|
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - kiantamar - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:(21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: راستی برای اولین بار در دنیا ایدز درمان شد (دیروز خبر رسمیش اعلام شد).هر چند به موضوع تایپیک ربطی ندارد ولی می توانی لینکی از خبر رسمی آن رائه بدهبد؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)mmsaeed نوشته شده توسط: منظور من اینه که شما و هر کس دیکه ای میدونه که هزینه خانواده بر عهده مرد خونه است و باید علاوه بر پدر بودن اینکارم جزو وظایف اصلیشون بدوند.ولی در مورد خانوما هیچکس این انتظاره رو ندارن و کار در مرحله دوم و بالاتر قرار میگیره تو به عنوان یک انسان اونی هستی که میخوای باشی و سعی میکنی باشه، نه اون چیزی که ازت انتظار میره باشی. مشکل خیلی از ماها همینه. واسه خومون (یا برامون) یه ایده آل، یه بت دست نیافتنی..یه قهرمان همه فن حریف ساختن و میکن باید مثل اون باشی، در حالی که با این توهم فقط خودمون رو آزار دادیم و هیچی هم بدست نمیاریم. انسان وقتی پیشرفت میکنه که خودش ر همونطور که هست ببینه، یه تصویر واقع گرایانه از خودش، نه تصور قهرمانی که یه رویاست. پس از خودت همون انتظاری رو داشته باش که میتونی از پسش بربیای، وقتی برآرورده شد یه قدم فرارتر بردار. |
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - MIT - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ
عجب!!!!این بحث اشتغال خانم ها چه داغ شده. حالا آخرش ما کی استخدام میشیم؟مردیم از بیکاری
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - a i - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ)mmsaeed نوشته شده توسط: من فک میکنم اگه کار خانوما به کار اصلیشون که مادر بودنه تایید میشه . نظرات همه دوستان قبول . ولی میشه از چند نظر به قضیه نگاه کرد : محیط مهدکودک برای رشد بچه ها خیلی مناسب نیست . محیط خیلی شرکت ها مناسب خانمها نیست , خودمونیم آدم چشم ناپاک کم نیست اونم در قالب همکار دیگه بدتر . خستگی کار : اگه دقت کنین بیشتر خانمهایی که کار بیرون دارن شکسته تر از خانمهای خانه دار بنظر میرسن . برای رفع خستگی و ویتامین D میشه رفت کلاس ورزش , نقاشی و ایروبیک و آشپزی .... خب خانمها میتونن برای کاری که تو خونه انجام میدن حقوق هم بگیرن . اینجوری پس انداز هم میکنن . البته برای آقایون هم رعایت خیلی نکات واجبه : تامین محیط مناسب برای آرامش همسر , بچه ننه نباشن و .... قربون خدا برم عدالت همه جوره رعایت شده . من خودم به شخصه دوست دارم زن خانه دار یا معلم بگیرم . |
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ
عقیده کسی رو نمیشه عوض کرد...اما کسی این سوال منو جواب نداد آخرش... چجور میشه به خانومه فوق لیسانسه یا دکتری گفت ببین همسرم..جو اجتماع زیاد خوب نیست..شما اینقد درس خوندی حالا که ازدواج کردیم شروع کن به فراموش کردنشون..آخه پوشک بچه هستو منم قرمه سبزی دوست دارم... بله...اگه برید به یه خانم دیپلمه این حرفهارو بزنید شاید با عقل جور دربیاد...اما؟؟ در مورد اینکه جو اجتماع خرابه..باید ببینیم این جو غیر از خود ماها کیا خراب کردن؟؟ آیا ما همه خوبیم...بقیه بدن؟؟ مثلا همه ما میدونیم سالانه چند نفر تو جاده های کشور کشته میشن...آیا ما دیگه از ترس سوار ماشین نمیشیم؟؟ حالا با این فرض که چشم ناپاک هم زیاده آیا دیگه نباید اجازه بدیم همسرمون بره سره کار؟؟ من فکر میکنم یه خانم اگه خودش مشکلی نداشته باشه میتونه بین ۱۰۰ تا مرد هم کار کنه و کسی نگاش نکنه.. |
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - Sunshine Off - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: عقیده کسی رو نمیشه عوض کرد...اما کسی این سوال منو جواب نداد آخرش...آفرین به عقیده شما.دقیقا با چیزی که شما میگید موافقم.الان عصرموتور هست نه عصرشتر.به نظرم هرکسی خودش باید تصمیم بگیره که میخواد کارداشته باشه یانه. |
|
RE: آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - Sunshine Off - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
بچه ها بهتره دیگه در این تاپیک بحث نکنید.
|
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - SarahArshad - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
داره بحث به جاهای باریک کشیده میشه واصولا چون مباحث رو در رو نیست ممکنه سو تفاهم هایی به وجود بیاره خیلی از مسائل اجتماعی رو نمی شه زیاد سرشون رو باز کرد وبحث کرد وباعث سو تعبیرهایی میشه بیشتر مد نظرم موضوعاتی هست که از دل موضوع اصلی در امد |
|
آقایون دوست دارید همسرتون کار بیرون از منزل داشته باشه یا نه ؟ - Fardad-A - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
با توجه باینکه مدتی است حرف جدیدی زده نمیشه و از طرفی برای اینکه مجبور نباشم مدام اینجا سر بزنم و بعضی نظرات خارج از موضوع را پاک کنم یا جواب بدم یا تذکر بدم بهتره تاپیک را ببندم. دوستان اگه حرفی غیر از موضوع تاپیک دارن میتونن با رعایت حدودی که داریم تاپیک جدید بزنند. ممنون از همه شما ![]() نظراتتون سازنده بود و حتما" در زندگی مشترک بکار خواهیم بست. ![]() ![]() ![]()
|