انتخاب رشته - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب رشته - farshid - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ق.ظ
دوستان من it غیر انتفاعی و پیام نور مجاز شدم چرا نمیزاره مجازی رو هم انتخاب کنم؟ |
انتخاب رشته - setaiesh - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ
سلام من توی تمام گرایش های مهندسی کامپیوتر(معماری و هوش و نرم افزار و الگوریتم) مجاز شدم و البته رشته علوم کامپیوتر هم شرکت کرده بودم که اونم مجازم منتهی رتبه م زیاد جالب نشده حالا میخوام همه شو انتخاب کنم از طرفی نمی خوام شانس قبولی تهران رو از دست بدم ولی مثل این که با ۲تا رشته شرکت کردن هم فقط میشه ۱۰۰ تا انتخاب رشته کرد!!!!!! حالا من باید چی کارکنم؟ مجموع جاهایی که بخوام بزنم بیشتر از ۱۲۰ تاست!!!!!!!! چه کنم؟ لطفا به داد برسید فرصت انتخاب داره از دست میره |
RE: انتخاب رشته - **sara** - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: سلامبه نظر من اگر رتبه تون اون قدر خوب نیست که روزانه قبول بشین. ۲۰ تا روزانه رو نزنین یا ۲۰ انتخاب که می دونین قبول نمی شین (یا دوست ندارین قبول بشین و نمی شین) |
RE: انتخاب رشته - IT90 - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ق.ظ)farshid نوشته شده توسط: دوستان من it غیر انتفاعی و پیام نور مجاز شدمبرای انتخاب مجازی باید در رشته های غیر از غیر انتفاعی و پیام نور مجاز میشدید. (۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ق.ظ)IT90 نوشته شده توسط: بچهها شاهد تهران چجور دانشگاهیه؟؟ مثل مالک اشتر که نیست میگن مدرکش واسه اونور آب معتبر نیست!؟ بهتر از اصفهانو شیرازه؟من هم همین سوال رو دارم .تو این لینک که گذاشتم دانشگاه هارو رده بندی کرده،ولی خیلی عجیب. دانشگاه شاهد رواز دانشگاه سیستان و پیام نور و ازاد عقب زده.به نظر خود من شاهد به جز از اصفهان لز خیلی شهرستانها جلوست. چونکه هر چی نباشه تو تهران.!!! منم هم نظر با شما بودم ولی با این لیستی که دیدم دودل شدم! در مورد واحد گرمسار امیرکبیر چیزی میدونین؟؟ می ارزه بخاطر امیرکبیربودنش، بالاتر از اصفهانو شیراز زد؟ |
انتخاب رشته - setaiesh - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ
به نظرتون با رتبه پونصدو خورده ای رشته علوم کامپیوتر جایی میشه قبول شد؟ (۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: سلامبه نظر من اگر رتبه تون اون قدر خوب نیست که روزانه قبول بشین. ۲۰ تا روزانه رو نزنین یا ۲۰ انتخاب که می دونین قبول نمی شین (یا دوست ندارین قبول بشین و نمی شین) همین دیگه! تو حذف اینها موندم... یعنی روزانه شریف و تهران و امیرکبیر رو کلا حذف کنم؟ (مجازی و غیر انتفاعی شهرهای دور مثل زاهدان و مشهد رو حذف کردم. کارم درست بوده؟) |
RE: انتخاب رشته - **sara** - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: به نظرتون با رتبه پونصدو خورده ای رشته علوم کامپیوتر جایی میشه قبول شد؟ شرمنده... اطلاعی در مورد امار قبولی علوم کامپیوتر ندارم. بهتر دوستانی که علوم شرکت کردم راهنماییتون کنند. من خودم انتخاب هام بیشتر از ۱۰۰ تا شد، روزانه های تهران رو حذف کردم چون بود و نبودشون تاثیری نداره فقط اگر باشن فرم انتخاب رشته م قشنگتر می شه.... نمی دونم. من همه مجازیها و غیرانتفاعیها رو انتخاب کردم ولی اگر قبول بشم نمی رم کلاً من به کنکور سال دیگه فکر می کنم. ولی فکر می کنم رتبه شما خوب باشه شاید قبول بشید نمی دونم شرایط شما حساس تره. موفق باشید |
انتخاب رشته - yas67 - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
کسی اطلاع نداره آخرین رتبه قبولی تو گرایش معماری کامپیوتر برای امیرکبیر چنده؟ چه دانشگاه هایی تو این گرایش خوبن؟ |
RE: انتخاب رشته - mary_5631 - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۴ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: میخوام تایید کنم دوستان یه سوال داشتم: تا جایی که من میدونم در یک سطحند تازه من از بعضیا شنیدم که اراک بهترم هست. |
انتخاب رشته - elhamath - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سلام شنیده بودم دوستام میگفتن پارسال امکانش بود که اگه جایی غیر روزانه قبول شی میشه تکمیل ظرفیت شرکت کنی مثلا اگه پیام نور قبول شدی، تو تکمیل ظرفیت شبانه قبول شی میتونی بری شبانه درسته؟ یا اینکه در صورت قبول نشدن میشه تکمیل ظرفیت شرکت کرد؟ تو یه پستی آقای موج گفتن نمیشه، شک کردم |
انتخاب رشته - latifi - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
salam, na hata dar surate ghabuli dar payame noor ham mitunid tu takmile zarfiat sherkat konid |
RE: انتخاب رشته - farshid - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط: من فایل پی دی اف انتخاب رشته موسسه مهستان رو دیدم. کلی ناامید شدم. با ۱۲۰۰ نرم افزار مجازی هم قبول نشده. من ۹۷۰ نرم افزار شدم و ۷۶۰ الگوریتم . هوش ۱۵۰۰ شدم. فکر می کردم حداقل مجازی رو بیارم. رتبه پیام نورم ۳۰۰ و خورده ای شده. نیم امیدی هم به پیام نور داشتم. الان دیگه فکر می کنم هیچ جا قبول نمی شم. کسی می دونه سالهای قبل با حدکثر چه رتبه ای پیام نور تهران، ری، و مجازی شهید بهشتی رو قبول شدن؟ اون فایل PDF بیخوده درگیر اون فایله نشو آدم به امید زندست |
RE: انتخاب رشته - موج - ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط:(19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ)yadegar1363 نوشته شده توسط: من فایل پی دی اف انتخاب رشته موسسه مهستان رو دیدم. کلی ناامید شدم. با ۱۲۰۰ نرم افزار مجازی هم قبول نشده. من ۹۷۰ نرم افزار شدم و ۷۶۰ الگوریتم . هوش ۱۵۰۰ شدم. فکر می کردم حداقل مجازی رو بیارم. رتبه پیام نورم ۳۰۰ و خورده ای شده. نیم امیدی هم به پیام نور داشتم. الان دیگه فکر می کنم هیچ جا قبول نمی شم. کسی می دونه سالهای قبل با حدکثر چه رتبه ای پیام نور تهران، ری، و مجازی شهید بهشتی رو قبول شدن؟ اون فایل بی خود باشه یا نه دردی از شما دوا نمیکنه نیازی هم به ارسال این پست توی این زمان نبود دوست عزیز |
انتخاب رشته - farshid - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آقا این چند برابر ظرفیتا که امروز اعلام شده یعنی چی؟ من دوتا دانشگا ه مجازی برام زده که برم برای مصاحبه نه تاریخ هست نه چیزی ممکنه بگین اینا چی هستن؟ کدهای ۷۶۸۹ و ۷۶۹۰ برام زده شهید بهشتی و فردوسی مشهد |
RE: انتخاب رشته - موج - ۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: آقا این چند برابر ظرفیتا که امروز اعلام شده یعنی چی؟ راستش خیلی بد نوشته ولی اون چیزی که بنده متوجه میشم اینه که شما این کدها رو مجاز شدی و میتونی مصاحبه شرکت کنی برای تاریخ مصاحبه یا باید به سایت دانشگاههای مربوطه مراجعه کنی یا اطلاعیه سنجش در آینده مبنی بر محل و زمان مصاحبه خواهد اومد |
RE: انتخاب رشته - farshid - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: آقا این چند برابر ظرفیتا که امروز اعلام شده یعنی چی؟ ممنون بله اطلاعیه سنجش الان اومد |