ساختمان داده ها - نسخهی قابل چاپ |
ساختمان داده ها - hanif - 01 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ق.ظ
منم همین رو گفتم که کافی نیست من همون کتاب حل المسائل رو دارم توضیحاش در سطح نکات کلیدیه |
RE: ساختمان داده ها - ایرسا - ۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: سلام دوستان از بچه هایی که هوروویتز رو خوندن ممنون میشم به سوالم جواب بدن. |
ساختمان داده ها - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ
من اول ۲۵۰ صفحه از روی horowitz خوندم بقیشو از clrs چونکه با clrs آشنا نبودم اوایل. اگه بخوام دوباره برای کنکور بخونم تمام ساختمان و الگوریتم رو از روی clrs میخونم.از clrs خیلی خوشم میاد. |
ساختمان داده ها - fatima1537 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
بستگی داره.اگر توی درک مفاهیمش مشکلی ندارید مستقیما برید سراغclrs .چون توی clrs مسئله هایی هست که این جور ساختمان دادهها رو ترکیب کرده و از اونها یه مسئله جدید ساخته که باید ساختمان داده های پایه مثل صف و پشته و رو مسلط باشیم.سئوالات کنکور امسال و سال گذشته مشابه clrsهستن |
RE: ساختمان داده ها - sniazvand - 30 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ
با سلام چه فصل هایی از کتاب سی ال ار اس مربوط به درس ساختمان داده هاست. واقعا به جزوه مهندس طورانی نیاز دارم .کسی هست که بتونه در این مورد کمک کنه. |
ساختمان داده ها - blackhalo1989 - 30 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
جدا کردن ساختمان داده از الگوریتم سخته مخصوصاً اگه بخواید توی CLRS اینکارو انجام بدید. من خودم فقط داده رو از روی CLRS خوندم ولی پیشنهاد می کنم اگه قراره هم داده و هم الگوریتم رو بخونید هر دو رو از روی CLRS بخونید. |
ساختمان داده ها - Fardad-A - 30 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ ب.ظ
بزودی در انجمن مباحث داغ بصورت مفصل به مباحث ساختمان داده و الگوریت بترتیب سرفصل پرداخته خواهد شد. |
RE: ساختمان داده ها - Masoud05 - 30 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: جدا کردن ساختمان داده از الگوریتم سخته مخصوصاً اگه بخواید توی CLRS اینکارو انجام بدید. من خودم فقط داده رو از روی CLRS خوندم ولی پیشنهاد می کنم اگه قراره هم داده و هم الگوریتم رو بخونید هر دو رو از روی CLRS بخونید. بله این ۲ درس با هم هستن . هرکسی اگه پیشنهادی داره به من یک پیام خصوصی ارسال کنه. |
RE: ساختمان داده ها - fatima1537 - 30 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)sniazvand نوشته شده توسط: با سلامبخش سوم از جلد اول به طور کامل ساختمان داده است |
RE: ساختمان داده ها - sniazvand - 30 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: جدا کردن ساختمان داده از الگوریتم سخته مخصوصاً اگه بخواید توی CLRS اینکارو انجام بدید. من خودم فقط داده رو از روی CLRS خوندم ولی پیشنهاد می کنم اگه قراره هم داده و هم الگوریتم رو بخونید هر دو رو از روی CLRS بخونید. با تشکر من میخوام فقط ساختمان بخونم فعلا باید چه بخش هایی رو بخونم (۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)sniazvand نوشته شده توسط: با سلامبخش سوم از جلد اول به طور کامل ساختمان داده است با تشکر از راهنمایی شما میگم یعنی این بخش کافیه و تمام مطالب رو پوشش میده؟ |
RE: ساختمان داده ها - fatima1537 - 30 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)sniazvand نوشته شده توسط: با تشکر از راهنمایی شمابه نظر من که نه اگه بتونید کتاب یا جزوه دیگه ای بدست بیارید بهتره.چون با زبان بهتر و روانتری گفته ولی CLRS کلیتر گفته به پایه درسی شما بستگی داره. درضمن به زودی مبحث ساختمان داده درمانشت فعال خواهد شد و با همکاری بقیه دوستان این درس مهم رو شروع میکنیم |
RE: ساختمان داده ها - hanif - 31 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ق.ظ)sniazvand نوشته شده توسط: با سلامبخش سوم از جلد اول به طور کامل ساختمان داده است اصلا کامل پوشش نمیده مبحث ساختمان داده خیلی کلی تره باید کل کتاب رو بخونید مثلا مباحث مربوط به گراف به طور کامل در جلد دوم مطرح میشه. |
ساختمان داده ها - milad.bm - 01 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۹ ق.ظ
اگه طراحی الگوریتم CLRS رو بخونیم بازم نیاز هست که ساختمان داده رو بخونیم؟ |
ساختمان داده ها - rouzeh_zi - 01 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
دوستان اسم دقیق کتاب clrs ترجمه نص رو برام می نویسید، می خوام موقع خرید اشتباه نشه و اینکه آیا دو جلدش هم باید خرید؟ یا جلد اول کفایت میکنه؟ (گرافها در کدوم جلده؟) من برای ساختمان کتاب مقسمی رو دارم، ساختمان هم بدک نمی زنم، اما الگوریتم فقط واحدش رو پاس کردم، این ترجمه clrs نص رو بخونم، مقسمی هم برای ساختمان بخونم، می تونم ساختمان و الگوریتم رو خوب بزنم؟ قیمت هر جلد رو هم لطفا بنویسید |
ساختمان داده ها - fatima1537 - 01 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
قبلا اینجانوشته شده و راجع به اون بحث شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا بهتر جواب سئوالتون میگیرید توی جلد یک که راجع به گراف چیزی ننوشته بود |