تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - sadradin - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saha69 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
درصد های من : زبان ۲۰ مشترک ۲۵ تخصصی ۶۶ مدیریت ۴۰ معماری ۲۰ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - mary.blueribbon - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
منم میتونم اینجا کامنت بزارم؟ بچه ها من نرم افزار دادم درصدامم خیلی بد شدن زبان ۶۳/۳۳ ریاضی حدودا ۰ مشترک ۳۲/۰۹ تخصصی ۶/۲۵ بنظرتون امکان قبولی هست؟ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - ehab - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
زبان ۶ مشترک ۲۰ مدیریت ۳۵ تخصصی ۵۰ معماری ۴۷ به نظرتون امیدی ب رتبه زیر ۲۰۰ هست؟ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - masoudtizhoush - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
زبان ۴۰ مشترک ۱۵/۵۵ تخصصی ۵۹/۲۵ معماری سفید بچه هاااااا..... یکی ام ج منو بدهههههه |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)ehab نوشته شده توسط: زبان ۶ به احتمال زیاد |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - hamid1989 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط: درصدام بر اساس سنجش از همین الان آماده شیرینی باش ، شیرینی مانشتی ها هم فراموش نشه! سنجش یه سری ها رو واسم آباد کرد یه سری ها رو نابود !!!! به نظرتون با این درصدا میشه روزانه آورد؟ زبان ۲۴ مشترک ۱۴ مدیریت ۲۷ تخصصی ۴۴ معماری ۵۶ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - saha69 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ)keywan78 نوشته شده توسط: درصدام بر اساس سنجش واقعا بهتون تبریک میگم |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - gholizadeh1992 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: سلام دوستان فقط می تونم بگم به به عجب درصدایی ! شک نکن زیر ۱۰ هستی . خدا رو شکر تجارت الکترونیک نیستی ! خب من هم درصدام رو بگم ، سنجش زبان تخصصیم رو نابود کرد! همونقد که پارسه بردش بالا سنجش زدش زمین ! زبان : ۳۵ مشترک : ۲۳ مدیریت : ۸۲ تخصصی : ۶۰ بنظرتون تهران روزانه امیدی دارم ؟ هدفم تهران روزانه بود |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: سلام دوستان ان شاءالله |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - masoudtizhoush - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
زبان ۴۰ مشترک ۱۵/۵۵ تخصصی ۵۹/۲۵ معماری سفید |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - nasim** - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: سلام دوستان خوش بحالتون با کلید سنجش مدیریتتون رفت بالا مدیریت من که با اشتباه در سوال ۶۱ کم شد ....هییی روزگار |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - shivap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
شما اصلا اعتراضی ندارید؟؟! من با کلید سنجش: زبان ۲۳ مشترک ۱۲ مدیریت ۵۳ اختصاصی ۶۲ رتبه ام حدودا چند میشه؟ بچه های مهربون هیچ کس نیست به من یک تخمینی بده؟! |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - shompet - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
سلام سلام... زبان : ۶۲ مشترک : ۲۲ مدیریت : ۶۲ تخصصی : ۷۱ معماری : سفید با این مشترک باید دور تهران رو خط بکشم؟؟ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - jamshidi - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)shompet نوشته شده توسط: سلام سلام... سلام فک کنم قبولی درصدات خیلی خفنن موفق باشی |