|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: منم زیاد راضی نیستم از خودم...جدا؟ دو روز؟؟ همش؟ ![]() ![]() ![]() من که ترکوندم خودم رو ۱شنبه تا ۴شنبه!!!!! فقط و فقط ۱۳ واحد!!!!!!! ![]() یکشنبه ۱۰-۱۲ بعدش تو دانشگاه بیکارم تا ۵که تا ۷ کلاس دارم!!! فاصله خونه و دانشگاهم زیاده و رفت و امد از خونه دانشجوییم تا دانشگاه ۹۰ دقیقه میشه!!!! که دیگه به رفتن و اومدنش نمی ارزه! می ارزه؟؟؟دوشنبه ۱۵-۱۷ کلاس دارم!!!! ۳شنبه ۱۳-۱۷ و چهارشنبه ۱۳-۱۹!!! ![]() ![]() حال کردی برنامه رو؟ به این میگن یه برنامه برای موفق کردن دانشجویی که میخواد برای ارشد بخونه!! ![]()
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - pita - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:میشه برای الگوریتم و ساختمان داده پارسه رو بخونم و به صورت موضوعی برم سراغ CLRS ؟ یا حتما CLRS باید کامل خونده بشه؟(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: من قصد دارم برای |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ)pita نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: هوش مرجعش راسل ولی اگه وسط راه ازش خسته شدی اول مقسمی رو بخون واسه شروع خوبه، ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم باید CLRS خونده بشه ولی با همینا هم شروع کنی خوبه.میشه برای الگوریتم و ساختمان داده پارسه رو بخونم و به صورت موضوعی برم سراغ CLRS ؟ یا حتما CLRS باید کامل خونده بشه؟ تمرینات CLRS برای کنکور خیلی مهمه حتما باید حل شه متنشم برای درک دو درس ساختمان داده و طراحی الگوریتم لازمه من پارسال واسه ساختمان داده فقط کتاب پوران رو خوندم ولی ۱ تستم نتونستم بزنم چون تمرینات CLRS رو حل نکرده بودم. تمام فصلاش لازم نیست خونده بشه از ۲ جلدش با توجه به سرفصل های جدا کن و بخون البته اگه واسه شروع واست مشکله اول کتاب های پارسه رو بخون بعد برو سراغ CLRS اگه نرسیدی متنشو بخونی تمریناتشو چه آخر فصل چه وسط همه رو حل کن |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: منم زیاد راضی نیستم از خودم...جدا؟ دو روز؟؟ ![]() من درسایی که دارم خیلی به دردم میخوره...۴شنبه زبان تخصصی+۵شنبه هوش مصنوعی... ۱۹ واحد...تو دو روز با استاد هماهنگ میکنم سر کلاسا نرم![]() معدلم باید شب امتحانی ببرم بالا
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:من کتاب حل تمرین clrs داور پناه دارم. اونم خوب همه فصلای clrs رو نیاورده و هم چنین همه تمرینای همین فصلایی هم که اورده رو نیاورده. برای حل تمرینای clrs این کتاب کافی میتونه باشه یا حتما باید منبعش باشه؟(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ)pita نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: هوش مرجعش راسل ولی اگه وسط راه ازش خسته شدی اول مقسمی رو بخون واسه شروع خوبه، ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم باید CLRS خونده بشه ولی با همینا هم شروع کنی خوبه.میشه برای الگوریتم و ساختمان داده پارسه رو بخونم و به صورت موضوعی برم سراغ CLRS ؟ یا حتما CLRS باید کامل خونده بشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: ایوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاها اینطوریه! من که اگه اساتید هم اجازه بدن وجدانم قبول نمیکنه که نرم سر کلاس!!!! ![]() ![]() ![]() زبان تخصصی اونم ترم ۷؟؟؟؟ منم تازه این ترم هوش دارم و معدلم رو نیز باید بالا نگه دارم که از رتبه ۲ سقوط نکنم!! برای ورودی بدون آزمون برای اونایی که جزء ۱۰ % هستند!
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:عذاب وجدان چیه بابا(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: ایوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاها اینطوریه! من که اگه اساتید هم اجازه بدن وجدانم قبول نمیکنه که نرم سر کلاس!!!! ![]() درسی مثل شیوه۲ یا آزمایش معماری یا گرافیک یا.... عذاب وجدان داره؟درس کنکور عذاب وجدان داره ![]() آره زبان تخصصی۲ هست...بخاطر اونم شده زبان میخونم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - younes - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: شما کتاب پورانم خوندید؟ من پوران کتاب آقای دکتر محسن ابراهیمی مقدم رو با مقسمی همزمان یه کم خوندم بعد دیدم مقسمی بهتره اونو کنار گذاشتم. البته یه کتاب دیگه هم پوران داره به نام موسوی اونو ندیدم ولی میگن خوبه . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Sunshine Off - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:کتاب دکتر مقدم هم خوبه اما ایراد هم زیاد داره،پس مواظب باشید.(08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: شما کتاب پورانم خوندید؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من کتاب حل تمرین clrs داور پناه دارم. اونم خوب همه فصلای clrs رو نیاورده و هم چنین همه تمرینای همین فصلایی هم که اورده رو نیاورده. برای حل تمرینای clrs این کتاب کافی میتونه باشه یا حتما باید منبعش باشه؟ حل همه تمرینات CLRS اصلا وجود نداره از هر فصلی یه تعدادی حل شده ولی همونایی که حل شده رو اگه خوب کار کنید متوجه بقیه هم میشید بعضی وقت ها همین تمرینا سوال کنکور بوده، لینک حل المسائل CLRS تو همین مانشت هست |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - white bird - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:ببخشید این لینک میشه بدید؟(09 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من کتاب حل تمرین clrs داور پناه دارم. اونم خوب همه فصلای clrs رو نیاورده و هم چنین همه تمرینای همین فصلایی هم که اورده رو نیاورده. برای حل تمرینای clrs این کتاب کافی میتونه باشه یا حتما باید منبعش باشه؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من تازه گسسته پوران رو خریدم،می خوام بخونم.چققققققدر مطلب داره،کتاب ۳۰۰ صفحه ای !!!! هرجاش نکتس.گسسته و آمار رو حتماشروع کنید...من تقریبا گسسته فصل دوم رو هم می خوام تموم کنم....بنظرم آسونه و جای نگرانی نداره...فقط با توکل به خدا شروع کنید...همه چی حل میشه....در ضمن به حجم کتاب نگاه نکنید...منم اوایل از آمار پارسه ی ترسیدم(۵۶۰ صفحه)در حالی که الان دارم میبینم یه مساله حل کرده یه صفحه رفته....اصلا نترسید از حجم کتاب.... دوستان توصیه می کنم سیستم عامل حتما کتاب پوران(نوشته موسوی)رو بگیرید...واقعا عالیه....راستی هوش چرا اینطوریه؟؟؟من پاسش نکردم...هر چی میخونم انگار هیچی نخوندم.... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:از اینجا میتونید دانلود کنیدنقل قول:ببخشید این لینک میشه بدید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نقل قول: گسسته و آمار رو حتماشروع کنید...من تقریبا گسسته فصل دوم رو هم می خوام تموم کنم....بنظرم آسونه و جای نگرانی نداره...فقط با توکل به خدا شروع کنید...همه چی حل میشه....در ضمن به حجم کتاب نگاه نکنید...منم اوایل از آمار پارسه ی ترسیدم(۵۶۰ صفحه)در حالی که الان دارم میبینم یه مساله حل کرده یه صفحه رفته....اصلا نترسید از حجم کتاب.... پیش خودم گفتم ۱۰۰% ریاضی مهندسی و آمار پارسه بگیرم و بخونم بار اول که رفتم فقط ریاضی مهندسی داشت / دیروز تماس گرفتم گفتن آوردیم اما الان تردید دارم این همه درس!این همه حجم مطالب / وقتی ریاضی معتقدی میبینم ... برای فصل های فوریه و مختلط اولویت گذاشتم و خودم بخش بندی کردم !!
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: ببخشید این لینک میشه بدید؟ تو قسمت جستجو بزنید CLRS یا ساختمان داده هر چی بخواید بهتون میده |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
بعضی وقتا به خودم میگم به جای اینکه گسسته بخونم با مطالب و نکات زیاد و البته یکم گیج کننده واسم، برم کتاب محاسبات بخونم به جاش که کم حجمه... و گسسته رو بزارم کنار .چه فرقی داره هر ۲ ضریب یکسان دارن!!! تازه تو وقتم صرفه جویی میشه... خودمم نمیدونم |