در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - molai - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
من شنبه اعزام سربازیم است امریه گرفتم موندم اگه ارشد قبول بشم برم ارشد یا امریه مو ادامه بدم بین دوراهی قرار گرفتم یکی کمکم کنه ممنون میشم |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: خانم آسمان آبی بیا و بگو که ما رو بخشیدی. اینطوری حال و روز یه نفر دیگه هم مثل خودتون میشه، با این تفاوت که من منتظر بخشش شما و شما منتظر نتایج کنکور. به هر حال وظیفه ای که به دوش من بود عذر خواهی بود که انجام شد، با دیدن پیام رضایت شما هم خیلی خوشحال میشم. کاملا جدی می گم. آسمان آبی، عزیزم بیا این بدبخت بیچاره رو ببخش، یه کار اشتباهی کرده، حالا شما به بزرگی خودتان این ابله رو ببخشید پیام خصوصی به آسمان آبی: بابا زیادم بهش رو ندی ها، اون اگه ادب داشت این کارو نمیکرد، بچه که نیست. اون یه ابله، اما ببخش خودت راحت شی. پیام خصوصی به x86: ابله خان از این به بعد یه همچین اشتباهی نکن، کی میخوای به جمع آدم ها بپیوندی پیام خصوصی به عموم: دیگه بحث رو ادامه ندید. منم. انشالله که همتون راضی میشین. حالا یکی با دانشگاه مورد علاقش. یکی دیگه با دانشگاه مورد علاقش. حالا به هر دلیلی امیدوارم که همتون راضی و خوشحال بشین. پیام: دیگه ببخشید یکم تند نوشتم. اما خدایی دیدم آسمان آبی پیام هاشو .... گذاشته بهم برخورد. خب منم آسمان قرمز هستم دیگه. فدای تک تک شماها. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: خانم آسمان آبی بیا و بگو که ما رو بخشیدی. اینطوری حال و روز یه نفر دیگه هم مثل خودتون میشه، با این تفاوت که من منتظر بخشش شما و شما منتظر نتایج کنکور. به هر حال وظیفه ای که به دوش من بود عذر خواهی بود که انجام شد، با دیدن پیام رضایت شما هم خیلی خوشحال میشم. کاملا جدی می گم. آسمان آبی، عزیزم بیا این ب د ب خ ت بیچاره رو ببخش، یه کار اشتباهی کرده، حالا شما به بزرگی خودتان این ا ب ل ه رو ببخشید پیام خصوصی به آسمان آبی: بابا زیادم بهش رو ندی ها، اون اگه ادب داشت این کارو نمیکرد، بچه که نیست. اون یه ا ب ل ه، اما ببخش خودت راحت شی. پیام خصوصی به x86: ا ب ل ه خان از این به بعد یه همچین اشتباهی نکن، کی میخوای به جمع آدم ها بپیوندی پیام خصوصی به عموم: دیگه بحث رو ادامه ندید. انشالله که همتون راضی میشین. حالا یکی با دانشگاه مورد علاقش. یکی دیگه با دانشگاه مورد علاقش. حالا به هر دلیلی امیدوارم که همتون راضی و خوشحال بشین. پیام: دیگه ببخشید یکم تند نوشتم. اما خدایی دیدم آسمان آبی پیام هاشو .... گذاشته بهم برخورد. خب منم آسمان قرمز هستم دیگه. فدای تک تک شماها. |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: خانم آسمان آبی بیا و بگو که ما رو بخشیدی. اینطوری حال و روز یه نفر دیگه هم مثل خودتون میشه، با این تفاوت که من منتظر بخشش شما و شما منتظر نتایج کنکور. به هر حال وظیفه ای که به دوش من بود عذر خواهی بود که انجام شد، با دیدن پیام رضایت شما هم خیلی خوشحال میشم. کاملا جدی می گم. آسمان آبی، عزیزم بیا این ب د ب خ ت رو ببخش، یه کار اشتباه کرده، حالا شما به بزرگی خودتان این ا ب ل ه رو ببخشید پیام خصوصی به آسمان آبی: بابا زیادم بهش رو ندی ها، اون اگه ادب داشت این کارو نمیکرد، بچه که نیست. اون یه ا ب ل ه، اما ببخش خودت راحت شی. پیام خصوصی به x86: ا ب ل ه خان از این به بعد یه همچین اشتباهی نکن، کی میخوای به جمع آ د م ها بپیوندی پیام خصوصی به عموم: دیگه بحث رو ادامه ندید. انشالله که همتون راضی میشین. حالا یکی با دانشگاه مورد علاقش. یکی دیگه با دانشگاه مورد علاقش. حالا به هر دلیلی امیدوارم که همتون راضی و خوشحال بشین. پیام: دیگه ببخشید یکم تند نوشتم. اما خدایی دیدم آسمان آبی پیام هاشو .... گذاشته بهم برخورد. خب منم آسمان قرمز هستم دیگه. فدای تک تک شماها. |
در انتظار نتایج نهایی - npour - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
یه سوال برام پیش اومد مگه دانشگاه الزهرا بده؟ :-( از خدا پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه، منم امیدم به الزهرا :-( |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: خانم آسمان آبی بیا و بگو که ما رو بخشیدی. اینطوری حال و روز یه نفر دیگه هم مثل خودتون میشه، با این تفاوت که من منتظر بخشش شما و شما منتظر نتایج کنکور. به هر حال وظیفه ای که به دوش من بود عذر خواهی بود که انجام شد، با دیدن پیام رضایت شما هم خیلی خوشحال میشم. کاملا جدی می گم. ابله! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: خانم آسمان آبی بیا و بگو که ما رو بخشیدی. اینطوری حال و روز یه نفر دیگه هم مثل خودتون میشه، با این تفاوت که من منتظر بخشش شما و شما منتظر نتایج کنکور. به هر حال وظیفه ای که به دوش من بود عذر خواهی بود که انجام شد، با دیدن پیام رضایت شما هم خیلی خوشحال میشم. کاملا جدی می گم. اااااااابلهههه |
RE: در انتظار نتایج نهایی - آسمان قرمز :D - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
آخه چرا یه کاری رو می کنی که بعدا ... |
در انتظار نتایج نهایی - sany1991 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ
دوستان عزیز سلام، وقت همگی بخیر من عضو جدید هستم و تازه اینجا رو کشف! کردم من امسال کنکور روانشناسی دادم، متاسفانه رتبه م اصلن خوب نشد میخواستم ببینم اینجا کسی هست که اطلاع داشته باشه چه رتبه هایی امکان قبولیه خودگردان رو دارن؟ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamedmehdihamed - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ)sany1991 نوشته شده توسط: دوستان عزیز سلام، وقت همگی بخیرسلام دوست عزیز فکر نکنم اینجا کسی بتونه شما رو تو این مورد خاص راهنمایی کنه، اکثر بچه های اینجا کامپیوتری هستن، و حتی خودشون هم تو تخمین جایی که قراره قبول بشن مردد هستن، فقط میتونیم آرزو کنیم که از جایی که دوست دارید قبول شید |
RE: در انتظار نتایج نهایی - reza6966 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: منم امیدم به الزهرا :-(امیدت به خدا باشه |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومد مگه دانشگاه الزهرا بده؟ :-( از خدا پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه، منم امیدم به الزهرا :-( خانم نوشین چند ساعت نیست این قضیه الزهرا که داشت واسه خودش داستانی میشد داره ختم به خیر میشه، شما خواهشا چند روز دیگه دندون رو جیگر بذار تا انشالله نتایج بیاد، در ضمن خوب یا بد نتایج الان رو دیتابیس سنجش ثبته فقط منتشر نشده، پس هر چی شده شده! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - npour - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط:(27 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: یه سوال برام پیش اومد مگه دانشگاه الزهرا بده؟ :-( از خدا پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه، منم امیدم به الزهرا :-( |
در انتظار نتایج نهایی - mitra.gh - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
خوب هر کسی تو ذهنش یه بهترین انتخاب داره که امید داره براش اتفاق بیفته یکی الزهرا یکی هم .... خدا از دل هر کسی خبر داره خدایا دل همه رو شاد کن |
RE: در انتظار نتایج نهایی - abji22 - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من هنوز رو حرفم هستم که میخوام قبول نشم!!! اصن چرا انتخاب رشته کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدومتون منو اغفال کردید؟؟ بگید؟؟ ای خدااااااااااامسلما من نبودم گوش نگرفتی |