|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ
دوستم زنگ زد بهم و گفت: شروع ماه رجب با روز دوشنبه است و یه عمل خاص داره که برام توضیح داد
منم لینک مرتبط با توضیحات رو براتون گذاشتم
آقا یعنی بفهمما یکی انجام داده و برای من دعا نکردن، خدا شاهده خدا شاهده میسپرمش به آفاق گلی  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ
بنده نیز ISTJ هستم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: دوستم زنگ زد بهم و گفت: شروع ماه رجب با روز دوشنبه است و یه عمل خاص داره که برام توضیح داد
منم لینک مرتبط با توضیحات رو براتون گذاشتم
آقا یعنی بفهمما یکی انجام داده و برای من دعا نکردن، خدا شاهده خدا شاهده میسپرمش به آفاق گلی  
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اقا لینکتون خرابه
نمیدونم چرا!!!
گوگل کنید " تقارن ماه رجب و روز دوشنبه" لینک اولش داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بنده نیز ISTJ هستم.
فقط یه ISTJ میتونه یه ISTJ رو درک کنه
شما که استاد ما هستین بفرمایین که ما اونقدا هم که بقیه فک میکنن خشن و بی احساس نیستیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بنده نیز ISTJ هستم.
شما که استاد ما هستین بفرمایین که ما اونقدا هم که بقیه فک میکنن خشن و بی احساس نیستیم
یه عبارتی داشت ابراهیم میثاق، میگفت یه عده دریای احساسن ولی بروز نمیدن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: نکته خیلی جالبش اینه که من تنها برونگرا در سایت، از همه شما کم حرف تر هستم (توی سایت البته)
منم درونگرام 
بابا شما جاهای دیگه حرف میزنید، ماها جغالتی، تودار و ساکت و کم حرف و... میایم اینجا
بعد یکی از عکس العملهای درونگراها به اتفاقات سختی که براشون میفیته، این هست که مثل یه آدم برونگرا رفتار میکنن اصلا نمیدونی سارا، نازنینایی هستیم ما، حیف شد نیومدی تو گروهمون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بنده نیز ISTJ هستم.
یه عبارتی داشت ابراهیم میثاق، میگفت یه عده دریای احساسن ولی بروز نمیدن.
کیه که معنی این حرفو بدونه، فقط یه ISTJ
گاهی اوقات که از طرف دوستام به یه چیزایی متهم میشم دلم میخواد له شون کنم
خیلی دوست دارم بهشون بگم شمایی که داری منو به این چیزا متهم میکنه از وجودم خبر داره ولی بازم یه لبخند مصنوعی میزنم و دردشو میذارم گوشه دلم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد یکی از عکس العملهای درونگراها به اتفاقات سختی که براشون میفیته، این هست که مثل یه آدم برونگرا رفتار میکنن.
البته من در اتفاقات سخت تموم میشم دیگه، یعنی ارتباطم با اطراف قطع میشه، انگار که از زمین خارج شدم. میرم تو خودم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: بعد یکی از عکس العملهای درونگراها به اتفاقات سختی که براشون میفیته، این هست که مثل یه آدم برونگرا رفتار میکنن.
البته من در اتفاقات سخت تموم میشم دیگه، یعنی ارتباطم با اطراف قطع میشه، انگار که از زمین خارج شدم. میرم تو خودم.
واکنش من هم اینطوری هست
و اون مطلب رو جایی خوندم، ولی یه موقع که دیگه داشتم له میشدم، برعکس همیشه ریختم بیرون حرفامو، انگار ظرفیتم دیگه پر شده بود
یادم نمیاد تو کدوم دسته بودم حوصله تست زدن هم ندارم، فقط i رو یادمه، چون از قبل میدونستم 
پ.ن: دوستان من این تست رو یا تستهای مشابه رو وقتی میخونم، حس میکنم خودم رو نمیشناسم یعنی نمیدونم کدوم درسته، کسی اینطوری هست؟؟؟ یا من فقط اینطوریم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: و اون مطلب رو جایی خوندم، ولی یه موقع که دیگه داشتم له میشدم، برعکس همیشه ریختم بیرون حرفامو، انگار ظرفیتم دیگه پر شده بود
ظرف من در موقعیت های سخت تر بزرگ تر میشه، به عبارتی حتی اگه هم لبریز بشه چند قطره ای میریزه بیرون ازش نه بیشتر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بنده نیز ISTJ هستم.
چرا به نظرمن هستیم.حداقل خودم که این طوریم.منظورم اینه که رفتارای خشونت آمیز(مثل بعضی ازدوستان که خیلی خشونتشون بالاست  ) نداریم ولی به دلیل رک بودن وانتقادصریح وعدم توجه دربسیاراز اوفات به احساسات اشخاص وتوجه بیشتر به قواعد وقوانین از رفتارمون این طوربرداشت میشه که خیلی خشن وبی احساسیم.ولی درواقعیت این طورنیست.مثلا به شخصه ممکنه درجمع دیگران به خاطر یک موضوع ناراحت کننده نارحتی خودم رو نشون ندم ولی درتنهایی با خودم گریه هم بکنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: مثل بعضی ازدوستان که خیلی خشونتشون بالاست  
اشاره به فرد خاصیم که اصلا نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: و اون مطلب رو جایی خوندم، ولی یه موقع که دیگه داشتم له میشدم، برعکس همیشه ریختم بیرون حرفامو، انگار ظرفیتم دیگه پر شده بود
ظرف من در موقعیت های سخت تر بزرگ تر میشه، به عبارتی حتی اگه هم لبریز بشه چند قطره ای میریزه بیرون ازش نه بیشتر.
خوبه
الا ای دریای ظرفیت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Hamzeh.S - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: مثل بعضی ازدوستان که خیلی خشونتشون بالاست  
اشاره به فرد خاصیم که اصلا نیست 
مدیونید اگرفکرکنید که می خواستم بگم خانم آفاق   
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: من esfj
جالبه این سومین باره که توی سایت در مورد این آزمون بحث میشه و تا حالا غیر از من هیچ esfj دیگه ای اعلام حضور نکرده
حس غریبی دارم
توی شغل های پیشنهادی من هم کارگر خدمات نظافتی و کارگر رستوران داااااشت ای باباااااااااا
ESFJ

اااااااا این ریمن قبلا ISTJ بود. تو همین تاپیک موجوده سندش.
|