کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور(نظرات از سال ۹۰ تا۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ
فرق نمی کند هر کس رفته کلاس با این ۲ تا اساتید داشته |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - reyhaneh64 - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: کسی مهندس زاهدی سرشت(نصیر) رو میشناسه؟ به نظرم این درسو کلاس نرین سنجش تکمیلی چند تا مجموعه آموزشی محاسبات داره یا همین استاد هزینش هم پارسال ۱۵ تومن بود و برای محاسبات کفایت میکنه |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
بچهها کسی نرم افزارmaximum نارسیس استفاده رده است برای زبان هست؟؟؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
بچهها کسی نرم افزارmaximum نارسیس استفاده رده است برای زبان هست؟؟؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 02 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ
موسسه نصیر استاد جدید نظریه زبانها و ماشینها دکتر صادق زاده |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - Majid gh - 05 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: کاربر Majid gh آیا مهندس یوسفی کنکوری یا ازروی کتاب درس می داد که شما راضی نبودین؟؟ بینین مهندس یوسفی خیلی خوب بود قبلا اما الان واقعا میپیچونه و تماما از روی کتاباش درس میده بخدا تو مشهد از کلاس ۷۰ نفری گسسته ۶۰ نفر ناراضی بودن از کلاس معماری ایشون که ختم معماری هستن هم همه ناراضی بودن من در زمان کاردانی به کارشناسی قبولیمو مدیون آقای یوسفی هستم ولی در ارشد سر کلاسای ایشون پولارو ریختم بیرون |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - SarahArshad - 05 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: موسسه نصیر استاد جدید نظریه زبانها و ماشینها دکتر صادق زادهایشون استاد ما بودند .با تمام احترامی که برای ایشون قائلم اما می تونم بگم که قدرت بیان ایشون بسیار بد هست. اخلاق استاد بسیار خوب هستش اما قدرت انتقال نه! در ضمن اینقدر مطلب رو سخت میگن و میپیچونن که اصلا نمی فهمی چی میگه. البته این تجربه ماله چند سال قبل هستش ولی معمولا روش تدریس تغییر نمی کنه .ما آزاد بودیم اما بچه های پیام نور راضی بودن از ایشون .اما به نظر من دلیل رضایتشون خوب وکامل خوندن خود دانشجو های پیام نور بودش وشاید از بس استاد نداشتن دکتر بودن ایشون خیلی بود برای دانشجوهای اون واحد خاص .اما اگه من باشم پولم رو هدر نمیدم. |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - msdsepideh - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ
سلام . من خیلی تعجب کردم از نظری که majid راجع به اقای یوسفی گفته بود. من خودم دانشجوی ایشون در موسسه دی سیستم مشهد بودم و کلاسهای گسسته معماری ساختمان داده رو با ایشون رفتم رتبه امسال من ۷۲ شد و صددرصد اگر کلاسهای ایشون نبود به هیچ وجه موفق نمیشدم. یادم هست ایشون چقدر سرکلاس حرص می خوردند چون بعضی از دانشجوها دو دو تا رو هم بلد نبودند . من هر چه اموختم از ایشون بود . تنها اشکال کلاس مشهد شلوغی و نبود نور کافی در کلاس بود که این به موسسه برمی گرده. به نظر من خود دانشجو می تونه از بهترین استاد بهترین استفاده رو ببره یا اینکه به قول دوستمون پولش رو هدر بده . |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ق.ظ
من هم تعریف دکتر اجلالی را خیلی شنیدم و حتی رتبه ۱ امسال با ایشان کلاس داشته بود واز دکتر اجلالی تشکر کرد. |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - msdsepideh - 06 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ
من هم تعریف دکتر اجلالی رو شنیدم ولی در مورد رتبه ۱ که البته رتبه ۱ سخت افزار بودن ایشون از همه تشکر کردن در واقع از همه موسسات پول گرفتند و تبلیغ کردند براشون . حتما تبلیغ مدرسان شریف رو دیدین. |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - ahmadi_development - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ)msdsepideh نوشته شده توسط: من هم تعریف دکتر اجلالی رو شنیدم ولی در مورد رتبه ۱ که البته رتبه ۱ سخت افزار بودن ایشون از همه تشکر کردن در واقع از همه موسسات پول گرفتند و تبلیغ کردند براشون . حتما تبلیغ مدرسان شریف رو دیدین.دوست عزیز کمی با احتیاطتر در مورد دیگران صحبت کنید شاید واقعیت این طوری نباشه که اطلاع دارید |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - Majid gh - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ق.ظ)msdsepideh نوشته شده توسط: سلام . من خیلی تعجب کردم از نظری که majid راجع به اقای یوسفی گفته بود. من خودم دانشجوی ایشون در موسسه دی سیستم مشهد بودم و کلاسهای گسسته معماری ساختمان داده رو با ایشون رفتم رتبه امسال من ۷۲ شد و صددرصد اگر کلاسهای ایشون نبود به هیچ وجه موفق نمیشدم. یادم هست ایشون چقدر سرکلاس حرص می خوردند چون بعضی از دانشجوها دو دو تا رو هم بلد نبودند . من هر چه اموختم از ایشون بود . تنها اشکال کلاس مشهد شلوغی و نبود نور کافی در کلاس بود که این به موسسه برمی گرده. به نظر من خود دانشجو می تونه از بهترین استاد بهترین استفاده رو ببره یا اینکه به قول دوستمون پولش رو هدر بده . من خدا وکیلی چیزیرو که از بچهها شنیدم دارم میگم چون خودم پایه ریاضیم ضعیفه گفتم این حرففو به شما دوست عزیز هم تبریک عرض میکنم بابت رتبه خوبتون ولی من نظرم و گفتم به نظر من استاد یعنی دکتر حقیقت |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - kashir - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ق.ظ)msdsepideh نوشته شده توسط: من هم تعریف دکتر اجلالی رو شنیدم ولی در مورد رتبه ۱ که البته رتبه ۱ سخت افزار بودن ایشون از همه تشکر کردن در واقع از همه موسسات پول گرفتند و تبلیغ کردند براشون. حتما تبلیغ مدرسان شریف رو دیدین.شاید حرفتون درست باشه، منم وقتی دیدم چنین فکری کردی. من حس میکنم بیشتر کلاسهای نصیرو شرکت کرده و چند درسو مدرسان رفتن خیلیها واسه اینکه کلاسهاشون جمع و جورتر باشه چندتا موسسه ثبت نام میکنن |
RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - karimi - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
اقای کارگهی که دیگه نظریه زبان های نصیر رو تدریس نمی کنن دیگه کجاها هستن؟ |
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری - aryaee - 06 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
دوست عزیز همه اساتید نصیر در این موسسه تدریس می کنن. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |