زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - sir_ams - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
اخبار ساعت ۱۸:۳۰ شبکه ۵ گفت که گفتا عحله نکنید و صبور باشید در روزهای آینده نتایج اعلام میشه ایشالا! خودم شنیدم و دیدم |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - samang - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
واقعا که |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
خب دیگه این جمعه هم که نیامد همون که گفتم ۱۷ الی ۲۰ شهریور |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - mahdi200hell - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
شاید این جمعه بیاید شاید |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
منم اگه تا شانزدهم نیاد، قید آزاد رو میزنم، میرم همینی که آوردم [/quote] کجا قبول شدین؟ [/quote] شهید رجایی تهران |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:چون من قصد ندارم برم دیگه برا همین من قصد کنم برم تا ۶ ماه دیگه نمیزنن(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من احتمال زیاد برم مشهد قید آزاد را زدم همینا میخواستن همین فردا نتایجا میزنن خیالتون تختاز کجا مطمئنی فردا میزنن؟ (۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:نتیجه معلوم نیست شاید همین فردا کارشون درس شه شاید هفته دیگه برا همین قطعی نمیتونن بگن(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: ببینم اون خبره بود که گفته بود ۱۴ ام میاد نتایج از طرف کی بود؟ خب دانشگاه آزاد برخی مواقع پیشواز نمیره و یهو نتایج رو میزنه. شاید زدند فردامعلوم نیست.گفته زمان مقرر! شاید منظورش همان قبل از ۱۵ هست |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ
خانم ندا کار چی شون درست بشه؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ
چرا هی می خواین به خودتون بقبولونید فردا پس فردا می زنن ، نتیجه ها رفت تا ۱۷ام به بعد شب بخیر |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - mahdi200hell - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ
اینکه دیر میزنن نتایجو دلیلش اینه که طرف خسته میشه دستشو دراز کنه کلید اینتر رو بزنه. فقط همینه |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم ندا کار چی شون درست بشه؟ربطی به تاخیر و رشته اضافه کردن نداره یه مشکلی هس به محض رفع شدن میزنن نمیدونن کی حل مشه برا همیین نمیتونن تاریخ دقیق بگن مطمئن باشید |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ق.ظ
این قدر نتایج نمیزنن. که زلزله اومد ما پریدیم از خواب این سری شانس اوردیم (۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:راست میگی به نظرم این به واقعیت نزدیک هست.(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خانم ندا کار چی شون درست بشه؟ربطی به تاخیر و رشته اضافه کردن نداره یه مشکلی هس به محض رفع شدن میزنن نمیدونن کی حل مشه برا همیین نمیتونن تاریخ دقیق بگن مطمئن باشید |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - مهرانگیز - ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ق.ظ
دیگه دارن شورشو در میارن!! بچه ها اون کی بود که داخل مرکز آزمون آشنا داشت؟ تروخدا بپرسه ببینه تا کی الافیم؟؟ |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ق.ظ
اگه تاریخ دقیقش مشخص بود، میگفتن.... هنوز معلوم نیست واقعا کی میزنن |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - HamedNet - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
ای کاش اعلام نکرده بودن... حداقل استرس نداشتیم :-( |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
من با خانم ندا موافقم. اینها مجوز از وزرات علوم میخوان. توافق با وزیر قبلی بوده. نجفی هم سرپرست موقت هست |