|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ
من نمیدونم چرا اینجا هرکسی یه چیزی دیده به همه اون گروه نسبت میده ! چرا میگن دخترا فلان طورن یا پسرا اینطورین! بابا قرار نیس همه اونجوری باشن که یه بار واسه ما پیش اومده یا دیدیم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بابا بچه ها من داداش دارم میدونم که الان آقایون لذت میبرن که ما هی میگیم ببخشید و نمیبخشن![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
تازه اگه معذور نبودن، جواب شوخیها رو هم همچین اساسی میدادن تا له لورده شیم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
آقا ۱۲ رجب تولد قمری من هم هست، روز منم مبارک
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: روز مردو پیشاپیش تبریک میگم.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
اصن هر روز تا زمانی که هستم میام اینجا روز مردو تبریک میگم که دوستانی که از شوخی دوستان ناراحت شدن از دلشون در بیاد![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
آقایون هم دیگه انقدر دل نازک نباشید![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بچه هااااااااااااا باهم بخندیم نه به هم
جناح گیری غدغن![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
پ.ن:بیاید یکی یکی فلکتون کنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
آب ریخته ....
ا ا ا ببین چجوری باید زیر پرچم پسرهای رشته معماری باشیم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
یکیشون با من دوست بود، بنده خدا اینقد با دحترا نشست و برخاست کرده بود که، ظاهرش هیچ باطنشم شده بود شبیه دختر خانما
وا اسفا. آخه این چه ننگی بود![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
از این به بعد پسر رشته عمران و معماری ببینم تکه تکش میکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آب ریخته ....
ا ا ا ببین چجوری باید زیر پرچم پسرهای رشته معماری باشیم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
یکیشون با من دوست بود، بنده خدا اینقد با دحترا نشست و برخاست کرده بود که، ظاهرش هیچ باطنشم شده بود شبیه دختر خانما
از این به بعد پسر رشته عمران و معماری ببینم تکه تکش میکنم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
سه تا رشته است که بچه هاشون گلن :
اولیش کامپیوتر جیغ دست هورررررررررررررررررا![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) دستااااااااااااااااا شله
دومی برق دست دو انگشته جناب باشمام بشین ،سبک دست بزن اینجا خانواده نشسته ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
مکانیک دست هم نزدید، نزدید مهم نیست![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
بچه گول میزنید؟![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آب ریخته ....
از این به بعد پسر رشته عمران و معماری ببینم تکه تکش میکنم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
وااااااااااای خیلی بانمک گفتین )))))
به شما میگن آقای جنتلمن و باجنبه![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
والاااا برید حقتون رو از بچه های معماری و عمران بگیرین![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حساب اونارو که میرسیم ولی این زخمو چکار کنیم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اصلا باعث و بانی همه این بدبختیا شما هستین
این بحثو اول شما شروع کردین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۵ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آب ریخته ....
سه تا رشته است که بچه هاشون گلن :
اولیش کامپیوتر جیغ دست هورررررررررررررررررا![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) دستااااااااااااااااا شله
دومی برق دست دو انگشته جناب باشمام بشین ،سبک دست بزن اینجا خانواده نشسته ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
مکانیک دست هم نزدید، نزدید مهم نیست![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
تو داشنگاه ما کامپیوترا اصن گل نبودن ولی تا دلتون بخواد آی تی ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب.ظ
نه خوشگلی مهمه نه خوشتیپی و ظاهر و این حرفا... مهم "بخت" آدمه که قشنگ وخوشگل باشه باشه ...
آقایونه خوشگل و خوشتیپ و ازین سوسول بازیا به درد زندگی نمیخورن...
مرد باید مردونگی داشته باشه با اخلاق باشه...مرد زندگی باشه...باعشق و محبت باشه صادق باشه........
ما دخترا فقط از شما پسرا میخواهیم که مارو درک کنین مارو بفهمین بهمون احترام بزارین مثل یه گل رز سرخ ملایم و لطیف باهامون رفتار کنین باهامون مهربون باشین وصادق باشین..................
یک کلام "مرد" باشین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خب حالا که بحث قدیمی هاست بزارین چندتا اسم دیگه رو هم من بگم که برخیاشون دیگه نیستن:
دوست خوبم جناب بارسا
مدیران قدیمی : جواد - آفتاب - summer_66 - هما - esi-
Mansoureh ( آواتارش عکس خرس بود) - parsaNA- inteligentium - خانم آفاق از فعالترین کاربران زمان خودش - کاربر آروم مانشت خانم **sara** - جناب موج - خانم good-wishes و آقای رونالدو و ساسان که خیلی شوخ بودن
نبودنشون رو واقعا حس میکنم!!
مسعووود! تو اینو کی نوشتی؟ خیلی چاکریم! ))
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تو داشنگاه ما کامپیوترا اصن گل نبودن ولی تا دلتون بخواد آی تی ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
رنگ رخساره خبر میدهد از سر نهانم
چقد قلب! وای وای ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه من چون خودم آی تی م گفتم :دی الانم فارغ التحصبل شدم! ولی شاید باورتون نشه تو کلاس ۳ تا زوج داشتیم که ۲ تا از زوج هامون ازدواج کردن!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب.ظ
عجب شامی خوردم، چسبـــــــــد
یه کاسه برداشتم توش ماست ریختم، بعد یه دونه خیار خورد کردم، بعدش یکم نعنا پاشیدم و نمک، بعدش نون رو خورد کردم توش و همزدم تا نرم شه
بعدشم دو سوت خوردمش، جیگرم خنک شد![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
الان حس اونایی رو درک میکنم که تنهان و هیچی نمیپزن بخورن غریبه غریب
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: حساب اونارو که میرسیم ولی این زخمو چکار کنیم![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
اصلا باعث و بانی همه این بدبختیا شما هستین
این بحثو اول شما شروع کردین![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
جدا من بودم؟![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
آها معماری و عمران رو آره من آوردمشون توی بحث![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
من نادمم پشیمونم رحم کنییییین![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
ببینید قدیمیها هم تایید کردن قبلا که من بی آزارم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
این دفعه رو دیگه ببخشین دیگه بار اول زیاد سخت نمی گیرن که![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
ما که بخشیدیم. خدا هم ببخشه انشااله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amalthea - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ب.ظ
دلتنگم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
خیلی خب دوستان همگی خداحافظ فعلا.ماکه رفتیم آموزشی.
امیدوارم همه مانشتی ها همیشه خوب وخوش باشن وهمه کسایی هم که امسال کنکوردادن نتیجه خوبی بگیرن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
انسانها عاشق شمردن مشکلاتشان هستند
اما لذتهایشان را نمیشمارنداگر آنها را هم میشمردند
میفهمیدند که به اندازه کافی از زندگی لذت بردهاند ...!
فئودور داستایوفسکی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: خیلی خب دوستان همگی خداحافظ فعلا.ماکه رفتیم آموزشی.
امیدوارم همه مانشتی ها همیشه خوب وخوش باشن وهمه کسایی هم که امسال کنکوردادن نتیجه خوبی بگیرن.
یهویی دلم گرفت یاد شب اول آموزشی خودم افتادم
انشااله که خوش بگذره، هرچند واسه ما اولش سخت بود و بعد خوب شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: نه من چون خودم آی تی م گفتم :دی الانم فارغ التحصبل شدم! ولی شاید باورتون نشه تو کلاس ۳ تا زوج داشتیم که ۲ تا از زوج هامون ازدواج کردن! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
و اون سومی؟! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
نه اون به هم خورد پسره انتقالی گرف دختره م ازدواج کرد !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ
حالا که بانیان این عمل زشت از کرده خود پشیمان هستن بنده سعی می کنم فراموش کنم. دیگه تکرار نشه.
|