|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: واااای نه خیلی کوچولو هستن گناه داره!!!!!!!!!!! ولی در مورد مقاطع دیگه هم نظرم با شما به خصوص تینیجرااااا که فاجعن ! یعنی تحملشون واسه ۱ دقیقه هم سخته! من موندم زمان ما، ماهم همین طوری بودیم یا این نسل جدید این طورین! خدایی آدم قووورت میدن
این پسر بچه ها هستن غدن، اینارو انقدر حال میده بزنی، چون غد هستن گریه نمیکنن. یعنی میشه یه دل سیر زدشون. خیلی حال میده. هی با مشت بزنی تو شکمشون. گوششون رو سه دور بچیچونی. دستشونو یه زور بکنی تو دماغشون بعد بکنی تو چشمشون. خیلی حال میده یعنی
واااااااااااای این احتمالا اثرات شریف نیس؟ Huhیا شما اگه از قبل انقدر مهربون بودی چرا روت اثر نکرده مهربونتر شی!!!! من خودم یه خواهرزاده دارم امسال میره مدرسه یعنی اگه معلمش این طوری بووووووووود
ولی خدایی خودمم دلم خواسته یه چند باری گوشش بپیچونمحیف که خالماز بس خرابکارن این پسربچه ها اصلا هرچی برسه دستشون به دقیقه دووم نمیاره!!!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: واااااااااااای این احتمالا اثرات شریف نیس؟ Huhیا شما اگه از قبل انقدر مهربون بودی چرا روت اثر نکرده مهربونتر شی!!!! من خودم یه خواهرزاده دارم امسال میره مدرسه یعنی اگه معلمش این طوری بووووووووود
ولی خدایی خودمم دلم خواسته یه چند باری گوشش بپیچونمحیف که خالماز بس خرابکارن این پسربچه ها اصلا هرچی برسه دستشون به دقیقه دووم نمیاره!!!!!!!!
اینو باید گوششون بگیرن بپیچونن تا قرمز بشه جیغ و دادش بره هوا. انقدر گوشش با نمک میشه. بعد که قرمز شد میگی خاله بیا ببینیم گوشتو. بعد در همون حال که قرمزه یه بار دیگه میپیچونید تا قشنگ دردش بگیره. تضمینیه این روش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: واااااااااااای این احتمالا اثرات شریف نیس؟ Huhیا شما اگه از قبل انقدر مهربون بودی چرا روت اثر نکرده مهربونتر شی!!!! من خودم یه خواهرزاده دارم امسال میره مدرسه یعنی اگه معلمش این طوری بووووووووود
اینو باید گوششون بگیرن بپیچونن تا قرمز بشه جیغ و دادش بره هوا. انقدر گوشش با نمک میشه. بعد که قرمز شد میگی خاله بیا ببینیم گوشتو. بعد در همون حال که قرمزه یه بار دیگه میپیچونید تا قشنگ دردش بگیره. تضمینیه این روش
طغرل کی یادشه :خدایا توبه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: یعنی بایرن لوله بود حیف که دروازه بانشون نویره!
روزوشبتون فوتبالها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: طغرل کی یادشه :خدایا توبه
یه کار دیگه هم بهتون یاد بدم، این رو بزرگا هم جواب میده. دیدید بچه ها یه جاشون که زخم میشه میان نشون میدن. وقتی بجه اومد نشون بده محکم میزنید روی زخمه تا جیغ و دادش بلند بشه. خیلی حال میده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: طغرل کی یادشه :خدایا توبه
یه کار دیگه هم بهتون یاد بدم، این رو بزرگا هم جواب میده. دیدید بچه ها یه جاشون که زخم میشه میان نشون میدن. وقتی بجه اومد نشون بده محکم میزنید روی زخمه تا جیغ و دادش بلند بشه. خیلی حال میده.
خوب اون جوری که پدر ومار بچه با بیل و کلنگ میفتن دنبالم! از همه بدتر مادربزرگش( مامانم) هیییی داغم تازه شد روزی چند بار اعلام می کنن که من نومو از بچه هام بیشتر دوس دارم یعنی من الان برم معتادشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ
اقا نوه هسته بادومه. نشنیدید تا حالا؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اقا نوه هسته بادومه. نشنیدید تا حالا؟
چراا اتفاقا از بس شنیدم که دیگه شده ملکه ذهنم!!! هی خدابیامرزه همه پدربزرگ مادربزرگاتون ! من یه بابابزرگ داشتم عاشقش بودم خیلیییییی دلم براش یه هویی تنگ شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: نه! مگه میشه ماهام ثبت نام کنیم؟؟؟ من یه زمانی دوست داشتم معلم کلاس اولیا بشم! عاشقشنوم با اون دندونای افتادشون!
اره میشههه ۵۰۰۰نفر میخوان
وای منم عاشق این بودم وهستم معلم دبستانیا بشمممم.
منم عاشق اینم معلم ورزش بشم (با حفظ سمت مهندسی)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)kora نوشته شده توسط: واااای نه خیلی کوچولو هستن گناه داره!!!!!!!!!!! ولی در مورد مقاطع دیگه هم نظرم با شما به خصوص تینیجرااااا که فاجعن ! یعنی تحملشون واسه ۱ دقیقه هم سخته! من موندم زمان ما، ماهم همین طوری بودیم یا این نسل جدید این طورین! خدایی آدم قووورت میدن
این پسر بچه ها هستن غدن، اینارو انقدر حال میده بزنی، چون غد هستن گریه نمیکنن. یعنی میشه یه دل سیر زدشون. خیلی حال میده. هی با مشت بزنی تو شکمشون. گوششون رو سه دور بچیچونی. دستشونو یه زور بکنی تو دماغشون بعد بکنی تو چشمشون. خیلی حال میده یعنی
آفااااااااااااااااااااااااااااق ؟
سارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اون پنجه بکس و لانچیکو صحبت میکردید یه موقعی
فک کنم لازم بشه
اعصاب نداره ها
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: آفااااااااااااااااااااااااااااق ؟
سارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اون پنجه بکس و لانچیکو صحبت میکردید یه موقعی
فک کنم لازم بشه
اعصاب نداره ها
بابا اینا روش های تربیتی نرمه. نگفتم که یه جور بزنید تو سرش که سرش بشکنه. گفتم؟ نگفتم که با سیخ کباب داغش کنید. گفتم؟ بابا منم انسانم، روح دارم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بابا منم انسانم، روح دارم.
ربات منظورتون بود؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ
فعالیت من خیلی زیاد شده، مخصوصا دو روز اخیر. سعی می کنم کمتر بیام.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فعالیت من خیلی زیاد شده، مخصوصا دو روز اخیر. سعی می کنم کمتر بیام.
دیشبم همینجا همین رو گفتینا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فعالیت من خیلی زیاد شده، مخصوصا دو روز اخیر. سعی می کنم کمتر بیام.
دیشبم همینجا همین رو گفتینا
بله اما بعدش به دلیلی انجامش ندادم. تازه دیشبم نبود قبلش بود.
|