خوندم کارم شده بود اینکه واسه تست های مشابه تو کتابای متفاوت گزینه های متفاوت می دیدم!! جالب اینجا بود بعضی کتابا تو متن درس هم توضیح های متفاوت می دادن و .... کچلم کرده بودن ایناااا.... دیگه دنبال یه کتاب سوم می گشتم که هر چی اون نوشته باشه اونو بخونم ![]() خوندن کتاب مرجع این سردرگمی ها رو نداره.... موفق باشید همگی... منم تفریح مو خام!!!! ![]() یواش تیکه تیکه کن! تیکه هاش سال دیگه لازمت میشه! ![]() شوخی کردم تیکه تیکه کن بره ه ه ایشاالااا دیگه لازمت نمیشه |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asusx59sr - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: رفتیم چالوس...نامرد دلم خواست
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
این چرا لبخند زد؟ ![]() من ناراحت بودم! اینجوری بودم!
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asiehmohammadian - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: سلام توجه اسم کاظم فولادی حتی توی تالار یک بار هم نیومده چه برسه که بحث شده باشه پس پست تکراری نیست آخخخخه چرا هیچکی جواب نمیده ![]() نه خداییش انصافه ![]() حداقل بگین نخوندیم خبرنداریم تکلیف آدم با خودش روشن بشه |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - آرتا - ۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: استاد گفت: به لبه پرتگاه بیایید ببخشید این استاده دیوانه بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه باید ازش درس بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟ من موندم بخدا !!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
یه قانون بزارید اونایی که میرن تفریح می کنن نیان بگن جوون مردم چه گناهی کرده؟ دلش خون بشه؟!منم امروز خیلی کم خوندم!! البته نرفته بودم تو دشت و صحرا! داشتم کد می زدم!!! اونایی که ترکوندن امروز الان دارن شام می خورن! (۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: استاد گفت: به لبه پرتگاه بیایید وااااااو!!!! مای گاد!!!! تا اینجا رو گرفتی؟واقعاً به نکته ی زیبای این متن پی نبردی؟؟!!! خلاصه شده اش میگه که آقا جون نترس!!!! تو برو لبه پرتگاه پرواز کن! بقیه اش با خدا ![]() ایشالا که یه معجزه ای میشه!! دوستان امضای زیبای من زیر سوال رفت! و از اونجایی که دخترا لوسن!!! منم الان مثل اون آقایی که دیروز پریروز قهر کرده بودن قهر می کنم!فقط خواهش میکنم تنهام نزارید!!!! یکم منت کشی کنید من برگردم! خواهش می کنم!فکر هم نکنید من معتاد شدماااااااا اصلاً!!!!!!
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - jameshenas - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(03 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: رفتیم چالوس...نامرد دلم خواست خب از قصد گفتم که شب و روزتون رو کنکور نکنید...تفریح هم لازمه...من مطمئنم که قبولم میخونم ولی نه اینکه خود کشی کنم ... این جمعه فرصت خوبیه که با دوستاتون برید پارک یا بیرون...منم به جای جمعه امروز رفتم
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: درود دوستان. من اومدمسلام خوشحالم که برگشتید یه صبح تا شب نبودم چهارصفحه پیشروی من هر وقت واسه درسی به مشکل برمیخورم به خودم میگم حق نداری بیای مانشت ! اینقدر سر مسائل سیستم عامل فصل همزمانی ها و سمافور ها اشکال دارم که نگوووو از مقسمی خوندم اول بعد پوران موسوی یکم فهمیدم ولی خب تازه فهمیدم یعنی چی!!نتونستم دیگه تحمل کنم نیام اعتیادم در حد خیلی زیاد ![]() (۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: خب از قصد گفتم که شب و روزتون رو کنکور نکنید...تفریح هم لازمه...من مطمئنم که قبولم میخونم ولی نه اینکه خود کشی کنم ...یه نکته بگم حتی اگر کسی بخواد شب و روزش کنکور باشه و درس یه جاهایی هنگ میکنه!! بعد هی پیش خودش میگه وای چرا هیچی نمیفهمم ... هی استرس میگیره ... استراحت خوبی نمیکنه و استرس و فشارش بیشتر میشه!! پس نتیجه اخلاقی حداقل هفته ای یا دو هفته ای استراحت خوبی به ذهنتون بدید
|