کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
کلید سازمان سنجش - morelo - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ
دوستان با تخمین مدرسان شریف درصدای ما رو بزنید ممنون میشم گرایش ۳ را حتماً بذارید: زبان: ۲۴/۴۵ ریاصی: ۲۳/۳۴ مشترک: ۲۸/۸۹ تخصصی نرم: ۳۶/۶۷ |
RE: کلید سازمان سنجش - khoofi66 - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آفاق خانوم رتبه من رو هم میتونید تخمین بزنید؟ زبان: ۴۰ مشترک: ۳۳/۳۳ ریاضی: ۲۰ نرم افزار: ۳۵ |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: سلام به دوستانگرایش ۱: ۱۲۰ گرایش ۳: ۴۴۷ گرایش ۴: ۲۴۳ تبریک (۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: دوستان با تخمین مدرسان شریف درصدای ما رو بزنید ممنون میشمگرایش ۱: ۱۰۵ گرایش ۳: ۵۰۷ گرایش ۴: ۳۰۸ (۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ)khoofi66 نوشته شده توسط: آفاق خانوم رتبه من رو هم میتونید تخمین بزنید؟ گرایش ۱: ۶۸ گرایش ۳: ۳۶۶ گرایش ۴: ۲۲۸ تبریک (۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ)mehdi_matrix نوشته شده توسط: با این کلیدایی که اینا دادن(مخصوصا ۵۱و۵۳ مشترک و ۳۷ تخصصی!) تخصصی نرم افزار ؟؟ گرایش ۱: ۲۱۹ گرایش ۳: ۸۶۴ گرایش ۴: ۴۹۸ |
RE: کلید سازمان سنجش - khoofi66 - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ)khoofi66 نوشته شده توسط: آفاق خانوم رتبه من رو هم میتونید تخمین بزنید؟ ۳۶۶ که خیلی افتضاحه فکر کنم باید بذارم برای سال بعد.. از لطفتون خیلی خیلی ممنونم. |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۱۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دوستان( به خصوص آقای موج )درصدای من اینا شد:گرایش ۱: ۴۸ گرایش ۲: ۴۸۶ گرایش ۳: ۲۰۵ گرایش ۴: ۱۱۲ تبریک |
کلید سازمان سنجش - morelo - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ
ناامید شدیم با تخمین مدرسان شریف! بعید میدونم تخمیناش درست باشه! اقلاً نسبت به سالهای قبل! مثلاً khoofi66 میانگینش ۳۱/۴۸ با احتساب ضرایب که سال قبل میشد ۱۵۰ تا ۲۰۰ . |
کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ
انشاالله که همینطور که میگین باشه چون من هم از تخمین رتبه خودم جا خوردم! ۷۵۳ هوش! |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ب.ظ
بچه کجا رتبتون رو تخمین میزنید؟ چه سایتی یا ..؟؟ |
RE: کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: بچه کجا رتبتون رو تخمین میزنید؟ چه سایتی یا ..؟؟ سایت مدرسان شریف ولی یوزر پسورد میخواد من یه یوزر دارم که یک بار دیگه میتونم باهاش وارد شم شب میام اگه کسی خواست درصداشو بگذاره تا تخمین بزنم ولی میگم دقیق نیست. محض سرگرمیه |
کلید سازمان سنجش - shahryar - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ
آفاق جان زحمت مال منو می کشی؟ زبان:۴۰ ریاضی:۵۵ مشترک ۴۲ هوش ۲۸ معدل ۱۵ |
کلید سازمان سنجش - mehrline - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ
لطف کنید واسه منم حساب کنید- ممنونتون میشم |
RE: کلید سازمان سنجش - shahryar - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ)mehrline نوشته شده توسط: لطف کنید واسه منم حساب کنید- ممنونتون میشمچی رو حساب کنه؟! شما که درصداتو نذاشتی! |
RE: کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۲۷ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: آفاق جان زحمت مال منو می کشی؟ از شما حساب کردن نداره!!! رتبه تون قطعا زیر ۶۰ تبریک |
کلید سازمان سنجش - hatami - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۰۸ ب.ظ
بچهها رتبتون از این که مدرسان میگه بهتر میشه خیالتون راحت یکی از بچهها پارسال رتبه اش این بود زبان: ۲۰ ریاضی: ۴۳ مشترک: ۴۰ تخصصی نرم: ۲۰ رتبه ۹۱ امسال که تازه ریاضی و تخصصی و مشترک از پارسال سختتر بوده . من هنوز کسی را ندیدم که امسال بالای ۴۵ مشترک زده باشه |
RE: کلید سازمان سنجش - khoofi66 - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۰۷ ب.ظ
دوستان قسمت اعتراض به سوالات و کلیدهای سنجش فعال شد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |