|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۹ ق.ظ
من اخرین بار سه شنبه ۸ اردی اومدم مانشت بعد اون بالا نوشته اخرین بازدید ۱۲ اردی ! نمیدونم مانشت اشتباه میکنه یا کسی شیطنت کرده!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۸ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: بعضی ها هم که ارشدشون رو هم گرفتند که دیگه نگوووووو!
اشاره به کاربر خاصیم نباشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ
آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی :
کی بود ؟
کجا رفت ؟
چرا بود و چرا نیست ؟
شهریار
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ
زهرا این چه عکسیه اخه )))
استرس نداشتم تا الان چون خراب کردم کنکورمو
متاسفانه این چند شب کابوسا شروع شدن!
توکلی خیلی بی رحمی خیلی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ
هپی باش آوا , من که خودم میدونم چه گندی زدم و ازین بابت استرس ندارم , ولی خب بقیه که نمیدونن من چه گندی زدم , ازون بابت حالا شاید استرس داشته باشم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
دیشب خاب دیدم ۲۵۷ شدم، اتفاقا خیلی هم راضی بودم چون فردوسی مشدو دوس دارم، بعد تا دیدم دوستم ۴۰ شده غصه م شد، اصلا هم حسودی نکردما
همه باهم دعا کنید من فردوسی بیارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ
زهرا با این عکسی که تو گذاشتی من فرقی بینتون نمیبینم پس دعا کن بدو تا یه هفته وقت هست
از همین تریبون اعلام میکنم وقتی فردوسی قبول شم برا همتون توو حرم نماز میخونم دعا کنید دعا کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ
وای دوباره یادم افتاد کنکور چه کردم! قلب درد گرفتم !!!!!!!!!!!! همش یه طرف اون ۱ سال که موندم خونه یه طرف ! و خداحافظی با رویای دانشگاه اولش تهران بود بعد دم کنکور گفتم حالا نشد تهران کلی دانشگاه خوب دیگه تو تهران هست ! کنکور دادم گفتم خدایاشهرستان شبانم شد راضی ام درصد که گرفتم خود ماشین حساب بهم گفت جمع کن بابا!!!!!! قیافه خانوادم یه طرف! دیگه هیچی هر شب با وجدانم گلاویز میشم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ
Kora توکلت الی الله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
ایه ی یاس نخون خواهر
خودش گفته ناامید نشیم، پس نباید بشیم
زهرا حل تمرینا با من، تقلب برا امتحانا با تو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
[attachment=18516] (15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
ایه ی یاس نخون خواهر
خودش گفته ناامید نشیم، پس نباید بشیم
خدایا خودت کمک کن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
از شهرم و خانوادم و راحتیاش گذشتم، یعنی فردوسی که جزو رنک بالایی هم نیست به من نمیرسه؟ خدایا یه صندلی همش یه صندلی برای من!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: مشکل اینجاس کارم بلد نیستم برم سر کار! اگه یه سال میرفتم کلاسی چیزی یاد می گرفتم الان انقدر دچار شکست روحی و عشقی و معنوی نمیشدم که!
من جدیدا با نام کاربری شما دچار مشکل شدم , چطوری خونده میشه؟ همون کبرا هست که "ب" ش افتاده؟ یا اسم جدیده؟ ترجمش چیه؟
نه ب نداره کرا هست فیلم ترن TRONرو دیدید! شخصیت دختر اسمش کرا هست ! غیر از اون یه انیمه دیگه هم هست که اسم مبارزش کرا است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ب.ظ
سوالات صندلی داغ بچه های مانشت! چند وقت زور میزنی ارشد قبول شی؟ در این راستا چند تا از خواستگاراتون رد کردی؟ هدفتون از کنکور بگید؟ شخصیت محبوبتون در دوران کنکور؟ احیانا توکلی تو کابوساتون حضور نداره! سوالات میتونید اضافه کنید! واقعا برای سنجش متاسفم که از من به عنوان طراح سوالات کنکور استفاده نکرد!
|