|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من از افرادی که شوخی های من باعث رنجش اونها شده عذر میخواهم و چون نمیتونم حرفامو بدون شوخی بگم دیگه اینجا پستی نمیذارم.اتفاقا اون کسایی که فکرکردن کردن حرفای ماها همش شوخی و مسخرس باید دیگه حرفی نزنن اینجا .. (۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: متاسفانه دوستانتون تاپیک رو به یه سمتی بردن که هیچکس نتونه بحث رو ادامه بده، ما طبق معمول انتظار نداشتیم به نتیجه برسیم، ولی باز تبادل نظر میتونست کمک کننده باشه. شما ۱۰ صفحه ی اخیر تاپیک رو مرور کنید، به جزء طنز و شوخی چیزه دیگه ای پیدا نمیکنید.فکرکنم اقا پژمان و دوستشون خوششون میاد از دعوا و تفرقه انداختن خوب اقا پژمان شما دیگه نیاین اینجا وقتی حرفای ماهمش مسخره و شوخیه ادم ناراحت میشه شفای عاجل ومسخره کردن دخترا یعنی چی شما با این حرفتون حرفاتون رو نقض کردین که من برای همه احترام قائلم واین حرفا...:| (۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: احسنت. یک نفر بالاخره حرف درستو زدشما لطف کنید دیگه اینجا نیاین |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: ادم های متاهل بیشتر نظرات شون باید استفاده کردبا متاهل که نمیشه حرف زد! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sss - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: با متاهل که نمیشه حرف زد!چرا؟
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - NP-Cσмρℓєтє - ۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: احسنت. یک نفر بالاخره حرف درستو زدبعد ازدواج
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nobody90 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ب.ظ
دوستان کسی فیلم مشاوره ازدواج یا همسر داری توی نت میشه معرفی کنه. یا اسم مشاور خاصی میدونید که من برم دنبالش ----- |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ب.ظ
.............. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nobody90 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ
داشتم چند تا تاپیک قبل رو میخوندم ظاهرا همه سر اینکه یه متاهل پیدا شه سوال بپرسین ازش بود.. من یه ماهه ازدواج کردم. تجربه در حد یه ماه دارم. سوال دارین بپرسین.در حد مراسم خواستگاری و اینا |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: من یه ماهه ازدواج کردم.ازدواج یا عقد؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: داشتم چند تا تاپیک قبل رو میخوندم ظاهرا همه سر اینکه یه متاهل پیدا شه سوال بپرسین ازش بود.. خب خداروشکر یکی متاهل پیدا شد اگه دوست دارین بگید نحوه آشنایی - و اینکه چه معیارهایی که آقا پسر داشتن و شما اوکی دادین اگه ممکنه به صورت کلی یا تا اونجایی که میشه بگید و ما از تجربیات شما استفاده کنیم |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 28 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب خداروشکر یکی متاهل پیدا شد اگه دوست دارین بگید نحوه آشنایی - و اینکه چه معیارهایی که آقا پسر داشتن و شما اوکی دادین اگه ممکنه به صورت کلی یا تا اونجایی که میشه بگید و ما از تجربیات شما استفاده کنیماین سوال رو که خوندم کلا یه جوری شدم ![]() یکم با لحن رسمی و اینکه خودتون رو بزارید جای مجری برنامه بپرسید این سوالو """" اگه دوست دارین بگید نحوه آشنایی - و اینکه چه معیارهایی که آقا پسر داشتن و شما اوکی دادین اگه ممکنه به صورت کلی یا تا اونجایی که میشه بگید و ما از تجربیات شما استفاده کنیم """" به نام خدا، اول تشکر میکنم از مسئولین شبکهی x که این فرصت رو واسه جوونا محیا کردن که بیان دغدغه هاشون رو بی پرده اینجا بیان کنن .... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 28 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب خداروشکر یکی متاهل پیدا شد اگه دوست دارین بگید نحوه آشنایی - و اینکه چه معیارهایی که آقا پسر داشتن و شما اوکی دادین اگه ممکنه به صورت کلی یا تا اونجایی که میشه بگید و ما از تجربیات شما استفاده کنیماین سوال رو که خوندم کلا یه جوری شدم می خند
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 28 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ
کلا ازدواجا به نظر من اینطوری هست آشنایی ---> شانسی معیار ها ----> بستگی به شرایط یکی از طرفین،طرف دیگر کوتاه می آید |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 28 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: کلا ازدواجا به نظر من اینطوری هستآشنایی کجا ؟ همه می گن باید یا هم کلاسی باشه و یا همکار دخترا غیر اینا رو رد می کنن اعتقادی ندارن |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 28 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: دوستان کسی فیلم مشاوره ازدواج یا همسر داری توی نت میشه معرفی کنه. آیت الله دهنوی خیلی در این زمینه فعالیت دارن و چند دی وی دی مشاوره ای هم دارند. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nobody90 - 28 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
عقد کردیم.. |