|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: سلام رتبه توی آزمون آزمایشی ملاک نیست. بگردید توی سوالا اگه نکته خوبی داشت یادش بگیرید Sent from my SM-T210R using Tapatalk کاش فردا کنکور بود Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - helena - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۶ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: گرایش ۱و۴ فناوری اطلاعات ۱۹۸ تا می خواد روزانه و شبانهچه اطلاعات خوبی اینا برای کل کشوره ؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
خانم شرمی. تبریک میگم بهتون . از این که دوستان پرتلاش و موفقی چون شما در این جمع مانشت حضور دارند خوشحالیم : ) انشاا... روز به روز شاهد موفقیت همه دوستان در مدارج بالاتر و خوشبختیشون در سراسر زندگیشون باشیم. (۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: از هر نقطه از گیلان که ثبت نام کنیم تنها یک انتخاب برای حوزه امتحانی داریم: کیلومتر ۶ جاده تهران! دانشگاه گیلان!نه ! در کمال تعجب امسال تعداد متقاضیا زیاد شده پخششون کردن تو استان . سابقه نداشت چنین موردی در خصوص آزمون ارشد من یه حوزه آزمون آی تی دیدم : دانشگاه پیام نوراستان گیلان -واحدلاھیجان آدرس:لاھیجان -کیلومتر ۴جاده لاھیجان به لنگرود-پل ھوایی لیالستان - ۹۰۰ مترداخل محل - ساختمان اموزشی |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - مهربان مادر - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
درووووووود افتادم چمران اهواز.. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
دانشگاه رازی، دانشکده کشاورزی... کنار محل احداث دانشگاه صنعتی کرمانشاه ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: ۱- ارم مگه شهربازی نیست؟ ۳/خوبه که تنهایی رتبه ۱ میشین!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: سلاممنم آزمون آخر پارسه رو خراب کردم ولی مصاحبه بچه های پارسالو که خوندم دیدم خیلی ها رتبه شون همین حدود بوده و کنکور اصلی ۶۰ و۷۰ شدن. این آزمون آخری پارسه هم خیلی غیراستاندارد بود |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
این دوستانی ک میگن فلان دانشگاه افتادیم ، بابا صبح یکی دو ساعت زود تر هم از خواب بیدار شید ، پیاده هم ک برید میرسید بالاخره. ![]() من چی بگم ک باید برم شهرستان همسایه .ای خدا.....
|
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hoomanab - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: سلاممنم آزمون آخر پارسه رو خراب کردم ولی مصاحبه بچه های پارسالو که نخوندم دیدم خیلی ها رتبه شون همین حدود بوده و کنکور اصلی ۶۰ و۷۰ شدن. این آزمون آخری پارسه هم خیلی غیراستاندارد بود رتبه ها برعکس نشه یه وقت ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستان به این آهنگ هم گوش کنیدوالا اینی که ما دیدیم سراپا منفیه
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: رتبه ها برعکس نشه یه وقتنه نگران نباشید ![]() در واقع بحث اینه که این رتبه ها خیلی نمیتونه دقیق باشه مهم اینه که سرجلسه کنکور اصلی چکار می کنیم. تسلط به درسها خیلی مهمه ولی تمرکز سرجلسه و استرس نداشتن و.. هم خیلی روی رتبه تاثیر داره |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - مهربان مادر - ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: این دوستانی ک میگن فلان دانشگاه افتادیم ، بابا صبح یکی دو ساعت زود تر هم از خواب بیدار شید ، پیاده هم ک برید میرسید بالاخره. درست مثل من ![]() ساعت ۵ باید پاشم برم ترمینال ![]() ۲ ساعت تو مسیرم خدا بهم رحم کنه.. وقتی برسم سردرد+چشم درد+کمردرد+... ![]() به شدت حالم بده؛ وضعیت منو ببینید برید سجده شکر به جا بیارید
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ
یه نگاه به این سوال می ندازین ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - El@he - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: سلام رتبه ۴۶ پارسال، آخرین آزمون سنجشش رو ۸۸ شده بود! بین ۴۰۰ نفر! دیگه شما که خوبی.... اصلا به آزمون نیست واقعا. من خودم سوالای ۹۱-۹۲ رو خوب زدم، خواستم توی اوج خداحافظی کنم با کنکور جامع، گفتم حالا این پارسه رو هم بزنم... که خراب شد متاسفانه. منم یه کم به هم ریختم. ولی دیگه کلا بی خیال رتبه و اینا شدم. هرچی شد شد... یعنی من از اول امسال سرما نخوردما، شانس همین هفته ی آخر چنان سرمایی خوردم که تا الان ۳ بار رفتم دکتر ولی... تازه حوزه ای که افتادم یکی از بچه ها ۲ ماه پیش اونجا آزمون داشت (دانشگاه آزاد تهران مرکز) میگفت اونموقع هوا زیاد هم سرد نبود ما کلا با پالتو نشسته بودیم! من اصلا تمرکز ندارم توی سرما.... نگرانم.
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - soheila2012 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
شما که خوبه شهرستان همسایه هستین من که باید برم .... |