|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: شاید نشه جسمو انتقال داد ولی با این پرینتر سه بعدی ها میشه یه کارایی کرد
آقا یعنی چی!! باید بشه، اصن خیلی واجبه، مخصوصا برا شیرینی گرفتن از رتبه های خوب (استرس نداشته باش)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یعنی یه چیزی هست به نام رو! بایرن اگه مصدوم داره بازم بایرنه یووه چی داشت ؟
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
بابا خو یوه هم که کم تیمی نیستش
عجب هاااا
چند هفته مونده با پایان سری آ ، قهرمان شد
با ۱۵ اختلاف امتیاااااز صدره
دیشب راموس خوب بازی نکرد
کلا مدافعا دیشب خیلی سوتی دادن
از جمله اون پنالتی
ولی بازم میگم رئال یوه رو میزنه
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۵ ب.ظ)alirezaei نوشته شده توسط: آقا یعنی چی!! باید بشه، اصن خیلی واجبه، مخصوصا برا شیرینی گرفتن از رتبه های خوب (استرس نداشته باش)![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
متاسفانه کنکور جالب نشد واسم.
ولی در هر صورت ما در خدمتیم.
;-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: اصن فوتبال ایتالیا و قهرمانش رو زیاد جدی نگیرین همون اختلاف امتیاز بیشتر از اینکه نشون بده یووه قوی هست نشون میده بقیه مالی نیستن! یووه الان هر سال داره قهرمان میشه ولی جلو تیمای بزرگ هیچی! بوفون با اون همه سابقه بازی تو یووه هنوز قهرمان CL باهاش نشده! دیگه خودش گویایی همه چیز هست.
ولی بازم احتمالا این رئاله که حذفه! فینال بارسا و یووه بازیه قشنگی میشه!
فقط یه بارسایی میتونه همچین استدلالها بکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Avril89 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ ب.ظ
برادر بارســـــــــــا همچنان جلوی قومو خویش رئال وایسا ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ایشالا عذاب ایمان نیوردنتونو ببینید چقدر گفتیم ایمان بیارید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
گاهی ......
دلت " به راه " نیست !!!!
ولی سر به راهی.....
خودت را میزنی " به آن راه " و میروی ......
و همه,
چه خوش باورانه فکر میکنند ...
که تو
" روبراهی " ...........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ
بساطی شد این نام کاربری
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bahar_HS - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من برگشتم به وضع سابقم.
مبارک باشه!![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: خودت معرفی کن یه کلاس خصوصی هم تو همین مانشت بزار بیام پیشت دوره ببینیم خیلی خلاقانه بود خدایی تو اون شلوغ پلوغی من موندم چجور حواسش جمع بوده بره اسم کاربر بلک بگیره!!!!!!!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
و همین طور بگه چطور اینکار رو کرده؟؟؟؟![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
یکی منو روشن کنه!![Idea Idea](images/smilies/lightbulb.gif) ![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
به محض اینکه آقای blackhalo1989 به وضعیت قبل برگشتند،کل کل های فوتبالی دوباره شروع شد! خوشم نمیاد!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
اخرین بار که فوتبال دیدم مسابقه ایران وآرژانتین بود وااااااااااااای از بس بهم استرس وارد شد قلب درد گرفتم مسی گل که زد ررفتم خوابیدم! با چه دردی!!! و بعد از آن توبه کردم حتی اگه جام جهانی بود فوتبال نبینم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ب.ظ
باید یاد بگیرم توقعمو توو خیلی از دوستیا کم کنم
همین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ ب.ظ
دوست واقعی فقط خداست!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ ب.ظ
مدیر تبسم با من دست بده!
از دیشب منتظرتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: دوست واقعی فقط خداست! ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
پس مامان و باباو خواهرا وداداشا چییی ?
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ
من الان اومدم وارد تالار مانشت بشم زده بود fusion گرامی خوش آمدید !!!!!!! بعد دوباره که زدم شد نام کاربری خودم چرا؟ چی شد؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
خواهراااااام داداشااااااااااام مانشت چه قاراشمییشی شدهههههههههه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: دوست واقعی فقط خداست! ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
پس مامان و باباو خواهرا وداداشا چییی ?
اونم چون خدا دوستمون داره همچین نعمتایی بهم عطا کرده
|