|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخهی قابل چاپ |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
@Asemaneabi به نظرم تا فردا یا پسفردا صبر کنید. چون محدودیت ۵ بار ویرایش وجود داره، یک دفعه دیگه لیست انتخابها رو نهایی کنید. |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - neda_Network - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
جالبه میگن آیتی رشته آسونیه و قبولیش راحت من که به غلط کردن(دور از جون همه)افتادم که آیتی خوندم هیچ رشته ای انقد مشکل که آیتی داره نداره اگه سنگم از آسمون بباره صاف میباره رو سر بچه های آیتی مجبورن رشته ای را بیارن که نه بلدن مدیریتش کنن نه بفهمن چی هست اصلا
|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - kiannn - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
دوستانی که تهرانن حتما فردا صبح اول وقت برن شریف و بعد برن سازمان سنجش.دیگه فرصتی نمونده. باید سازمان سنجش بدونه که با این کارش نتیجه زحمات خیلی ها رو از بین میبره. شهرستانی ها هم فردا صبح زنگ بزنن به سازمان سنجش و اعتراض کنن |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
بر اساس پارسال حد اقل بوعلی یا صنعتی شیراز رو می اوردم... اما حالا چی؟؟؟؟ حالا چی میشه؟؟ من چی میشم؟؟؟ |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
اگر دوستان اینجا اعلام کنند که فردا میان دانشگاه، من هم میام چون یکی دو نفری زیاد فایده نداره... ۱۰۰% رتبه من به این دانشگاه نمیرسه اما باز هم ۱۰۰% تأثیر در انتخاب رشته همه ما داره |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ
فردا قراره از تحصیلات تکمیلی پیگیر شیم؟ میخوام قرار دقیقو مشخص کنیم برای دوستانی که اولین باره میخوان بیان برا همین می پرسم. ساعت ۱۰ طبقه ۶ دانشکده کامپیوتر خوبه؟ |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. حداقلش اینه که ما تلاشمون رو باید بکنیم ! |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. من با رتبه ۱۳۲ بیام که بیرونم میکنن رسما میگن شما چی میگی؟؟؟؟؟ :دی |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: من با رتبه ۱۳۲ بیام که بیرونم میکنن ما هم که رفته بودیم کسی اونجا رتبمونو نپرسید. اگه براتون فرق میکنه اون ۱۷ نفر اضافه شن یا نه، بیاید. البته اومدنتون به شریف واسه فردا فرقی نداره. ولی واسه سنجش لازم مشه تعداد زیاد باشن. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. یعنی من که با رتبه ۱۵۵ رفتم انجا پس چی؟؟!!!! :دی بابا اصلن ربطی نداره این اتفاق تو کل قبولیا تاثیر میذاره نه اینکه فقط یه تعداد نفرات اول |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
اولا کسی از شما رتبتون رو نمی پرسه دوما امروزهم نصف دوستانی که اومده بودن رتبشون به شریف نمی رسید ولی با حذف ١٧ نفر ظرفیت از شبکه دیگه امیدشون به دانشگاه های تهران هم از بین میرفت. اگر از من میشنوید شما هم تشریف بیارید. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:بابا شما ۱۵۵ آیتی هستی ما ۲۲۰!!!!!!!!!!!!!!!(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. ای بابا شما کجا و ما کجا؟؟؟؟ من از الان شروع کردم برای سال بعد... حالا باید بگم .. حالا چی میشه ؟؟ شما چی میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها.. ببخشید اگه من حرفی میزنم فقط برای روحیه دادن و شاد کردن فضا برای زدودن از میزان استرس و عصبانیت هست... من هم می ایم... پلاکارد هم بیاریم؟؟؟ |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:بابا شما ۱۵۵ آیتی هستی ما ۲۲۰!!!!!!!!!!!!!!!(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. من ۱۵۵ ای تی شما ۱۲۰ شبکه خیلی وضعیتمون با هم فرق نمیکنه..!!! در هر حالت جفتمون بیچاره ایم:دی تازه تا حدودی وضع شما خیلی بهتر از منه.. حالا شما رو نمدونم اما من دیگه سال بعدی ندارم باس برم خدمت شریف سربازی (
|
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
بچه هاااااااااا فهمیدم چی شده.... سازمان سنجش اومد خوند که من نوشتم نمیرم مالک اشتر چادر سرم کنم...حالا با خودش گفته چشمت کور برو همون مالک اشتر دلتم بخواد (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط:بابا شما ۱۵۵ آیتی هستی ما ۲۲۰!!!!!!!!!!!!!!!(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: دوستانی که تهران هستید لطف کنید فردا صبح بیاید شریف ساعت ١٠ ، فرقی نداره رتبتون چنده اگر این ١٧ نفر حذف شه حداقل ٢ دانشگاه عقب میوفتید از من گفتن بود. داداش شما که خودت شرلوک هلمزی... یه DETECT کن ببین قضیه از کجا آب میخوره |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Mohammad-A - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
کسی اونجا اصلاً نمیپرسه رتبه چنده... گیت هم میگه کجا کار داری و رفتی یه امضا بگیر... همین فردا ساعت ۱۰ اوکیه؟ |