تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - davood_2016 - 01 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ق.ظ

من تا الان حدود ۳ ماه اینجا بودم ولی مانشت برایم من خیلی خوب بود و خواهد بود. از همه خیلی ممنونم. امیدوارم ۹۵ یک سال فوق العاده برای همه باشه. عیدیمون هم ایشالا ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت می گیریم Smile

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - karosaha - 01 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ

دوستان سال تازتون مبارک :دی
یه سوالی داشتم. کسی حدود درصدهایی که میتونه علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر رو بیاره میدونه؟ یکم راهنمایی کنید که بتونم برنامه ریزی کنم این یک ماه و نیم رو. ممنون

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bayanh - 01 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱ ب.ظ

با سلام خدمت همه دوستان هدفمند سال نو همگی مبارک باشهHeartHeartHeartHeart ایشاللا امسال هممون به نزدیکترین هدفمون که قبولی ارشده برسیم
و سال دیکه این موقعه ها ی ترم ارشدو پشت سر گذاشته باشیم...WinkWinkهمه ما ب جایی ک میخوایم میرسیم ب شرط اینکه به خدا توکل کنیم و به هدف و ب تلاشمون ایمان و باور قلبی داشته باشیم با ارزوی موفقیت برا هممون

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 01 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ

با عرض سلام به رفقا
سال نو رو به همتون تبریک میگم
امیدوارم توی سال جدید همراه با موفقیت هاتون باشه
دوستان همچنان دست از تلاش برندارید
این دو ماه رو همت مضاعف و تلاش مضاعف کنید که رستگاری مون توی همین دو ماهه
موفق و پیروز باشید

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - husen - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۰۸ ق.ظ

(۰۱ فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ب.ظ)karosaha نوشته شده توسط:  دوستان سال تازتون مبارک :دی
یه سوالی داشتم. کسی حدود درصدهایی که میتونه علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر رو بیاره میدونه؟ یکم راهنمایی کنید که بتونم برنامه ریزی کنم این یک ماه و نیم رو. ممنون

پارسال ۶۰ روزانه آورده بود.
۱۵/۶۵ زبان
۲۱/۷۱ دروس پایه
۲۹/۹۶ دروس تخصصی

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ

سلام کسی میتونه تو پیدا کردن انیمیشن های الگوریتم های درس هوش مصنوعی کمکی به من بکنه؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - morweb - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ

سلام سال نو مبارک
دوستان برید دنبال تخصص ..
درس و مشق اکادمیک بدرد نمی خوره
تخصص خوب مثل امنیت شبکه و شبکه دارمد زاشت ولی مدرک تحصیلی دارمد زا نیست
من بر می گشتم ده سال قبل کاردانی داشتم اون موقع کار می کردم نه تحصیل
زندگی از ادم پول میخاد نه تحصیل /تحصیل تا کاردانی و لیسانس خوبه.. بعد پول پول .. بعدش ارشد و دکتری

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RASPINA - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۱۷ ب.ظ

(۰۲ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)morweb نوشته شده توسط:  سلام سال نو مبارک
دوستان برید دنبال تخصص ..
درس و مشق اکادمیک بدرد نمی خوره
تخصص خوب مثل امنیت شبکه و شبکه دارمد زاشت ولی مدرک تحصیلی دارمد زا نیست
من بر می گشتم ده سال قبل کاردانی داشتم اون موقع کار می کردم نه تحصیل
زندگی از ادم پول میخاد نه تحصیل /تحصیل تا کاردانی و لیسانس خوبه.. بعد پول پول .. بعدش ارشد و دکتری

چشم ان شالله از ۱۸ اردیبهشت سراغ تخصص میرویم حالااین ۴۵-۶ روز را بخونیم Smile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - husen - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ ق.ظ

(۰۲ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ)kader نوشته شده توسط:  سلام کسی میتونه تو پیدا کردن انیمیشن های الگوریتم های درس هوش مصنوعی کمکی به من بکنه؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mehRUN - 05 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ب.ظ

سلام دوستان مانشتی
دلیل اینکه اینجا خلوته اینه که هممون نشستیم داریم تست های فراوان حل میکنیم Smile ربطی به عید دیدنی و بیرون رفتن و شمال ... اینا نداره Wink
در راستای همین اهداف والایی که داریم و از اونجا که مشاوران و رتبه برترها خیلی روی تست زدن در ماه آخر تاکید دارند ۶ مرحله آزمون اینترنتی مدرسان شریف سال ۱۳۹۳ آپلود کردم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

از دوستانی که آزمون های اینترنتی ۹۵ مدرسان دارند خواهش میکنم که آپلود کنند تا در دسترس قرار بگیرد و تا باشد که ما رستگار شویم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - newuser - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ق.ظ

سلام سال نو همگی مبارک ایشالا سال خوب و پر از شادی و موفقیت و سلامتی داشته باشید.
هرچند دیره ولی من چند روز مانشت نیومده بودم

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RASPINA - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ

خب خدا را شکر دیگه فردا کتابخونه بازه .
امیدوارم این ۴۰ روز باقیمانده بتونیم کولاک منیم و خیلی خوب بخونیم و موفق باشیم

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - MANO - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ

کسی هست که لطف کنه از "جواب تشریحی" کنکور آی تی و کامپیوتر ۹۴ عکس بگیره و اینجا بزاره؟؟ پیشاپیش ممنون

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - پشتکار - ۰۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ

سلام به دوستان پر انرژی مانشت
من رو کسی فکر نکنم بشناسه ما سالهای ۹۰ اینجا بودیم و یادش بخیر که ماهم جمعی داشتیم در یه همچین مکانی.
امیدوارم دوستان همه در درسهاشون موفق باشند و تمامی تلاششون رو جهت بهبود کیفیت درس خواندن و زندگی ادامه دهند.
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sahabi2015 - 07 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب.ظ

سلام دوستان

کسی لینک دانلود جزوه امار مهندس طورانی رو داره؟ جدید باشه بهتره

فصل های اخر رو لازم دارم

ممنون میشم زودتر جواب بدید