|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۸ ق.ظ
من هروقت میام اینجا به حرفا بچه ها میخندم آجیم از اون بغل میگه باز شروع کردی به چت کردن![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
میگم ای بابا چت کجا بود!!! بعد میگه منظورم همون تالار گفتمانتون بود![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
...........
گودزیلا یعنی برادرزاده ی چهار ساله ی من هروز که میاد خونمون آویزونم میشه
میگه عمه بزار موهاتو مدل بدم![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif) بعد به مامانم میگه مامان بزرگ ببین دارم دخترتو زیـــــــــبا میکنم خدایا این گودزیلارو کجای دلم بذارم![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ
بعد انقد بدم میاد دختر از من کوچیکتر باشه بعد بهش میگم بیا بریم سرسره بگه واااای نه زشته خودت برو ![[تصویر: 364067_guiltsmileyf.gif]](https://img.manesht.ir/364067_guiltsmileyf.gif)
واسه من افه عاقلی میاد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ
مثل اینکه دیگه واقعا از کت و کول افتادن
اومدن و خوردن و شادی کردن و رفتن. دو نفر رو هم بیچاره کردن
حالا اون دو تا بدبخت تا آخر عمر باید تاوان امشب رو بدن![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
یه عمر باید چیزی نخورن تا بتونن خرج و مخارج امشبو جبران کنن![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
همش تقصیر خانم **sara** شد، نذاشتن من برم عروسی اینارو بهم بزنم تا از این بدبختی نجاتشون بدم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: همش تقصیر خانم **sara** شد، نذاشتن من برم عروسی اینارو بهم بزنم تا از این بدبختی نجاتشون بدم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
کلا همیشه همش تقصیر منه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
باشه من این وظیفه خطیر رو به عهده می گیرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: بعد انقد بدم میاد دختر از من کوچیکتر باشه بعد بهش میگم بیا بریم سرسره بگه واااای نه زشته خودت برو ![[تصویر: 364067_guiltsmileyf.gif]](https://img.manesht.ir/364067_guiltsmileyf.gif)
واسه من افه عاقلی میاد![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
باز سرسره خوبه.. یه بهونه ای داره واسه ادای عاقلا رو درآوردن
سال آخر به یکی از بچه های ترم دوم داشتم یه مسئله ای رو توضیح میدادم صندلی استاد هم دوست من نشسته بود من پریدم رو میز عین علاالدین نشستم روش گفتم بیا تو هم بشین همینجا. سر پا نمون . دختره ترم دومی گفت رو میز؟ وای نه زشته!
:| :| :|
اصلا من دوست دارم عین بز(!) از در و دیوار برم بالا و بشینم رو میز والا این کجاش زشته؟ :| :| :|
پس تکلیف کودک درون چی میشه ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ق.ظ
بنده در پیج ۱۳۹۹متوجه نکته ای شدم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Sleepy Sleepy](images/smilies/sleepy.gif) ![Idea Idea](images/smilies/lightbulb.gif)
شما چطورررررر؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سلام صبح بخیر چی شده ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بچه ها من دیشب صفحه ۱۴۰۱ رو هم چک کردم هااااا الان ۱۳۹۸ ایم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) کی داره حذف میکنه دستش درد نکنه یه همت کنید تایپیکو به صفحه ۲ برسونیم از اول شروع کنیم ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
هرکس هست میتونم بگم ایشالله تو صورتت جوش نزنی :دی
الانو نگاه کن ۱۳۸۹ایم.
مثل اینه که تاپیک رژیم گرفته هر دقیقه داره لاغرتر میشه
آی رفیق اقلا بگو کی هستی که پستات رو پاک میکنی؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شیطونه میگه منم یک گام اساسی مانشتی بردارم و برم همه پست هام رو پاک کنم تا تاپیک بشه تک رقمی و بره شریف! ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alim93 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ق.ظ
چقدر درس انقلاب و ریشه های آن سخته ...چند روزه دارم میخونمش،انگار نه انگار
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خوب رفتم پاک کردم :|
دست شما هم درد نکنه به همراه اون دوستمون که تا تاپیک به ۱۴۰۰ میرسه همت میکنند برا حذف کردن ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
تاپیک باز آب رفت رسیدیم به ۱۳۸۷ بلندهمتان خدا قوت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ
من که انقدر پستام زیاده اگه پاکشون کنم سرعت مانشت زیاد میشه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: هر چقدر خواستید دعوام کنید من آمادم :|
ولی قول نمیدم دیگه این کارو نکنم :|
کاربر @F@gh لانچیکو رو بیارید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
من برم اون توپمو بیارم بشوتم به بعضی از کاربرا. اشاره هم به کاربرای خاصی (دقیقا دو تا کاربر) نباشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ
کاربر np?
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - پوونه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: +پونه گفتی کجا کوسه داره :|من برم خلیج فارس بهتر:|
عزیزم خلیج فارس.
یه کم بریم اونورتر میرسیم به اقیانوس هند و ارام و.. که فکر کنم وال هم داره
ولی زاهدان خودمون کروکدیل داره اینم بد نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: به سختی وستا نمیدونی چه خاطراتی زنده شد برام بعضیاشون دوست داشتم واقعا ولی دیگه باید حذف میکردم![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
این ارادهی شما رو تحسین میکنم، اما کاش جای دیگه به کار گرفته میشد!
|