![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی - نسخهی قابل چاپ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ ب.ظ
خوب من اونا رو دانلود می کنم ببینم می شه صداشو پیاده کرد یا نه!! |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: خوب من اونا رو دانلود می کنم ببینم می شه صداشو پیاده کرد یا نه!! من نتونستم استفاده کنم. بدون جزوهی ساختمان داده ای که داخل همون کلاس نوشته شده باشه خیلی سخته استفاده از Voice اش. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ
بچهها من خیلی گیج شدم!! اصلا نمی دونم باید چی بخونم یا از کجا بخونم!! ![]() |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۸ ق.ظ
اره بدون جزوه نمیشه..داریم میخونیم دیگه موج منفی نفرست..فعلا همه کنکور دارند گارسیا نگاه کردم بهتر تنن ..پوران خلاصه تنن بعض جاخاشم خیلی بهتر گفته..تنن داستان زیاد داره..خودت اگر پوران داری نگاه کن تست هاش..شبکه ۱ چه فصل هایی خوندی؟...به نظر من قسمت های شبکه ۱یه مرور سریع و بعدشم بریم تستهای سراسری بزنیم..و قسمت شبکه ۲ طول ترم...خیلی نمی خواهد انرژی بزاریم تا کتاب دکتر حقیقت به دستمون برسه...واسه منابع تاپیک های خرداد و شهریور نگاه کنی..تقریبا در مورد همه منابع صحبت شده..واسه ساختمانم ساختار داده قدسی نباید یادمون بره..یادت باشه |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۳۰ ب.ظ
شبکه یک یه کم لایه فیزیکی خوندیم، کامل نگفت! نت ورک و انتقال و کامل خوندیم. application هم یه کم ! خوب شبکه رو فعلا فقط پوران بخونیم؟ یا گارسیا هم بخونیم؟ ساختمان داده رو بذار واسه تابستون.من واقعا نمی تونم این همه درس و بخونم.این ترمم سنگینه پروژهها هم که از همین حالا شروع شدن!! راستی هر وقت کتاب دکتر حقیقت اومد یه خبر هم به من بدی ممنون می شم! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - مجید ق - ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ
محض اطلاع عرض مکنم آقای رحمانی نویسنده کتاب شبکه پورام سلکتور سوالات شبکه دانشگاه آزاد هستند و کتاب شون فقط واسه خودنیها خوبه .استالینگ ر و بخونین نه گارسیا . گارسیا مرجع بچه های دانشگاه امیر کبیر هست که طراحان کنکور ۸۰ درصد از اونجا هستند ولی ترجمه اون اصلا خوب نیست واسه کتاب دکتر حقیقت هم من با خود ایشون صحبت کردم تا خرداد احتمال ۹۰ درصد میاد و اگه بد قولی نکنه پارسه مثل سیستم عامل که مرداد داد شما میتونی برین تو سایت پارسه قسمت انتشارات |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۴ ب.ظ
سلام من یه برنامه ریزی کلی انجام دادم تا شب احتمالا میزارمش اینجا سعی کردم واقع بینانه باشه..حق با شماست زیاده درس ها ....این دوستمون نظرات خوبی داره کلا راجع منابع مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۵۸ ب.ظ
بچهها میشه ایمیلتون و اینجا بزارین که اگر دور از جون مانشت مشکلی پیش اومد بتونیم ارتباطمونو داشته باشیم! |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - danialfx - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۵۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها میشه ایمیلتون و اینجا بزارین که اگر دور از جون مانشت مشکلی پیش اومد بتونیم ارتباطمونو داشته باشیم! ایمیل خودتون کجاست پس؟؟ ایمیل من: d a n i a l s a l e h i [at]gmail.com این space (فاصله) بین حروف های ایمیلمم اضافیه.بدون فاصله هست. باید بهم چسبونده بشه. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mahdi20 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ
توصیه به یچه های ارشد ۹۱: موقع ثبت نام ارشد ۹۱ چند هزار تومانی از قبل بریزید به حساب خزانه داری که مشکل فعلی ما براتون پیش نباد. |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ
mosafer.koochooloo.1368@gmail.com (۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: توصیه به یچه های ارشد ۹۱:بابا من اومدم آزمایشی امسال ثبت نام کردم به غلط کردن افتادم! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ ب.ظ
منم شرکت کرده بودم اما نمیرم .من بلاگ ساختم...اما در هر صورت همه کمک میکنیم مشکل مانشت جل شه ..ومحض اطمیینان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: منم شرکت کرده بودم اما نمیرم چرا شرکت نمی کنی؟ بیشین سر جلسه فقط واسه یه تمرین!! |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - arshad91 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ب.ظ
استالینگر گرفتم اما فکر کنم اصلا شبکه داره میره سمت انتقال داده؟ |
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۵ ب.ظ
!!! نمی دونم! وای اگه بدونی این ترم چقدر مسخره است!! ۶ تا پروژه دارم ۳ تا آژ!! این استادا فکر می کنن ما چی هستیم؟ماشین؟ اصلا وقت نکردم حتی یه کلمه بخونم. ![]() |