گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - yagmur0022 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ
منم شیرازو دوس دارم نمیدونم چرا ولی ارشد همین تبریز قبول شم خدارو شکر میکنم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sepehr . kh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: میگم، شریف و تهران خیلی سخت میگرند؟؟عاقو برو شیراز اتفاقا به قول دوسمون شهر شعر و ادب و بسی خوشگذرونی! عاااشقشم اما ما یه اردو دانشجویی رفتیم شیراز، تا یک ماه خواب بودیم و حال نداشتیم بدجووور آب و هواش گیراااست |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: به قول یه نفرحالا که کنکور انقدر خوبه ایشالا انقدر پشت کنکور بمونید تا با متولدای امسال قبول بشید |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
بیا اینم اخبار که گفت ساعت ۲۰ امروز اعلام میشود |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
الان اخبار گف ساعت ۸ معلوم میشه با خودشون چن چن هستن؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hatame - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط:اتفاقا دوستای منم که شیراز بودن می گفتن خیلی خوش میگذره(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: میگم، شریف و تهران خیلی سخت میگرند؟؟عاقو برو شیراز عاشق این انگیزه های علمی بچه ها واسه انتخاب دانشگام |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
تو اخبار همین الان گفت ساعت ۸ امشب |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
یه جوریمه.خداییش اینقدی که غصه مامان بابامو دارم غصه خودمو آیندم نیست.خیلی زحمت کشیدن و مشتاقن برام.. دعام کنین |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
ای بابا اینجور که بوش میاد تو شهر خودمم جا گیرم نمیاد همه میخوان بزنن شیراز |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
بلک جان تقریباً ۵ساعت و ۳۰ دقیقه دیگه فرصت طلایی داری که به کارای عقب افتادت برسی کمک خواستی بگووووووو ، مدیونی اگه تعارف کنی |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - parastoo70 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
احتمال داره زودتر از ۸ باشه؟ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - eng.ma30 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)nima88 نوشته شده توسط: یه جوریمه.خداییش اینقدی که غصه مامان بابامو دارم غصه خودمو آیندم نیست.خیلی زحمت کشیدن و مشتاقن برام.. دعام کنین من بیشتر دلم واسه مامان بزرگ هام و اقاجونم میسوزه بنده خداها سه ساله پیگیر کنکور من هستن و برام دعا میکنن خیلی ناراحت میشن اگر خبر خوب ندمشون |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - alirezaei - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
یه خسته نباشید جانانه عرض میکنم خدمت تمام زحمت کشان این تاپیک فرخنده |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - همیلا - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ
منم شبکه سهند میخواااام((((( |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:خود شیراز خوبه...ولی امان از اساتید و هیئت علمی دانشگاه شیراز(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: میگم، شریف و تهران خیلی سخت میگرند؟؟عاقو برو شیراز عقده ای و نامردن صنعتی شیراز جوش بهتره (به گفته دوستان و آشنایان) |