زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:شما زحمت بکشید کارنامه این شخص رو بزارید من دقیق به شما بگم.(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن.آخه با تراز ۷۷۰۰، چه تکمیل ظرفیتی؟!! پس چرا گفتن کسی هم که قبول میشه باز امروز میتونه تکمیل شرکت کنه؟ چون شاید بخواد حتما مهر ماه بره کلاس و بهمن نره. الان میتونه واحد دیگه رو بزنه و مهر بره |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:مهندسی کامپیوتر نرم افزار واحد علوم تحقیقات تهران(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:شما زحمت بکشید کارنامه این شخص رو بزارید من دقیق به شما بگم.(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن.آخه با تراز ۷۷۰۰، چه تکمیل ظرفیتی؟!! زبان ۵۶/۷۰ ریاضی ۲۰/۰۰ مشترک ۵۱/۷۰ تخصصی نرم ۳۸/۴۰ تراز ۷۷۶۶ ورودی بهمن ماه!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
بچه ها خسته نباشین اگر واحد قزوین قبول شدین بیاین اینجا : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:مهندسی کامپیوتر نرم افزار واحد علوم تحقیقات تهران(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:شما زحمت بکشید کارنامه این شخص رو بزارید من دقیق به شما بگم.(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن.آخه با تراز ۷۷۰۰، چه تکمیل ظرفیتی؟!! مهم تر از همه : رتبه کل این شخص و اخرین رتبه قبول رو لطفا ذکر کنید |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:این کارنامه، کارنامه نهایی نیست، برای انتخاب رشته مجدد افرادی که بخوان،حتما، کارنامه نهایی رو نشون میدن(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: به نظرتون برای انتخاب رشته امشب، نباید ترازهامون توی گرایشهای دیگه رو هم ببینیم؟اینم بگم که معماری هم نجف آباد زده بودم سوال شده چرا نباید تو گرایش دیگه ام ترازم بفهمم!!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
بچه ها کسی اطلاعی نداره نرم افزار تهران مرکز و جنوب از لحاظ اساتید چقدر فرق میکنه ؟ من مرکز قبول شدم ولی راهم دوره ، نمیدونم ارزشش رو داره یا نه.... |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)Lamanta نوشته شده توسط: بچه ها کسی اطلاعی نداره نرم افزار تهران مرکز و جنوب از لحاظ اساتید چقدر فرق میکنه ؟تهران جنوب پوست میکنن تا نمره بدن... (۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:اینو ننوشته بود، ولی همینجا نمونه اش رو زیاد داریم که با تراز کمتر از این تراز، ورودی مهر هستن،حداقل کارنامه یکی از دوستام رو که خودم دیدم با تراز ۷۳۳۸ ورودی مهر هست(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:مهندسی کامپیوتر نرم افزار واحد علوم تحقیقات تهران(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:شما زحمت بکشید کارنامه این شخص رو بزارید من دقیق به شما بگم.(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: من نظرم این هست که سعی کرده در صورت امکان طرف رو اون واحد ی که دوست داره و واحد های اول رو قبولش کنن.آخه با تراز ۷۷۰۰، چه تکمیل ظرفیتی؟!! |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ
مگر میشه ننوشته؟ شما عکس کارنامه بزارید من دقیق بهتون بگم |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: مگر میشه ننوشته؟ شما عکس کارنامه بزارید من دقیق بهتون بگمنه، منظورم اینه که اون کسی که این پست رو گذاشته توی مانشت،رتبه اش رو ننوشته بود |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
آقا حامد اینم لینک همون پست : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
خانم نوشین رتبه این شخص رو نمیدونیم و نمیشه چیزی گفت خوب ورودی بهمن یعنی چی؟! لطفا کارنامه این شخص که با تراز کمتر ورودی مهر هست و اون یکی تراز بالاتر ورودی بهمن هستید بزارید. که یک جا و یک گرایش زدن من باورش برام سخته این چیزی که شما میگید تراز بالاتر ورودی بهمن و کمتر ورودی مهر! |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:فکر کنم منظور ایشون اینه که الگوریتم پذیرش جوریه که شما رو به ترتیب توی انتخابها تون با در نظر گرفتن تکمیل ظرفیت انتخاب جاری میسنجه، یعنی ابتدا انتخاب اول +تکمیل ظرفیت انتخاب اول، بعد انتخاب دوم +تکمیل ظرفیت انتخاب دوم و به همین ترتیب...(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: مگر میشه ننوشته؟ شما عکس کارنامه بزارید من دقیق بهتون بگمچرا شما تاکید دارین اینا جز تکمیل ظرفیت؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Lamanta - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
یعنی سطح علمی جنوب از مرکز بهتره تو نرم افزار ؟ |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ)Lamanta نوشته شده توسط: یعنی سطح علمی جنوب از مرکز بهتره تو نرم افزار ؟سخت میگیرن، نمیدونم به این میگن سطح بالاتر یا نه، دوست ندارن نمره بدن اساتید |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: دوستان یک مورد رو اشتباه نکنید. راستش اقا سینا این تاپیک بچه های تازه قبولی هست به نظرم باید در بخش بچه های ارشد و باسابقه تر مطرح کنید تا بهتر پاسخ بگیرید . ببخشید [/quote] آخه یه نفر با تراز ۷۷۰۰، نرم علوم تحقیقات افتاده ورودی بهمن، بعدشم اینکه چرا سراغ انتخابای بعدی نرفته؟!!! [/quote] بچه ها نگرانم نکنید یعنی من شبکه قزوین قبوا نمی شم !؟!؟ باید تا بهمن صبر کنم؟؟؟ ترو خدا نهههههههههههههههههههه |