تالار گفتمان مانشت
اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لطفا سایز عکس رو یکم کوچیکتر کنید.

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)۸۷۰۱۸۳۲۹۵ نوشته شده توسط:  
لطفا سایز عکس رو یکم کوچیکتر کنید.

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ

دوست عزیز سایز عکس رو کوچیکتر کن ممنون

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ

ولی اینکه بگی ۱۳ شهریور به بعد. من اولین بار هست دیدم
من دیدم رنج تعین میکنن
میگن بین ۱۳ شهریور تا ۱۶ شهریور
به بعد!!!!

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - مورتن - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  ولی اینکه بگی ۱۳ شهریور به بعد. من اولین بار هست دیدم
من دیدم رنج تعین میکنن
میگن بین ۱۳ شهریور تا ۱۶ شهریور
به بعد!!!!
بله درسته ۱۳ شهریور به بعد یعنی ۱ مهر هم میتونه باشه . کسی رو هم گول نزدند. Sleepy

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ

باور کن تا ۲۵ شهریور طولش می دن حالا نگاه کن

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ

همان جمعه میاد

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

حس ششمم میگه پنج شنبه جمعه شاید تازه بیاد .شاید این جمعه بیاید شاید....

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ

حس ششم من میگه شنبه میاد

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ

[/quote]
هشت صبح بیدارم چون تو راه شرکت هستم و هر روز اخبار گوش میدم (عادته خصوصا پیک بامدادی)
سریع میام مانشت و جواب میدم چون با گوشیم میام (Tapatalk) و اگر کسی نقل قول پستام رو بزنه به صورت notification سریع بهم نشون میده! (دلیل اصلی که زیر پست دوستان تشکر نمیزنم همینه، چون نرم افزار دکمه تشکر نداره)
[/quote]
عه اقا ارشد دیدی از ما مهندس ب حساب پولدار، یه کاردارم هست میره شرکت ببین ما ک بیکاریم ولا تازه ماشینم داره تازه کارشم تو شرکته واسه چی ب آقا حامد نمیگی مهندس سر شلوغ کار دار... به ما باید مهندس بی پول کارندار ولا

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ

من تا صبح ۱۷ ام منتظر میمونم نزدن میرم مشهد دیگه وقت ندارم بمونم منتظر بازم شانس منه امسال رشته محل اضافه شدهSad

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  من تا صبح ۱۷ ام منتظر میمونم نزدن میرم مشهد دیگه وقت ندارم بمونم منتظر بازم شانس منه امسال رشته محل اضافه شدهSad
شما واسه ثبت نام دقیقا تا کی وقت دارین ؟

RE: اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ

تا ۱۸ام بود با کلی التماس شده تا ۱۹ ام برم با گروه آخر برا ثبت نام ۱۷ ام بلیط بگیرم ۱۸ ام برم ۱۹ ام اونجامSad

اعلام نتایج نهائی آزمون‌های دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ahmad654321 - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ

گفتم که تمدید می کنن .
نگران نباش تا اونموقع می زنن . می دونی از طرفی نزنن به ضرر دانشگاه آزاد میشه . دیر بزنن همه اینایی که دولتی غیر انتفاعی و ... قبول شدن میرن ثبت نام می کنن .