تالار گفتمان مانشت
مانشت ۴ از امروز - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
مانشت ۴ از امروز - crevice - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ

سلام یک ایراد هم در نمایش نتایج نظرسنجی هست.
ممنون از زحمتی که می کشید جناب دکتر تنهایی عزیز.Smile
نمونه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  سلام یک ایراد هم در نمایش نتایج نظرسنجی هست.
کل شیوه نمایش نظر سنجی عوض شد Big Grin

مانشت ۴ از امروز - mahdi20 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ

عجیبه روی پی سی خونه ظاهر مانشت واقعا قابل تحمل نیست و خسته کنندس ولی روی لپ تاپ عالیه ، چندین بار هم کش مرورگر و کوکی ها را پاکیدم ولی درست بشو نیست !!!

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ)mahdi20 نوشته شده توسط:  عجیبه روی پی سی خونه ظاهر مانشت واقعا قابل تحمل نیست و خسته کنندس ولی روی لپ تاپ عالیه ، چندین بار هم کش مرورگر و کوکی ها را پاکیدم ولی درست بشو نیست !!!
دقیقا این نکته برای من هم هست. من دو روز پیش فهمیدم مشکل دوستان چیه. خیلی از مانیتور‌های دوستان کالیبره نیست و از اونجا که رنگ‌هایی که ما استفاده می‌کنیم خیلی به سفید نزدیکه و یا دارای آلفا هستند دچار مشکل می‌شن دوستان. پیشنهاد من تغییر دادن طیف رنگی به یه طیف مناسب و یا کالیبره کردن مانیتور هست.

مانشت ۴ از امروز - bargozideh - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ

آقای دکتر میگم این نظر سنجی که شکلش رو عوض کردید عالی شده فقط وقتی متن سفید رو پس زمینه سفید میفته خونده نمیشه
به نظرم اون متنی که داخل میله های نظر سنجی هست رو سیاه کنید یا یه رنگ دیگه سفید نباشه بهتره

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط:  به نظرم اون متنی که داخل میله های نظر سنجی هست رو سیاه کنید یا یه رنگ دیگه سفید نباشه بهتره
متن مشکی هست ولی باید F5 کنید Big Grin

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ

تمامی کاربران به دلیل تغییر کوکی‌های سایت logout شدند. متاسفانه مجبور شدیم این کار رو انجام بدیم.

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ

امروز داشتم مانشت رو توی ویندوز چک می‌کردم. همین‌طوری سایت google play رو هم چک کردم. نکته تعجب آور تکرار مشکلات فونت مانشت در این سایت بزرگ بود. من کم‌کم دارم به نصب بودن کارت گرافیک و رندر شدن فونت‌ها توی ویندوز شک می‌کنم. در سیستم‌های مختلف ویندوز رفتار فونت‌ها متفاوت هست!!

مانشت ۴ از امروز - bargozideh - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ

سلام
آقای دکتر تو بخش هایی که به شکل زیر در اومده اون ستاره زیر مثبت و منفی کار نمیکنه! یعنی روش کلیک که میکنم هیچی نمیشه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

البته نمیدونم اصلا واسه چی هست اون ستاره( شاید عین سایت stackoverflow مربوط به علاقه مندی ها باشه)
کروم ۲۹/۰/۱۵۴۷/۵۷ m

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط:  آقای دکتر تو بخش هایی که به شکل زیر در اومده اون ستاره زیر مثبت و منفی کار نمیکنه! یعنی روش کلیک که میکنم هیچی نمیشه

مربوط به علاقه‌مندی هست. هنوز کدش اضافه نشده.

مانشت ۴ از امروز - Pegasus - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ

آقای دکتر هدر زیبا شده و لوگوی مانشت هم به نظر من خیلی خیلی زیبا شده و اون چهار پر به نشانه ۴ ساله شدن مانشت عزیز.
خسته نباشید.

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:  آقای دکتر هدر زیبا شده و لوگوی مانشت هم به نظر من خیلی خیلی زیبا شده و اون چهار پر به نشانه ۴ ساله شدن مانشت عزیز.

۴ برگ کتاب Big Grin به نشانه علمی بودن سایت و ۴ ساله بودنش طراحی شده.

مانشت ۴ از امروز - atenaa - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ

هدر سایت خیلی زیبا شده ممنون از زحمتتاتون خدا قوت

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ

قالب شکیل ایمیل مانشت تکمیل شد. از این به بعد ایمیل های مانشت در این قالب ارسال خواهد شد.
بوکمارک سوالات درست شد.
طراحی بخش سوال و جواب کامل شده الان. لطفا کاربران به شیوه پاسخ دهی به سوالات توجه کنند.
برخی مشکلات نظر توی سایت اصلی رفع شده.
مشکلات بخش مدیریت کاربران حل شده.
چند تا باگ مربوط به برخی از اکانت ها حل شده.
مشکلات فراموشی رمز و ثبت نام به صورت کامل حل شده.
مشکل نبود آیکون در ارسال های خصوصی رفع شده.

مانشت ۴ از امروز - admin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ب.ظ

مشکل اتصال به DropBox حل شده. تمامی الصاقات کاربران در مکانی امن ذخیره شده است.
از کاربران خواهش دارم در صورت امکان از فایلهای با اسامی فارسی جهت الصاق استفاده نکنند. متاسفانه مشکلات فراوانی ایجاد میکنه. در صورت استفاده از این نوع فایلها اسم فایل به یه اسم دیگه تغییر داده می شه و ممکنه فایلشون از سیستم حذف بشه.
از مجموع ۱۰ هزار الصاق انجمن ۵ تاش رو مجبور به حذف شدیم.