زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
به من نه مدرک موقت دادن نه ریز نمرات،گفتن نمیدیم زورمون زیاده حالا من با گواهی نظام وظیفه برم ثبت نام می کنند؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)khashayar2 نوشته شده توسط: به من نه مدرک موقت دادن نه ریز نمرات،گفتن نمیدیم زورمون زیاده حالا من با گواهی نظام وظیفه برم ثبت نام می کنند؟ باید مدرک موقت لابد داشته باشی بنده خداها از کجا بدونن شما لیسانس گرفتی مدرک موقت لازمه ریز نمراتو بهتون نامه میدن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
با دزد این طور رفتار نمیکنن که با مشمولین سربازی رفتار میکنن به ما یک برگه ای دادن که فلانی این قدر واحد پاس کرده و یک برگه ریز نمره دادن که حتی مهر هم نداره یک امضا پوکیده روش هست نه ریز نمره ای نه برگه ای هیچی میگه نمیدیم به مشمولین |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marmar_khanoom - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: سلام دوستان این اطلاعیه ای هست که علوم تحقیقات قزوین تو سایتش زده. ولی شبکه جزء این رشته ها نیست. شاید میخوان ورودی جدیدها رو بفرستن باراجین وگرنه این ترم که واسه بچه های شبکه درس ارائه دادن در خصوص انتقال رشته های فوق به مجتمع شهید عباسپور ( باراجین ) باطلاع دانشجویان گرامی می رساند که رشته های ذیل به مجتمع شهید عباسپور ( باراجین ) منتقل گردید لذا جهت کلیه امور( آموزشی ، مالی ، .... ) به مجتمع شهید عباسپور مراجعه فرمایید . *** حسابداری **علوم اقتصادی ** مهندسی صنایع – صنایع **مهندسی صنایع – مدیریت سیستم و بهره وری **مدیریت اجرائی ** مدیریت بازرگانی **آموزش زبان انگلیسی **مهندسی شیمی – صنایع غذائی **ریاضی (۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:دوست عزیز منظورت از نقد اینه که نمیشه با کارت پرداخت کنیم؟ حتما باید پول نقد بدیم؟ خوابگاه تو همون دانشگاه باراجینه. شهریه رو با کارت میتونی پرداخت کنی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - honey4 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
سلام. کسایی که دانشگاه روزانه بودن که دیر دانشنامه بهشون میدن. یعنی تا اون موقع سفته ها رو پس نمیدن؟ مدرک ارشد نمیدن بدون دانشنامه؟؟!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hosseintapesh - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ق.ظ
کسی نمیدونه دانشگاه آزاد بازم تکمیل ظرفیت میذاره یا نه؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mahsa.ss - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ
بچه ها شهریه ثایت رونقد باید بدیم شهریه متغییررو کی باید بدیم؟ ازکی هم وام میدن؟ومبلغش چقدر؟ لطفا جواب سوالام یکی بددددددددددددددده |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bestgirlll - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط: بچه ها شهریه ثایت رونقد باید بدیم شهریه متغییررو کی باید بدیم؟ تا قبل امتحانات ترم باید بدی که نمرتو بتونی ببینی |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - slx12345677 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: با دزد این طور رفتار نمیکنن که با مشمولین سربازی رفتار میکنناون ریز نمره رو باید دست بگیری خودت ببری دبیرخونه دانشگاه کارشناسیتون یه مهر بزنه. اگه اینا که برای دانشجو جماعت کار نمیکنن متاسفانه (۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: دوستانی که مدرک موقت دارندیعنی قوانین دانشگاه ها با هم فرق داره ؟ از من یک و نیم گرفتن. اسم ضمانتم نخواست گفت در وجه دانشگاه آزاد قزوین بزنم. بعدم گفت تا مدرکت بیاد این پیش ما میمونه. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m.mosallaei - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
دوستانی که دانشگاه قزوین رشته شبکه رفتن ثبت نام کردن چند تا سوال داشتم اگه امکان داشت جواب بدید ممنون میشم مهمه اول اینکه چه واحد هایی بهتون دادن سوال دوم اینکه زمان کلاسها رو خودتون انتخاب کردید یا اونها اجباری دادن و سوال سوم اینکه ریز نمرات رو هم بردید یا قرار شد بعدا بدید ممنون میشم اگه جواب بدید براتون آرزوی موفقیت دارم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
اقا ما هنوز ثبت نام نشدیم حداقل اواخر هفته اینده میشه ثبت نام کرد تا برگه لغو معافیت تحصیلی نظام وظیفه نباشه.اصلا محل ادم هم نمیزارن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مورتن - ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
زمان برگزاری جلسه توجیهی برای دانشجویان ارشد علوم تحقیقان تهران: ساعت ۱۰ صبح ۶ مهرماه در سالن علامه طباطبایی واقع در طبقه پنجم دانشکده علوم پایه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - virtual girl - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)m.mosallaei نوشته شده توسط: دوستانی که دانشگاه قزوین رشته شبکه رفتن ثبت نام کردن چند تا سوال داشتم اگه امکان داشت جواب بدید ممنون میشم مهمه ریز نمراتو من امروز از یونی قبلی ام گرفتم ولی تایید نشده ست .. یکی از دوستام رفته بود گفت اگه بریم باراجین باید یه تعهد بدیم که مدارکمون رو تا یه زمانی آماده میکنیم بعد دیگه چک نمیخاد .. من که چک نمیبرم حالا هرکاری میخان بکنن . تایم هامون رو منم استرس دارم چون شاغلم حالا باید فردا صحبت کنیم باهاشون خدا کنه راه بیان |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
من امروز برگه تعهد رو دیدم. هر چند که ثبت نام نشدم تو تعهد ن.شته که چک یا سفته به فلان مبلغ دادم باید چک ببری ی ا سفته بخری |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - honey4 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)honey4 نوشته شده توسط: سلام. کسایی که دانشگاه روزانه بودن که دیر دانشنامه بهشون میدن. یعنی تا اون موقع سفته ها رو پس نمیدن؟ مدرک ارشد نمیدن بدون دانشنامه؟؟!! کسی نمیدونه ؟؟؟ آخه من دانشگاه لیسانسم میگه مدرکو بهت نمیدیم! |