|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:لطفا سایز عکس رو یکم کوچیکتر کنید. |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:لطفا سایز عکس رو یکم کوچیکتر کنید. |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
دوست عزیز سایز عکس رو کوچیکتر کن ممنون |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
ولی اینکه بگی ۱۳ شهریور به بعد. من اولین بار هست دیدم من دیدم رنج تعین میکنن میگن بین ۱۳ شهریور تا ۱۶ شهریور به بعد!!!! |
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - مورتن - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: ولی اینکه بگی ۱۳ شهریور به بعد. من اولین بار هست دیدمبله درسته ۱۳ شهریور به بعد یعنی ۱ مهر هم میتونه باشه . کسی رو هم گول نزدند.
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
باور کن تا ۲۵ شهریور طولش می دن حالا نگاه کن |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
همان جمعه میاد |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
حس ششمم میگه پنج شنبه جمعه شاید تازه بیاد .شاید این جمعه بیاید شاید.... |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
حس ششم من میگه شنبه میاد |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
[/quote] هشت صبح بیدارم چون تو راه شرکت هستم و هر روز اخبار گوش میدم (عادته خصوصا پیک بامدادی) سریع میام مانشت و جواب میدم چون با گوشیم میام (Tapatalk) و اگر کسی نقل قول پستام رو بزنه به صورت notification سریع بهم نشون میده! (دلیل اصلی که زیر پست دوستان تشکر نمیزنم همینه، چون نرم افزار دکمه تشکر نداره) [/quote] عه اقا ارشد دیدی از ما مهندس ب حساب پولدار، یه کاردارم هست میره شرکت ببین ما ک بیکاریم ولا تازه ماشینم داره تازه کارشم تو شرکته واسه چی ب آقا حامد نمیگی مهندس سر شلوغ کار دار... به ما باید مهندس بی پول کارندار ولا |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
من تا صبح ۱۷ ام منتظر میمونم نزدن میرم مشهد دیگه وقت ندارم بمونم منتظر بازم شانس منه امسال رشته محل اضافه شده
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من تا صبح ۱۷ ام منتظر میمونم نزدن میرم مشهد دیگه وقت ندارم بمونم منتظر بازم شانس منه امسال رشته محل اضافه شدهشما واسه ثبت نام دقیقا تا کی وقت دارین ؟ |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
تا ۱۸ام بود با کلی التماس شده تا ۱۹ ام برم با گروه آخر برا ثبت نام ۱۷ ام بلیط بگیرم ۱۸ ام برم ۱۹ ام اونجام
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
گفتم که تمدید می کنن . نگران نباش تا اونموقع می زنن . می دونی از طرفی نزنن به ضرر دانشگاه آزاد میشه . دیر بزنن همه اینایی که دولتی غیر انتفاعی و ... قبول شدن میرن ثبت نام می کنن . |