|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 26 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: دوستان ( خانوما اینجا بگیم یعنی؟؟ ![]() چشم آقا فرداد اینا رو دور دیدی؟؟
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Eternal - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: دوستان ( خانوما مگه ممنوعه ؟؟؟؟!!!!؟؟؟ ![]() واااااااااااااااااااااا حتما باید آهنگای ملال آور گوش بدیم ؟؟؟ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - انرژی مثبت - ۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
اشکال نداره. معرفی کنید بهشون (البته شادش می تونه در اون حد که گفتن نباشه ). فقط لینک ندید! از ارشاد میان در و پنجره رو تخته می کنن (ان شالله معرفی اهنگ شامل تخته کردن نباشه )
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ
مرسی خانوم مدیر تو پیام خصوصی اطلاعات مورد دار ردو بدل کردیم
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Eternal - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اشکال نداره. معرفی کنید بهشون (البته شادش می تونه در اون حد که گفتن نباشهیعنی در حد رقص نباشه ؟؟؟ ![]()
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - iammiti - 26 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
یه اهنگی بود ماله گروه دنگ شو " کمی اهسته تر زیبا" خوشم میاد ازش |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: دوستان ( خانوماای بابا آخه این قرتی بازیا یعنی چی؟! برو توبه کن دختر .. اون تسبیح من کو؟؟! ![]() ![]()
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Eternal - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط:عــــــــــــــــــــــــه یادت رفته؟؟!! تسبیحتو چند روز پیش وقتی داشتی منو ارشاد میکردی پاره کردی(26 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: دوستان ( خانوماای بابا آخه این قرتی بازیا یعنی چی؟! ![]() خب دیروز بود ، امروز توبه کردم ، قراره یه آهنگ غم انگیز گوش کنم ، بشینم گریه کنم
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: تسبیحتو چند روز پیش وقتی داشتی منو ارشاد میکردی پاره کردیعه ! آرهههه !!! تازه یادم افتاد !! ![]() پس به خاطر تو تسبیح من پاره شد .. یادت باشه یه دونه واسم بخری .. زرشکی دونه درشت باشه لطفا ![]() ![]()
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Eternal - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط:چقدر هم زود یادتون افتاد(28 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: تسبیحتو چند روز پیش وقتی داشتی منو ارشاد میکردی پاره کردیعه ! آرهههه !!! تازه یادم افتاد !! ![]() چشم حتما ، ولی بنظرم بهتره تسبیح رو از خانومها mhd3 , Somayeh_Y و ... بخوایین ، تسبیح اونا بهتره ( از کیسه خلیفه میبخشم )
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Somayeh_Y - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: ، ولی بنظرم بهتره تسبیح رو از خانومها mhd3 , Somayeh_Y و ... بخوایین ، تسبیح اونا بهتره خوبه والا مگه خون کردیم که مشهدی شدیم ![]() ![]() ![]() با همه این حرفا خیالی نیست، من میخرم برای جفت تون هم میخرم. به شرطی که بیاید مشهد سر رنگ و شکلش با هم به توافق برسید توی بازار الافم نکنید شاه مقصود هم نخواهید که با عرض شرمندگی حقوقم کفاف نمیده
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
اترنال جون اگه میای مشهد، بیزحمت آیهانمو هم بیار!!!
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Breeze - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ
این شاه مقصود دیگه چه صیغه ایه ؟؟! آقا جان من نمی دونم .. این وسط تسبیح من سر ارشاد و امر به معروف پاره شده الان توبه ام مونده . یکی بانی خیر بشه یه تسبیح دونه درشت زرشکی از این حاجی بازاریا واسه من بخره که بتونم توبه کنم والا گناهش گردن شماستا .. حالا من گفتم هی شما گوش ندید ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - SaMiRa.e - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ ب.ظ
خیلی ببخشید وسط صحبتهای گردشگری ، فلسفی و فرهنگی دوستان اومدم ، من نفهمیدم قضیه چیه فقط میدونم باید تشریف ببرید یه تسبیح برای خانم Breeze بخرید قضیه ختم به خیر بشه ![]() آهنگ مورد علاقه رسید به چه جاهایی
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Somayeh_Y - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ
اصل قضیه رو متوجه شدی سمیرا جان، حالا برو پی اثباتش ![]() از اونجایی که اثبات قضیه به این راحتی ها حاصل نخواهد شد گویا، پیشنهاد میکنم یا یه تاپیک با عنوان "تسبیح خانم Breeze " ایجاد کنید یا برا اینکه بیش از این فاتحه نخونیم به تاپیک این بنده خدا همراه با هر پست تون یه آهنگ هم معرفی کنیدیک موسیقی فولک امریکایی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |