|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ ب.ظ
آلرژی به اسم کنکور پیدا کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alirezaei - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: همه تایپیکا از مواضعشون دور شدن :دی مثلا همین تایپیک بغلی اسمش نتایج کارشناسی ارشد...ولی وارد تایپیک که میشی نه تنها استرس نمیگیرم بلکه روحمان شاد می شود
خب اینا همون هایی هستن که بازی چی ماله چیه رو بلد نیستن![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
همونا که قاشقا رو میزارن جای چنگالا، کاسه ها رو جای بشقابا ، کتابا رو تو کشو لباسا و ... تقصیر خودشون نیست بلــــــد نیستن![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ
۷۰ تومن بدی ایران دکترا شبانه بخونی؟!
درکش نمیکنم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من اگه ۷۰ ملیون داشتم که میــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــ م
والا! میشه باهاش بیزینس راه انداخت اصلا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ
۷۰ میلیووووووون
خوب اونیکهد۷۰ میلیون داره احتمال زیاد نیازی به پول واسه کار نداره ولی بیشتر دنبال تحصیلات و پرستیژ اجتماعی و ... من شنیدن ماهی ۵ میلیون هیات علمی میدن خوب ۲ ساله برمیگرده ... ولی خیلییییییییی سخت واقعا باید حوصله داشت برای دکتری
ولی من خودم اگه همچین پولی داشتم اصلا زحمت دکتری خوندن نمیکشیدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
موضوع اینجاست. کسی که ۷۰ تومن داره چرا اپلای نمیکنه؟ یکم تلاش کنه فاندم میگیره. خب کسی که تصمیم میگیره توو مملکت خودش بمونه ۷۰ تومن دادن برا دکتراش تصمیم درستیه؟ و هزاران سوال دیگر پیش میاد!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ
ای کاش همه ۷۰ تومن داشتیم هرجور میخواستیم خرجش میکردیم یکی میموند یکی میرفت اصلا دنیایی بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: ای کاش همه ۷۰ تومن داشتیم هرجور میخواستیم خرجش میکردیم یکی میموند یکی میرفت اصلا دنیایی بود ![](https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
من ۳۰ تومن بسمه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kora - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ ب.ظ
راستی یه زمانی بستنی ۵۰ تومن بودهاااااا چه دورانی یخمک ۲۵ تومن خخخخخخخ شبیه جک میمونه امیدوارم به ارزوهاتون برسید چه با ۳۰ تومن چه بیشتر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۷ ب.ظ
اتفاقا دانشگاه توکیو خیلی خوبه بورسشم برا معدلای بالای ۱۶ یا ۱۷ هست ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
افاق جون اخه ۷۰ میده درسم باید بخونه دیگه، مگه دکترام الکیه اینجا؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۶ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: جدی؟ تو این یه مورد شانس آوردم پس! شرایط مقدماتیش رو میدونید؟ من هر وقت رفتم انجمن ApplyAbroad گیج شدم، انقدر که مطالبش زیاده! کلا از بچگی علاقه زیادی به توکیو داشتم!
اینو من از استادم شنیدم و تا رفتم پیگیر شدم با مشکل معدل برخورد کردم که اینجا نوشته. ددلاینشم پایین صفحه لینک داده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: اره بابا یه مدت که گند مدرکای دکترای آقا زاه ها دراومده بود یادت نیست خواهر ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) من دیگه حرفی ندارم :دی
به قول فیلمای ترکیه ای: خدا لعنتشون کنه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: ووووووووووووووی اینجو چه خبره!!!!؟؟؟؟؟؟؟
وااای وستا جون من الان این پستت رو دیدم. چقد پیشرفت داشتی تو دختر تو رایتینگ.
هم به تو هم به خودم و هم به معلممون افتخار می کنم. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
البته من هنوز تو فکر گسترش این لهجه و تبدیل اون به یه زبون و معرفیش به عنوان زبون رسمی مانشت هستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۶ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: فقط اینکه این بورس تحقیقاتی منظورش اینه که باید از طرف دانشگاه معرفی بشیم؟ کدوم طرف قراره هزینههاش رو تقبل کنه؟ فرضا الان یکی فارغ التحصیل شده خودش چی؟ فکر کنم بیشترین ملاک ارزشیابی اینا باید دانشگاه و مقالات و کنفرانسها باشه... ضمنا Deadline رو کجا نوشته؟ نتونستم پیدا کنم.
جواب سوالاتونو نمیدونم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shamim_70 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
آقا چی فک میکردیم چی شددددد؟؟!!!!!
جمله ی من بعد از امدن نتایج ارشد!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ
میبینم که کاربر @F@GH دوباره به صحنه برگشتن.
|